Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kona

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4204 hozzászólás a témában

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás

......a fejcsõszög meg pont a más telóbeépítési magasság miatt tér el.....ennél a kategóriánál 10 mili nem oszt nem szoroz

Zsiiir. Sejtettem 1bkent,de szerettem volna, hogy valami szakerto megszakertse nekem.
THX :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

köszi, akkor valószínûleg ez lesz.
miért nem jo a ánoshegyre, azt hogy értetted!?

röviden, nem DH gép....

ez nekem szólt!?

Neked
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

S.Dawe

S.Dawe

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás

a féket mindenképp legalább egy madzagos avidra mert ez a hayes egy közepes v-fék teljesítményét tudja kb, ezzel viszont a fékkar maradhat, persze ha belefér akkor egy hidrás deore például....

nem ártana a rugóstagot sem egy lokolhatóra, vagy hozzászoksz az állandó pogozáshoz

és tényleg nem ártana a telót egy merevebbre legalább egy levegõs torára, ne a teló hajlékonysága fogja vissza a száguldást"....:)

ezeket jobb boltban megoldják Neked minimális ráfizetéssel - bár a tag nehéz itthon nem túl nagy a választék ilyen méretû (200/50) lokolható tagból...

ez nekem szólt!?:D

S.Dawe

S.Dawe

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
köszi, akkor valószínûleg ez lesz.
miért nem jo a ánoshegyre, azt hogy értetted!?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
a féket mindenképp legalább egy madzagos avidra mert ez a hayes egy közepes v-fék teljesítményét tudja kb, ezzel viszont a fékkar maradhat, persze ha belefér akkor egy hidrás deore például....

nem ártana a rugóstagot sem egy lokolhatóra, vagy hozzászoksz az állandó pogozáshoz

és tényleg nem ártana a telót egy merevebbre legalább egy levegõs torára, ne a teló hajlékonysága fogja vissza a száguldást"....:)

ezeket jobb boltban megoldják Neked minimális ráfizetéssel - bár a tag nehéz itthon nem túl nagy a választék ilyen méretû (200/50) lokolható tagból...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
igy ranezesre en semmit. vedd meg, hasznald, aztan ha valami feladja a szolgalatot, akkor vegyel helyette jobbat. mondjuk a villa helyett valami levegos alu becsuszosat, a bovdenes tarcsafek helyett hidraulikusat, hollowtech II hajtokart, karbon kormanyt... ha egyszer elkezdesz fejleszteni, a hatar a csillagos eg :)

a jo hir viszont, hogy elso bringanak teljesen tokeletes lesz igy ahogy van. mar ha nem a janoshegy a felhasznalasi terulet. turazni, maratonozni, ilyen lajtos cc hasznalatra pont jo.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

S.Dawe

S.Dawe

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Az alapfelszereltségû kikapu-n mit változtatnátok!?
Olyat szeretnék venni, de teljes szettet, mindenre szükség van, csak mi lenne az amit ti rögtön cserélnétek rajta, és ha igen akkor miért!?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Szerinetek ha van egy kona vaz amibe gyarilag 150-es telo van , de en 160-asat szeretnek belerakni az elrontja nagyon a geojat, esetleg tonkreteheti a vazat?
A vicc hogy a vaz delux valtozataban, 160-as van.(hatul mindketto ugyanannyit mozog) de a deluxnal a fejcsoszog allasa picit mas.

ha coilerrõl beszélsz akkor azoknak csak a szine más a sima és a delux, primo változatok közt......a fejcsõszög meg pont a más telóbeépítési magasság miatt tér el.....ennél a kategóriánál 10 mili nem oszt nem szoroz

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Szerinetek ha van egy kona vaz amibe gyarilag 150-es telo van , de en 160-asat szeretnek belerakni az elrontja nagyon a geojat, esetleg tonkreteheti a vazat?
A vicc hogy a vaz delux valtozataban, 160-as van.(hatul mindketto ugyanannyit mozog) de a deluxnal a fejcsoszog allasa picit mas.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Ilyen: http://pix.bikemag.h...3&ppuser=166977

azért csak változtattak a régi caldera, blast, cinder vázakon kicsit mielõtt ráírták a kula nevet....azoknak nem ilyen volt a hátsó részük. és könnyebb is

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Azt néztem, hogy az amcsi kona oldalon minden színûk halvány, de találtam 1-2 képet máshol a neten és az én primom is teljesen élénk narancs színû :) Ha már végre megjön...
A matricához reklámgrafikust keress. Én Sopronban 1500 ft-ért csináltattam 6 darab nevet. Nagyon profi géppel csinálta a csóka...csak az-az egy hátránya van, hogy ott csak egy színût tudnak, mivel nem nyomtatta, hanem színes, egyik felén öntapadós papírból bökdöste ki valami ketyere. Bár a színválaszték így is elég komoly, volt vagy 30 féle színes papír.

Szép ez az ezüst/fehér kombináció. Sokat meg ne várj szembejönni. Maratonokon kívül én eddig össz-vissz egy kulát láttam pályafutásom során. Versenyen is csak 2 kula supreme (2006-os sárga) és egy kula deluxe (2006-os narancs), Primot még nem, majd talán 2 hét múlva :)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Ilyen: http://pix.bikemag.h...3&ppuser=166977

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Sima Kula ? Idei vagy tavalyi ? Tehát a fehér mellett milyen színû, ez érdekel igazán :)

Idei sima alap. Állítólag vázként még nem érkezett kis hazánkba, csak komplett bicóként, így aztán vissza kellett bontatni egyet:) . A gyöngyházfehér színt szürkével párosították, ami a fotón szerintem egészen króm v. natúr alu színûnek tûnt, de nem az, hanem szép és fényes szürke. (Nem az a régebbi cindercone-szürke:) .) Apró figyelmesség képpen lapult a dobozban javítófesték is. Meg V fék tüskék, prizmák, nyeregcsõbilincs, bowden átalakító és 2007-es termékkatalógus. Súlya 1760 gr az asszony konyhamérlege szerint. 18-as. A Pininfarina-stílusú új Kona felirat szerintem telitalálat. Ha már itt tartunk szeretnék legyártatni pár darab matricát ugyanilyen stílussal és színvilággal, amit a Kula felirat után tervezek felragasztani: "bikebuddha custom". Csak még nem találtam rá embert...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Kérdés mire kell?Hány kiló vagy?
Caldera akár hobby versenyekre is alkalmas
a hoss egy tulméretes cc gép. 90kiló fölöttieknek tökéletes választás lehet

a hoss az 120 kiló fölötti embereknek való....addig felesleges túlsúly

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Sima Kula ? Idei vagy tavalyi ? Tehát a fehér mellett milyen színû, ez érdekel igazán :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
gratula hozzá
huhh ilyesmit én nem bírnék ki
de ha csak e két cucc hiányzik, akkor azt is megpróbálhatnád, h szétkapod a cuccot, és a hajtómûvet, csapit benne hagyva beballagsz egy boltba, ahol van szabad kapacitás, átrakatod, és összerakod, még köv 7en :D

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

2-3 hét az rengeteg idõ...

Ebben nagyon igazad van. Nekem ugyanis tegnap megérkezett a Kula vázam (:) éljenéljenhurrádejóóóóóó!), viszont a kedvenc boltom csak május 7-re tudta vállalni az átépítést. Most naponta húsz alkalommal járok a garázsba gyönyörködni és próbálom visszafogni magam, hogy ne álljak neki. Nincs ugyanis kormánycsapágy kinyomó és behúzó célszerszámom, sem nyomattékkulcsom az integrált hajtómûhöz. Kókányolni meg jelen esetben nem akarok.
A színek gyönyörûek! Emiatt kicsit paráztam, mert az igazából nem szokott hûen látszani a fotókon. Ez most is így volt, mert nekem a képekrõl nem jött le, hogy a fehér az gyöngyház fehér.

Jííííháááá!!!!

el mariachi

el mariachi

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Máris segítettél, köszönöm.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Kérdés mire kell?Hány kiló vagy?
Caldera akár hobby versenyekre is alkalmas
a hoss egy tulméretes cc gép. 90kiló fölöttieknek tökéletes választás lehet

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

el mariachi

el mariachi

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok!
Bicajt veszek.
A pénztárca alapján Caldera vagy Hoss lesz alattam, de melyik legyen?