Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kona

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4204 hozzászólás a témában

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Ezt akartam énis kérdezni.
Cowanbõl azért nincs nagyobb, mert megnézném ki dörtölne 20"-os vázzal. És sztem azért van ott a forgáspont, hogy single speed bringát is lehessen belõle építeni.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
kona a? mongoose fairlaine? de miért is olyan marha jó hogy a középcsapágyon van a forgáspont?

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Szevasztok!
Már régóta szeretnék összteleszkópos vázat, de nehéz olyat találni, ami megfelel. Nagyon tetszenek a Konák, de van bennük valami, ami nem tetszik, és ez minden márkára érvényes.

Itt található, a megjegyzés is lényeges.

Talán ti tudjátok a választ.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
én úgy emlékszem, hogy nekem odaírták, hogy az 5000 pénz az csak azért kell, hogy plusz garancia legyen rá...
természetesen nem fizettem be.

nekem elõször pólót adtak, majd a sárgánál elfogyott a póló, s felajánlottak egy törölközõt :) azóta is a szobám díszeként lóg a falon, vagy takaróként használom...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Én még a garancia papírt sem írattam meg, majd ráér késõbb, hogy az egy év kitolódjon :)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Hello!
Nemreg vettem egy Kona Cowan vazat amire 1 ev garanciat kaptam... de +5000fr-ert + 2 ev garit kapok ra. A kerdesem az lenne, hogy megeri kipengetni ennyi +2 evert ?! kicsit megnyugtatobb lenne az a +2 ev. Van valami ertelme ?!

Én is most vettem vázat, de nem hosszabbítom. (Nem vagyok durvulós-váztörõs fajta.) Talán ha nem azzal indokolták volna az ötezret, hogy adminisztrációs költség... Mi a f.sz? Az, hogy átírok egy egyest hármasra egy adatbázisban? 5.000,-Ft-ért??? Inkább adták volna el, mint valamiféle extra biztosítást. Azt korrektnek tartanám, és nem érezném úgy, hogy hülyének néznek.

A pólót viszont már nagyon várom...:)

stuff_24

stuff_24

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Hello!
Nemreg vettem egy Kona Cowan vazat amire 1 ev garanciat kaptam... de +5000fr-ert + 2 ev garit kapok ra. A kerdesem az lenne, hogy megeri kipengetni ennyi +2 evert ?! kicsit megnyugtatobb lenne az a +2 ev. Van valami ertelme ?!

Tom_i

Tom_i

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás

gratulálunk! :)
pont ma láttam egy ugyanilyen vázat Vp sétálóján...
milyen teló van benne? Recon vagy Reba?
gyári összeállítás vagy saját setup?

Gyári csak a Reba villával, mert egy uccsó 16os lett átpakolva 20as vázra és annak a villája rövid volt ehhez.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
gratulálunk! :)
pont ma láttam egy ugyanilyen vázat Vp sétálóján...
milyen teló van benne? Recon vagy Reba?
gyári összeállítás vagy saját setup?

Tom_i

Tom_i

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Üdv mindenkinek!

Mátol én is Konás vok :D

http://pix.bikemag.h...0&ppuser=186618

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Egy kevésbé pixeles kép, aztán hanyagolom a linkelést egy darabig, max. mégegyszer, majd terepgumikkal, amikor már bicaj formája lesz :)

http://pix.bikemag.h...0&ppuser=186612

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Gabe,fájintos lett :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Jaj, bocs... A szkandit meg az Eastont pont nem figyeltem eddig:) . (Ez vajon miért lehet??? :chin: ) Fotó talán jövõ hét csütörtökön, ha a szerelõ is úgy akarja.

Jut eszembe: tavaly a Garda Bikefesten szerintetek hány Konát láttam az indulók között? Egy árva darabot sem... (Sztem az indulók 70%-a német vagy osztrák volt.) Akkor képzeletben lefuttattam magamban egy ilyen asszociációs-konnotációs játékot, ami az egyik tanárom mániája. Így mûxik: Leírod egy papírra, hogy "Kona", pár sorral alább meg hogy "Simplon" (vagy Cube vagy Niccolai vagy ilyesmi.)
Ezek után mindegyik márka mögé odaírod az elsõ öt szót, ami eszedbe jut róla. Érdekes dolgok derülhetnek ki. Pl. a Kona-mánia okai:-)

Valami ilyesmit képzeljetek:

Kona: tengeri szél, szabadság, napfény, Hawaii, trópusi erdõ

Simplon: szabvány, tûréshatár, ipar, szénszál, precizitás

És mit is jelent nekem (nekünk) a kerékpározás?

én még odatenném az eszement túlépítettséget is, tudod melyik márkához....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

szkandiumin meg az easton csövesken már rég ilyen, csak a strapa alu vázon újdonság.......

amúgy grat Gabe, baromi széöp cucc.....

/néznénk már fotót a másikról is Jankó-Buddha kolléga :) /

Jaj, bocs... A szkandit meg az Eastont pont nem figyeltem eddig:) . (Ez vajon miért lehet??? :chin: ) Fotó talán jövõ hét csütörtökön, ha a szerelõ is úgy akarja.

Jut eszembe: tavaly a Garda Bikefesten szerintetek hány Konát láttam az indulók között? Egy árva darabot sem... (Sztem az indulók 70%-a német vagy osztrák volt.) Akkor képzeletben lefuttattam magamban egy ilyen asszociációs-konnotációs játékot, ami az egyik tanárom mániája. Így mûxik: Leírod egy papírra, hogy "Kona", pár sorral alább meg hogy "Simplon" (vagy Cube vagy Niccolai vagy ilyesmi.)
Ezek után mindegyik márka mögé odaírod az elsõ öt szót, ami eszedbe jut róla. Érdekes dolgok derülhetnek ki. Pl. a Kona-mánia okai:-)

Valami ilyesmit képzeljetek:

Kona: tengeri szél, szabadság, napfény, Hawaii, trópusi erdõ

Simplon: szabvány, tûréshatár, ipar, szénszál, precizitás

És mit is jelent nekem (nekünk) a kerékpározás?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Te is tegyél fel majd képet :)

A hátsó papucs nekem is tetszik. Sasoltak is a rajtnál a radmaratonon, bár ebben az is benne lehetett, hogy nem sokan indultunk mountain bike-kal országúti versenyen. Amennyit láttam az 1000 feletti indulóból csak én voltam Konával, úgy tûnik az országúti konákat az osztrákok nem preferálják, pedig egy King Zinget elfogadnék:bananadan

szkandiumin meg az easton csövesken már rég ilyen, csak a strapa alu vázon újdonság.......

amúgy grat Gabe, baromi széöp cucc.....

/néznénk már fotót a másikról is Jankó-Buddha kolléga :) /
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Te is tegyél fel majd képet :)

A hátsó papucs nekem is tetszik. Sasoltak is a rajtnál a radmaratonon, bár ebben az is benne lehetett, hogy nem sokan indultunk mountain bike-kal országúti versenyen. Amennyit láttam az 1000 feletti indulóból csak én voltam Konával, úgy tûnik az országúti konákat az osztrákok nem preferálják, pedig egy King Zinget elfogadnék:bananadan

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Septiben csináltam 2 képet, de elég ratyik lettek, majd holnap napsütésben. A versenyt túlélte, mivel 4-ed távnál kiálltam...nem országúti versenyre való http://pix.bikemag.h...0&ppuser=186612

http://pix.bikemag.h...0&ppuser=186612

Gratula, szép lett! Az idén elõször alkalmazott új hátsó papucs pedig igazán szexire sikeredett...:bananadan

Egy hét múlva meglesz az enyém is!

lordd

lordd

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
hello Konások!
Lenne egy fontos kérdésem: a 05os Stinky Dee-Lux vázba nyugodtan betehetek egy 200as vanilla r tagot (170es teló van benne), és nem lesz semmi gond ha úgy használom, vagy mindenképpen 215ös kell? A választ elõre is köszönöm!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
szép! ;)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
aha de szép lett a bico grat hozzá:clap: lehet h egy fehér roka még jobban mutatna elöl. de azért ezzel is mutatós gép. én is dobok majd be képet konámrol ha majd uj telom lesz. azon gondolkoztam h ha foxot vennék (mert arra gyurok) akkor szürke vázhoz milyen telo menne jol? mert most fekete van benne, meg amugy is minden fekete a vázon kivül...