Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Indította
Endroo
, 2001. szeptember 09. 01:46
Írta 2007. május 23. - 16:46
sziasztok,
nem jó érzés ilyen szomorú hír után megszólalni, részvétem TripleB.
beleraktam egy kona dew vázba (csak ez volt v-fékes) egy suntour teleszkópot, és a fejcsõ szöge lecsökkent 71o-ról kb. 69o-ra, egy kicsit hanyattesõs lett, de abszolúte kényelmes, meg fürge, meg minden, képet, azt hiszem, nem tudok csatolni...
szerintetek mennyire lehet ez kárára a váznak - ugye nem erre tervezték - meg a telónak, cca. 55 kg-os userrel?
üdv, tg
nem jó érzés ilyen szomorú hír után megszólalni, részvétem TripleB.
beleraktam egy kona dew vázba (csak ez volt v-fékes) egy suntour teleszkópot, és a fejcsõ szöge lecsökkent 71o-ról kb. 69o-ra, egy kicsit hanyattesõs lett, de abszolúte kényelmes, meg fürge, meg minden, képet, azt hiszem, nem tudok csatolni...
szerintetek mennyire lehet ez kárára a váznak - ugye nem erre tervezték - meg a telónak, cca. 55 kg-os userrel?
üdv, tg
Írta 2007. május 23. - 13:58
Tigger, köszi a Kona-csöves leírást, meg a kiegészítést is
TripleB: Nagyon sajnálom, ne haragudj...
TripleB: Nagyon sajnálom, ne haragudj...
Írta 2007. május 23. - 13:00
ohhh..fuck....
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.
http://soloszabi.blogspot.com
http://soloszabi.blogspot.com
Írta 2007. május 23. - 09:50
nem,meghalt a hugom........off
Na de miért vagy szomorú, eltört..? :chin:
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. május 23. - 07:17
Köszönet. Ez profi - és érthetõ - felvilágosítás volt! :prosze:
Ezért szeretek itt lenni..!
Ezért szeretek itt lenni..!
Írta 2007. május 22. - 20:49
nos csak ZsizsinekAzért nincs harag...?
a Clump tecnólógia....a Kona fejlesztõmérnökei által kidolgozott csõformálási tecnológia, melyet azért dolgoztak ki hogy az out of bounds, a dirt jump, és a back country kategóriájú kerékpárok vázaihoz az addig alkalmazott, jó minõségû de napjainkra elavult tecnikai színvonalat képviselõ Easton márkájú csõszetteket egy a kor követelményeinek megfelelõ világszinvonalú csõszettel válthassuk fel. Ez a clump csõszett, mely a mérnöki teljesítmény csúcsát képviseli, természetesen a legmodernebb tecnológiával készül, csúcstecnólógiával felszerelt termelõüzemekben. A clump csõszett forradalmi újdonsága - formáján kívûl- hogy a terhelésnek megfelõelen három, sõt egyes vázcsöveknél négy féle csõfalvastagságot alkalmazunk, így csõ rendkívûl erõs, de mégsem nehéz. Jól megfigyelhetõ ez Back Country kategóriájú kerékpárjainknál - a kategóriát egyedûllálló újdonságként a Kona vezette be a kerékpár piacra- meleyek kiválóan ötvözik egy freeride kerékpár elpusztíthatalan erõsségét a cross country kerékpárok könnyü súlyával, geometriájuk pedig olyan hogy a hegycsúcsok meghóditására valamint a határtalan lefelé száguldásra is alkalmasak.
off
Zoláj, bizonyos, leginkább neonáci körökben szeretnek egy bizonyos "nosztalgikus" köszöntésformát olymódon kódolni hogy a kezdõbetüit leírják az angol abc-ben elfoglat helyükkel...az abc 8. betûje a H...a többit találd ki.
on
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. május 22. - 17:02
Írta 2007. május 22. - 16:45
Írta 2007. május 22. - 15:37
Lelkiismeret 88? aszem van valami ilyen radikális csoport/tömörülés (hogy ne más jelzöt használjak)
On
On
Írta 2007. május 22. - 10:30
Hugi anno csinált nekem üvegfestékkel ilyen poharat.....
off
Na de miért vagy szomorú, eltört..? :chin:
Az én húgom is tud ilyet, le is adom a rendelést :clap:
Tigger: A 88 valami kopper jelkép..?
Írta 2007. május 22. - 09:46
Hugi anno csinált nekem üvegfestékkel ilyen poharat.....
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. május 22. - 09:40
így van....Tanga rulez
A poháron a 88 vajon a kona alapításának éve..?
nem kell rosszra gondolni.....
-egyszer dolgozott nálam egy betonfúró brigád, aholis a segédmunkás egy kopasz gyerek volt.....rajtam meg kona pulcsi volt, amin szintén rajta vírit a 88...nos skinfejû fiatalembernek rögtön felcsillant a szeme, de gyorsan lelohassztottam a lelkesedését....
blog off
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Írta 2007. május 22. - 09:20
Írta 2007. május 22. - 08:35
Írta 2007. május 22. - 08:31
Írta 2007. május 22. - 07:58
Konás sörpohár!!!!
És ezt eddig én nem tudtam?!
Kötelezõ tartozék kéne, hogy legyen minden Konához! Ingyenes sör utalványokkal!
És ezt eddig én nem tudtam?!
Kötelezõ tartozék kéne, hogy legyen minden Konához! Ingyenes sör utalványokkal!
Írta 2007. május 22. - 07:29
Tigger kiábrándítóan egzakt tudsz lenni. Néha már fáj!
Ugye nem a kereskedelmi szektorban dolgozol? Most vesztett a KONA egy áhítatos hívet...
Nem vesztett hívet a Kona (legalább is engem nem)
Fõleg mióta láttam Konás söröspoharat... Na ez a PR :love1:
Írta 2007. május 22. - 06:58
akkor a weylesen tényleg csak matrica az easton rad?amugy egy kis easton bileta miatt fizetnel ugy 20-30%-kal tobbet.
Írta 2007. május 22. - 06:54
Írta 2007. május 21. - 21:59
raadasul arulhatnanak azota is easton csoves bringakat, de ha anelkul is eleg jo, de kevesebbe kerul, akkor vegulis a vasarlo nyer az ugyon.
amugy egy kis easton bileta miatt fizetnel ugy 20-30%-kal tobbet.
amugy egy kis easton bileta miatt fizetnel ugy 20-30%-kal tobbet.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F