Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kona

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4204 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Rövidet - bulifutam. Hosszút még soha nem abszolváltam egyik versenyen se, de lehet, hogy jövõre megpróbálom vmelyiken.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Hûûû bakker!
Akkor ez most egy naaaagy mea culpa...!
(De akkor legalább a színére tettek volna utalást!) :D
ps.: VV- Szilváson hosszútávot nyomod?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Szerintem te elkeveredtél egy kicsit. :D A felvetés nem a te gépedre, hanem a linkelt, apróban szereplõ vasra vonatkozott.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Emberek!
1. Ki állította,hogy scandium váz? (Jelzem, elég nagy matrica hirdeti a nyeregcsövön a váz anyagának eredetét!)
2. A váz csak 108. e. volt, egyedi beszerzésben.
3. Mivel sokat vagyok külhonban, inkább ott nézek körül, mert a legtöbb alkatrész ára alacsonyabb, mint itthon.

ps.: Olvasni már 5 évesen megtanultam!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

http://apro.bikemag....ct=70559&cat=15

Az illetõt vagy nagyon átverték, vagy õ akar valakit átverni.
Ha jól nézem, ez egy 2006-os kula primo váz, ami nem scandium, hanem easton és nem 199ezer az új ára, hanem 120ezer volt talán tavaly, avagy 140ezer, mint idén...

tavaly 120 volt....

lehet kintrõl van. és el van tévedve az ember, azt hiszi hogy primo még most is szkandi,,,a vázmatricát meg nem tudja elolvasni,,,,,,vagy nem tudja mi az a szkandium..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
http://apro.bikemag....ct=70559&cat=15

Az illetõt vagy nagyon átverték, vagy õ akar valakit átverni.
Ha jól nézem, ez egy 2006-os kula primo váz, ami nem scandium, hanem easton és nem 199ezer az új ára, hanem 120ezer volt talán tavaly, avagy 140ezer, mint idén...

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Hej!
Megmutatnám a kedvenc kecskémet!
Feltöltött kép

cimarcimar

cimarcimar

vendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás
Remélem a kulacs, korm.csapi és nyeregcsõbilincs ugrik majd! Egyébként tényleg oké!

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
húú de állat!ezt a vázat bámulom mindig az egyik bikkmakkba annyira szép!3-4 év múlva énis a konások táborát fogom gyarapítani!

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
Hali!
Na remélem mûködni fog!

Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Nekem az a tapasztalatom, hogy a Kona vázak bizony sokat kibírnak. Eddig semmi bajom nem volt velük - kivéve, hogy ellopták az egyiket - és szerintem nagyon átgondoltan építik a vázakat. lsd. visszább Biketigger tech. infóját!
Amúgy meg egyetek rendesen! :D

azért az idei Dawg vázakkal vannak 2ségeim.....(rendeltetésszerû használatnál persze nincsenek) könnyítettek rajta cca 150 grammot, ahogy látom a kikapu csöveit kapta az elsõ 3 szög, ezzel a kategóriában még mindig erõsebb mint az átlag, de mivel elég sokan nem rendelteteésszerûen használják - temérdek fotó van boxxerrel, meg dirt-ös konfiggal letolt nyereggel használt dawgokról,végülis "csak" ennyire volt túlépítve- és azt kérdéses mennyire fogja tolerálni...ez persze nem a kona hibája, csak mondom..legfeljebb majd +tanulják az emberek hogy a célnak és felhasználásnak +felelõ bringát vegyenek....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Karácsonyfadísz :D
Vigyázni kell a konával hamar ledob, olyan, mint egy mustang :)
Amúgy a kis súly max. felfelé elõny, ott is csak egy darabig, mert nincs tartalék.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Tangens! Nyugi, évek óta nyûvök Konákat és verem a mázsát. Tigger sem az a karácsonyfadísz, és õ sem rít még eddig. Nyugi! Jó lóra tettél.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
feltöltöd valami publikus tárhelyre a képeidet és a hozzszólásnál a Feltöltött kép gombra kattintva beillesztheted a címét

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
Halihó Kedves Konások!

Akárhogy akartam, nem sikerült képet beszúrni.
Pedig szerettem volna megmutatni az idei felállást.
Akit érdekel megnézheti iwiw-en. (Balics Ákos)
Fel is vehet hamá ott jár!!!

Scooter - Fire!
Remélem leagyják vasárnap!

tangens

tangens

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás
Sziasztok,

55 kg a feleségem, bár én sem vagyok egy emberi elefánt...

azért megnyugtató, hogy nem fog széthullani, pont azért vettem konát, mert elegendõen masszívnak tûnik (a saját ktm-emnek most repedt meg a fejcsöve:)

még egy kérdés, azért ide, mert még mindig a kona: létezik xt-bõl 48-as nagykerék? xt hajtómûvek raktam belé, és furcsa volt az áttételezés, mire rájöttem, hogy a sajátomban spéci lx van, ami 48/36/26. nem nagy gond, csak hátha van... meg talán arra lehet rakni gatyaszárvédõt (ugye a fontos dolgok az életben).

üdv, tg

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Nekem az a tapasztalatom, hogy a Kona vázak bizony sokat kibírnak. Eddig semmi bajom nem volt velük - kivéve, hogy ellopták az egyiket - és szerintem nagyon átgondoltan építik a vázakat. lsd. visszább Biketigger tech. infóját!
Amúgy meg egyetek rendesen! :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Szintén hasonló súlyban vagyok, mint Te, nem valószínû, hogy bármi baja lenne a váznak, nekünk még a 4 kg-s országútit is nyugodt szívvel ajánlanák :)

off
Nektek nem adnak enni otthon ? :)
on

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Szintén hasonló súlyban vagyok, mint Te, nem valószínû, hogy bármi baja lenne a váznak, nekünk még a 4 kg-s országútit is nyugodt szívvel ajánlanák :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

sziasztok,

nem jó érzés ilyen szomorú hír után megszólalni, részvétem TripleB.

beleraktam egy kona dew vázba (csak ez volt v-fékes) egy suntour teleszkópot, és a fejcsõ szöge lecsökkent 71o-ról kb. 69o-ra, egy kicsit hanyattesõs lett, de abszolúte kényelmes, meg fürge, meg minden, képet, azt hiszem, nem tudok csatolni...

szerintetek mennyire lehet ez kárára a váznak - ugye nem erre tervezték - meg a telónak, cca. 55 kg-os userrel?

üdv, tg

ha a geót meg tudod szokni, nem lesz semmi baja