Rendeli valószínû lehet bármilyet, készlet szerintem minimális lesz.Azt lehet tudni, hogy 2011-es vázak vannak, vagy lesznek-e egyáltalán?
Az ilyen dolgokat nem nagyon szokás reklámozni, csak ha már biztos a tuti.
Rendeli valószínû lehet bármilyet, készlet szerintem minimális lesz.Azt lehet tudni, hogy 2011-es vázak vannak, vagy lesznek-e egyáltalán?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Faktor= béke poraira
akartam írni, én is inkább a cseheknél próbálkoznék...
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
akartam írni, én is inkább a cseheknél próbálkoznék...
Faktor= béke poraira
Faktor= béke porairaAzt lehet tudni, hogy 2011-es vázak vannak, vagy lesznek-e egyáltalán?
Konkrétan Kona Sutra vázat keresek, de az xfactor-nál a tavalyiak sincsenek raktáron, az ideiekrõl meg még csak kép sincs.
...vagy, ami van az oldalon, az rendelhetõ? Nem ismerem õket.
Természetesen írtam nekik (is, meg még pár hazai forgalmazónak), de hátha van köztetek bennfentes.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Szerintem is tetszetos a coilair, de az xc-s cadabra is. Igazabol engem az erdekelne hogy sulyban mik lehetnek a kulonbsegek. Ezt nagyon szeretik titkolni.
konaworld
konaworld
Hiszen Magyarorszagra feleslegesnek tartok altalanos hobbicelra (nem Janos-Hegyi, vagy Matras Downhill-re ) 180mm -es rugoutat (talan 160-at is), es vazban ugyanakkor nem latok sok kulonbseget. A CoilAir-nek nagyobb a himbakarja , a hatso tag is, es talan az esetleges falvastagsag differencia utalhat a kulonbsegre.
Nem tudom azt sem hogy hogyan alakul a geo mondjuk a coilair eseteben egy kisebb pl. 160-as villaval , mert ugye a magic link miatt eleve maskepp mozog a rendszer, az "alap" rugout nincs akkora es allithato is. Lesz, vagy van valahol kiallitott darab ezekbol amit meg lehet tapizni?
Köszönöm a tájékoztatást! Így már értem.
Lenne még egy kérdésem. Az én 176cm-es magasságomhoz az általad említett vázak közül mindegyiknél ugyanaz a méret lenne jó? Kb. 17-18"?
hogy neked mi lenne a megfelelõ azt ennyibõl nem tudhatjuk
a hoss a látszat ellenére nem ugrálós bringa, a kulával megegyezõ geóval készül(t) (csak kevesebb vázméretben) , ellenben kifejezetten nehéz embereknek, a kulánál sokkal erõsebb robosztusabb csõszettbõl és ennek megfelelõ felszereltséggel. szóval olyasféle cc-túra kerékpár "nehézfiúknak (és lányoknak) "
szal amennyiben nem éred el a "rendes férfiemberi súlyt (amely mint tudjuk 100 kilónál kezdõdik)) nem igazán indokolt ezen váz. amennyiben a váz csõszettjének formáka tetszik keress 2006-2007-es blast, cinder cone, vagy caldera vázat. itt ott még tán elõfordul új darab.
pl :
Kona Cinder Cone (2006)
Nem jelent semmit, csak gondolom a HOSS ilyen ugrálós bringa, nekem meg a KULA lenne a megfelelõ! Vagy nem jól látom?