Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kona

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4204 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Ez lesz az új gépem. :matrix:
Feltöltött kép

szép lesz....és egy szép fehér róka milyen szép lenne az orrába...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Ez lesz az új gépem. :matrix:
Feltöltött kép

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

villa milyen lesz benne? gondolom nem a Skareb :)

De. :)
Jelenleg sajna nincs keret új villára. Majd valamikor õsszel lecserélem, addigmeg óvatoskodok. :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
villa milyen lesz benne? gondolom nem a Skareb :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Ok, 1-2 héten belül átrakatom a cuccokat a géprõl. Kormánycsapágyat kell még szereznem, és ha kész, teszek fel képet. :)

Picasa _Alex_

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
annak kell lennie :)

Tied lesz a bicaj? majd mutass képet! :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

már miért ne passzolna :)
/3 alátéttel/

Hú, kösz!
Egy kicsit megijedtem, mert szemre is karcsúbbnak tûnt a kikapu középcsapágyháza mint amiben most van, és lemérve is kissebb a csõ külsõ átmérõje. De akkor gondolom a belsõ méret ugyanaz.

Picasa _Alex_

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
már miért ne passzolna :)
/3 alátéttel/

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Légyszi nyugtasson meg valaki hogy '07-es kikapu deluxeba passzol a '04-es(FC-M760) xt hajtomû!

Picasa _Alex_

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
Off

hat ez mar tenyleg nem ez a topic...de nekem kurvan faj a terdem a shimanotol....foleg a 8-9 ora utan)
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.

http://soloszabi.blogspot.com

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
(nekem bevált a 970-es xtr)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
Off

Time...time...time...
Es egy vilag fordult meg bennem..uj dimenziok nyiltak!
En szemely szerint, soha tobbet Ti tengely, nemhiaba nem hasznaljak a nagymenok sem...

Amugy speedplay nekem nem szimpi..dokkmechanizmus a talpadon..beletoppansz a sarba, aztan szerintem kapaltak neki... hat ki kell probalni..
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
off

naigen az eggbeater az egy kalap sz@r. A Look 4x4 meg megrosszabb...

nehez jo sulyu pedalt talalni ami nincs aranyarban. Ezeket a speedplpay-eket kellene kiprobalni egyszer.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
Hat 11.38kg. Van rajt egy ket luxus cucc, mint peldaul az Ergon markolat, ami 180gr, a Time pedal, ami 340gr (mivel kinyirtam 2 garnitura Egg Beathert 6 honap alatt), Speci Rival nyereg...de hat ezek kellenek a hosszu tavu versenyzeshez. Meg fontos nekem, hogy ne essen szet alattam mondjuk egy 24 oras versenyen a 16. ora utan.

A villam is nehezebb, mivel meg van babralva, 1700gr az egesz. Az elozo F80X-em 1580gr volt.

Nekem boven eleg az a 63mm. Az elso eles bevetesen jol vizsgazott, 12 oras solo ejszakai verseny. A masodik helyet hozta nekem. Allat volt, hogy a tiszta gyokeres, sziklas palyan a 9. ora utan sem fajt a hatso felem es derekam.

hajtomu, hat az egy vevo bringajarol lekukazott ISIS carbon FSA. Nem mai gyerek, de nem sokat futott. Talan volt benne 800km, mikor a csoka lecserelte az uj Truvativ Noir-ra. Ezt meg otthagyta nekem. Vettem ra 3 TA special tanyert, oszt mukodik jol.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
nem kevés hátra az a 63,5 mm rugóút?
egyébként nagyon tetszetõs. nekem is lett majdnem egy ilyen 650 Euroért. 2 mp-en múlott... :(
de nem bánom, mert 1 kilóval kevesebb a szuprém :)

összsúlyra mennyi? 11 alatt van nem?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
zsir a verda. lehet jovo heten megkereslek RF ugyben...

btw ezen a kingen milyen hajtomu van?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
F80 X Platinum with Mojo Tuning

Az utolsok egyike...ugyanis X szeria megszunik jovore :(((((

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Szép gép! :lick:
Az egy F80-as teló?

Picasa _Alex_

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás
Paripam:

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Alfa, áprilisban nõvérem adott 90ezer ft-t, hogy a meglévõ újrafestett vázára (neki az kell, megszokta, nõ...) építsek egy jó kis tartós bicajt, minden alkatrészt rámbíz, csak elõl 48-as tányér is legyen. Legnagyobb megeleptésemre 75ezer forintból kijöttem. Mindent vettem kivéve: nyereg, nyeregcsõ, kormánycsapágy, villa, valamint a 2 külsõ. Ezeket, ha nem csúcsminõséget keresel ki lehet hozni (5e,5e,5e,villa merev vagy teló, 5e), tehát + 20ezer + villa pénzbõl ki tudod hozni.
A cuccok, amiket vettem:
-váltók, váltókarok deore (9.es)
-hajtómû deore (48-as tányérral)
-deore szintû monoblokk
-deore agyas sun felnis kerekek
-deore hátsósor, lánc
-avid single digit 5-ös fékrenszerd avid fr fékkarral

Szerintem meglehetõsen jó cuccok kerültek a bicajra, szóval mindent egybevetve 100ezerbõl egész jó kis gép építhetõ.