Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Posted 2007. June 29. - 20:30
A 2-9 (lehet, hogy hülye kérdés lesz) 29 colos kereket, vagy elõl 2 hátul 9 lánctányért takar ? Érdekesen néznek ki a megtört felsõ csövû modellek.
Posted 2007. June 29. - 13:03
egyébként aránylag nekem is, tegnap csak Andrásnak írtam nehogy jó napja legyenSzemély szerint nekem tetszik a 2008-as kula supreme festése, bár ha kulák közül kellene választani festés alapján, akkor a kula lisa lenne a választásom, jól mutat a feketén a zöld felirat.
vajon jövõre nme lesznek primo váltazok vagy csak nem rakták ki ?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. June 29. - 12:56
Posted 2007. June 29. - 10:53
már csak a tech infók kellenek -minél gyorsabban -Ott vannak a képek a Jövõ évi újdonságokban...
/meg persze a többi kép /
Posted 2007. June 29. - 10:34
Ott vannak a képek a Jövõ évi újdonságokban...még 2-3 nap és már lesznek képek biztos - tavaly is július 1-jén lettek képek.
Posted 2007. June 29. - 10:32
2004 -> 60e
2005 -> 70e
2006 -> ? (nem találtam külön vázként )
2007 -> 34e
Tudtommal a vázanyag mind a négy évben ugyanaz volt és a geo sem változott :confused:
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
Posted 2007. June 28. - 23:25
most irtam neked üzifalra , ne cserélj mert nagyon rút lett a supreme...hááát. fene tudja
hülyeség lenne, mert még sok sok évig kiszolgál ez a váz, de annyi új bicaj van itt a fórumon, hogy ihajjj... muszájból cserélek, ha cserélek.
meg persze az is kell, hogy okosba legyen az új váz
így elsõre, aztán majd lehet mexeretem
Posted 2007. June 28. - 23:22
hülyeség lenne, mert még sok sok évig kiszolgál ez a váz, de annyi új bicaj van itt a fórumon, hogy ihajjj... muszájból cserélek, ha cserélek.
meg persze az is kell, hogy okosba legyen az új váz
meg akkor már egy fehér foxot is tûznék az elejébe...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2007. June 28. - 21:42
Posted 2007. June 28. - 19:20
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2007. June 28. - 19:02
mesélj önszántadból, mielõtt megyek a körömtépõ fogómmalnah lattam a 2008as konakat
Posted 2007. June 28. - 18:40
http://soloszabi.blogspot.com
Posted 2007. June 17. - 16:56
Posted 2007. June 17. - 16:49
cc-s lesz a fejcsõszöge semmi gond...Hi!
Ebbe a vázba (pontosabban egy 19-esbe) szerintetek mehet Kona P2? Vagy nagyon bután nézne ki?
http://www.bikemarke...mg/nagy/759.jpg
:chin:
Posted 2007. June 17. - 15:45
Ebbe a vázba (pontosabban egy 19-esbe) szerintetek mehet Kona P2? Vagy nagyon bután nézne ki?
http://www.bikemarke...mg/nagy/759.jpg
:chin:
Posted 2007. June 17. - 11:30
namost ha jól értem a problémát....Hat mostmar en sem tudom, mert nem is igazan ertem hogy mukodik a kona himbakarja mar ami a rugostag oldali reszt illeti.
Van ugye a rugostag es a himbakar kapcsolata. Itt ugye egy nagy csavar van ami a himbakarba csavarodik be es tengelykent funkcional . Ezen tengelyen a stinky-k es az uj coilerek eseten -meg biztos mason is- egy acelcso van ami a himbakar ket oldalat "koti" ossze. Es ez szorul be a rugostag felso szemebe.
Ezen a csovon kivul tovabba van meg ket tavtarto gyuru (a nagyobbik belso atmeroju). Ezzekkel nincs gond csak az mukodesi elvet probalom megerteni ami kideritene hogy erdemes e szaladgalni az also gyuruer.
Szoval ha a rugostagba szorul ez a cso es ezt ugyanakkor osszeszoritom a himbakar csavarjaval (nem a tavtartokon fekszik fel) akkor a rugostag ezen tengely menten nem illetve nagyon nehezen tud elmozdulni, ez nem gaz?
Mivel a tag tengelyehez kepest a himbakar elfordul.
Ami a problemam igazabol hogy az also tengely egy vekonyabb csavar, es itt nincs cso csak a tavtarto gyuruk, es ezert ide a kisebbik belso atmeros kellene. (Ami erdekes hogy igy is lotyog csak nem annyira mint a nagyobbik lyukas eseten. Viszont ha meg van huzva (mar pedig meg kell) akkor meg nem ,tehat ertelmetlen masik tavtartogyuru ha ugysincs jelentosege. Ugyanakkor en megis ugy erzem igy helytelen lenne osszerakni. Legalabbis egy masik Konan en helyesen a kisebbik atmeros gyuruvel lattam alul szerelve a tagot es ebbol indultam ki.
én a dawgba mikor lecseréltem a fox tgot a RS-re a faktorban csináltattam cuccost...a felsõt simán megoldották egy távtartó gyûrük nélküli acéltengellyel, alúl meg ugyanolyan "vállazott" kis tárcsákat cináltak mint a gyári.....
ha jól értelmezem a problémát....
amúgy ha jól van illesztve akkor nem nagyon mozoghat a cuccos....
Posted 2007. June 17. - 00:41
pontosan mire gondolsz ?
Hat mostmar en sem tudom, mert nem is igazan ertem hogy mukodik a kona himbakarja mar ami a rugostag oldali reszt illeti.
Van ugye a rugostag es a himbakar kapcsolata. Itt ugye egy nagy csavar van ami a himbakarba csavarodik be es tengelykent funkcional . Ezen tengelyen a stinky-k es az uj coilerek eseten -meg biztos mason is- egy acelcso van ami a himbakar ket oldalat "koti" ossze. Es ez szorul be a rugostag felso szemebe.
Ezen a csovon kivul tovabba van meg ket tavtarto gyuru (a nagyobbik belso atmeroju). Ezzekkel nincs gond csak az mukodesi elvet probalom megerteni ami kideritene hogy erdemes e szaladgalni az also gyuruer.
Szoval ha a rugostagba szorul ez a cso es ezt ugyanakkor osszeszoritom a himbakar csavarjaval (nem a tavtartokon fekszik fel) akkor a rugostag ezen tengely menten nem illetve nagyon nehezen tud elmozdulni, ez nem gaz?
Mivel a tag tengelyehez kepest a himbakar elfordul.
Ami a problemam igazabol hogy az also tengely egy vekonyabb csavar, es itt nincs cso csak a tavtarto gyuruk, es ezert ide a kisebbik belso atmeros kellene. (Ami erdekes hogy igy is lotyog csak nem annyira mint a nagyobbik lyukas eseten. Viszont ha meg van huzva (mar pedig meg kell) akkor meg nem ,tehat ertelmetlen masik tavtartogyuru ha ugysincs jelentosege. Ugyanakkor en megis ugy erzem igy helytelen lenne osszerakni. Legalabbis egy masik Konan en helyesen a kisebbik atmeros gyuruvel lattam alul szerelve a tagot es ebbol indultam ki.
Posted 2007. June 16. - 22:10
pontosan mire gondolsz ?a rugos nyergcsovel nincs semmi baj ,amig nem azt a fajtat veszed ahol egy negyszog profil csuszik a masikba, mert az egy ido utan jatekos lesz
Nekem merev vazon volt ilyenem ,de a vegen mar forgoszek lett belole.
Himbakarhoz tavtartogyuruket nehez szerezni nem tudja valaki?
Ugytudom ketfele atmero van a felso egy nagyobb csavarhoz talan 8-as valo az also kisebb asszem 4-es. Nekem a kisebbik kene.
Posted 2007. June 16. - 20:32
A nyereg richey wcs, az azért nem olyan borzasztó nehéz. Egyébként sem vagyok hajlandó egy darab deszkán ülni, csak azért hogy tíz dekával könnyebb legyen a gép.
Az agyak xt-k, nekem bevált a shimano, nemigazán akarok másra váltani, az xtr meg drága nekem.
A rugós nyeregcsövet most nem volt pénz lecserélni, de valószínû fent is hagyom, egészen addig amíg nem leszek normális minõségû utak(sokat megyek aszfalton).
A stucni azért lett az ami, mert nem akartam feketét venni, itthon meg csak az volt. Külföldrõl hozattam és megtetszett ez a kék. Tudom, egy the king vázhoz jobban menne! Majd teszek fel más kék alkatrészt is, ha rámszakad egy csomó pénz. A kék megy a narancshoz szerintem.
A skarebrõl már korábban írtam hogy azt tudtam olcsón szerezni, késõbb csere.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2007. June 16. - 19:33
Nekem merev vazon volt ilyenem ,de a vegen mar forgoszek lett belole.
Himbakarhoz tavtartogyuruket nehez szerezni nem tudja valaki?
Ugytudom ketfele atmero van a felso egy nagyobb csavarhoz talan 8-as valo az also kisebb asszem 4-es. Nekem a kisebbik kene.