Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kona

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4204 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Köszi Gabe!!! full riszpekt érte , én csak a Deluxe-t láttam de az igazság ,hogy a használt cuccoktól mindig is fáztam/ok...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Kela, apróban 2 Kona Kula (sima, supreme) váz is van jelenleg, egész korrekt árakon.

azok nagyok neki, van egy 19-es delux is amúgy, de ha jól tom használt nem játszik-
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Kela, apróban 2 Kona Kula (sima, supreme) váz is van jelenleg, egész korrekt árakon.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Hát nem egy rövid gép, az biztos, de csomagokkal még jó is lehet, fõleg, ha az elsõ villa is fogad csomitartót. Viszont nagy sikere lesz az utcán, bárhol is fog megjelenni.
Tigger, csak a súlya miatt aggódsz, vagy a hossza miatt? /vagy mindkettõ :D/
Amúgy a súly nem lehet akadály, három éve Kanadában egy bringaüzletben néztem meg egy Redbull Globe Major gépet. 21 kiló "szárazon". A géppel a bolt tulaja bejárta észak és dél amerikát. Azt állította, hogy csomagokkal verte a 60 kilcsit a gép.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Nekem kell egy ilyen gép! :)
De komolyan. Ezzel fogok túrázni.

arra a túrára jövök....:)

én meg ilyeneket veszek a pizzafutároknak :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
mint egy kaminon...

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Nekem kell egy ilyen gép! :)
De komolyan. Ezzel fogok túrázni.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

kela! Ha ez erdeti Kona, akkor én biciklis postásnak állok a Góbi sivatagban, de ilyen gépet kérek!
Egyébként van egy amcsi gyártó - és nem a Kona - aki gyárt ilyen, v. hasonló vázakat. Otthon mintha lenne is tõle katalógusom. Ez a masina megtévesztésig hasonlít rá.
Tetszik.:)

jövõ évi modell

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
kela! Ha ez erdeti Kona, akkor én biciklis postásnak állok a Góbi sivatagban, de ilyen gépet kérek!
Egyébként van egy amcsi gyártó - és nem a Kona - aki gyárt ilyen, v. hasonló vázakat. Otthon mintha lenne is tõle katalógusom. Ez a masina megtévesztésig hasonlít rá.
Tetszik.:)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
http://www.kona.cz/galerie/16/0283.jpg :confused:

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
volt már?

http://forums.roadbi...ead.php?t=99306

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Hát vszínû úgynézki h Télre lesz egy Stinky Supreme-em a Deneb helyett... Ha nem is Supr. akkor sima Stinky 05 v 07-es! :) :D

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
igen ez a 3 van meg akkor nekem is. csak az 1ik oldalsó az elég kicsi. de a hegyes meg a pavilonos az jaja :)

na jóéjt léptem pihizni

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

aha okés.

08 as kula deluxe-rol milyen és mennyi képed van? gondolom te is gyüjtöd öket vincsire is... :) (nekem csak 1 oldalso meg egy közeli fejcsöves) ha lenne rola egyéb anyagod pls lökdd már át nekem a balazs86@gmail.com ra ;)

oldalsó melyik van ahol a hegy a háttér vagy ahol bent van a pavilonban és magyaráznak róla ? meg a fejcsöves van, szal összvisz 3

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
aha okés.

08 as kula deluxe-rol milyen és mennyi képed van? gondolom te is gyüjtöd öket vincsire is... :) (nekem csak 1 oldalso meg egy közeli fejcsöves) ha lenne rola egyéb anyagod pls lökdd már át nekem a balazs86@gmail.com ra ;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

ok ;)
mert én külföldi forumokat nem nézek szinte sose...

azt én se szoktam

most is csak azért mert túrom az infokat a 2008-osakról és mindent nézek amit kiad a gugli -még csak 56 modellrõl láttam fotót a 62 bõl, és ez tûrhetetlen - :)

de fritzek a zújságban szoktak tesztelni év elején ilyeneket....

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
ok ;) majd várom az infokat itt töled.

mert én külföldi forumokat nem nézek szinte sose...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

ok engem a felszereltség nem annyira nagyon izgat.
csak a váz vásárlását fogom erösen fontolora venni ha már majd kaphato lesz itthon is...

hát februárban szerintem már tudunk súly és merevség adatot

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
ok engem a felszereltség nem annyira nagyon izgat.
csak a váz vásárlását fogom erösen fontolora venni ha már majd kaphato lesz itthon is...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

jo hir tigris jo hir :)
csak a kula deluxe is lenne olcsobb jövöre mint az idén :D
na meg persze jo is legyen az a váz ha már az is scandi lesz ;) mert tetszeni nagyon tetszik:clap:

találtam egy francia forúmon árakat, aszerint 1900 euro, de szereltségben kb aing kikapuval egyenértékû az meg asszem 2300 idén