Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kona

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4204 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Gondolom Tigger, Te elsõként a Bombert cserélnéd egy FOXra ;) A színe tényleg szép ennek a Dawgnak a hajlítgatás meg már trend.. ugyebár...

nem én eleve csak vázat veszek....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Gondolom Tigger, Te elsõként a Bombert cserélnéd egy FOXra ;) A színe tényleg szép ennek a Dawgnak a hajlítgatás meg már trend.. ugyebár...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Tudom, hogy kell az alacsonyabb átlépési magasság, de nekem jobban tetszettek a nyeregvázcsõbe alacsonyan becsatlakozó felsõcsõvû vázak egy kis erõsítéssel, de jövõre a nagyobb gyártók szinte mind átvették ezt a csõ hajlítgatást.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

A váz kicsit furcsa, de nagyon szép a színe.

szokni kellett kicsit, de 35 centis középcsapágy magasságnál nem árt az átlépõ magasságot kissé alacsonyabbra venni

és a sima dawg sem lesz puruttya szereltség
tst-s marzo teló
xt váltó
rp2-es tag nem az alap float ,etc

és tényleg szkandium, már látni a feliratot

-vajon hodakában leolcsózták a szkandi csövet, vagy valami olcsóbb beszállítót találtak ?

kiváncsi vagyok itthonra lesz e olcsózótt matic változaat idei vázból, alivios szereltséggel
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az egesz ugy ahogy van nagyon szep. szerintem.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A váz kicsit furcsa, de nagyon szép a színe.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
ééééés itt a válasz...ááááálllattt
Feltöltött kép

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

tigris irta meghajtosba: "már csak az a kérdés hogy a "sima" dawg milyen szinû ha vmi szép kék vagy zöld akkor az, ha vmi gusztudtalan akkor bordó supreme váz lesz"

most már majdnem nem értelek :D
tehát az ok h uj dawg az kéne, de most akkor ha sima dawg nem tetszik akkor marad a mostani dawgod és lecseréled a mostani supremedet a jövöévire ? :D langyos az ötletem vagy nagyon nem? :)

ez

dawg supremre gondoltam
3 féle dawg lesz
dawg, dawg dlx, és dawg supreme

ebbõl volt kép a dlx-ról ami szürke, és a supremrõl ami ilyen bordó

Feltöltött kép
Feltöltött kép

viszont ha a dawg olyan zöld lenne mint a four supreme vagy olyan kék mint a four akkor az.....

-Misu-

-Misu-

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás

ez amugy milyen gyártó milyen fékkarja? 08as konan van :chin: http://img219.images...2008g054zj9.jpg vmi uj hayes lenne?

Igen, ez az új Hayes Stroker. Lesz belõle Ryde, Carbon (lásd a képen) és Trail verzió. Én már láttam, fogdostam ilyet és elsõre kissé szokatlan. Viszont könnyebb, mint a HFX-9, talán még a HFX-Magnál is és a féknyereg is teljesen új.

Bõvebb infó itt: http://hayesdiscbrake.com/stroker/

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

19"-eshez mekkorastucni dukál?

hát de mondjuk ez attol is függ h mekkora embernek kell...
amugy meg kb 100 asal nem hinnám h nagyon melléfognál.

tigris irta meghajtosba: "már csak az a kérdés hogy a "sima" dawg milyen szinû ha vmi szép kék vagy zöld akkor az, ha vmi gusztudtalan akkor bordó supreme váz lesz"

most már majdnem nem értelek :D
tehát az ok h uj dawg az kéne, de most akkor ha sima dawg nem tetszik akkor marad a mostani dawgod és lecseréled a mostani supremedet a jövöévire ? :D langyos az ötletem vagy nagyon nem? :)

ez amugy milyen gyártó milyen fékkarja? 08as konan van :chin: http://img219.images...2008g054zj9.jpg vmi uj hayes lenne?

azt a zöld postás bicajt meg én nem vágom mire találták ki :D tényleg lehet h konaszépségtalikra jo lenne de másra nem hinném.
lánca olyan hosszu majdnem mint egy rekun. középe tuti h váznak csapodik még egy aszfaltrepedéstöl is. na meg szük utcákba ezzel kanyarogjanak a postások? :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

19"-eshez mekkorastucni dukál? 181-2 cm..

100-110

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
19"-eshez mekkorastucni dukál? 181-2 cm..

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Köszöntem. Eladom a Kulámat, a Dew-mat, az asszony Trekjét, a gyerekek háromkerekû Mongoose-át és támkerekes Hauserét, veszek egy ilyet, megnyerem vele minden évben a Kona szépségversenyt Füreden aszt szevasz, sanyi, áttekerek a nirvánába.:D (Súlyát nem említik a Cseh barátaink véletlenül?)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
a cseheknél 19900 korun szal vhol 1,8 - 2K körül lesz sztem ha lesz faktorikus ára....

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
pssszt nekem az Explosif...:)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Próbáltam nagyítani a képet, hogy lássam mivel van szerelve, de hiába. Abból szerettem volna saccolni az árát. Tényleg nagyon tetszik! Ezek minden évben elõállnak valamivel, amibe beleesek. Idén a Dew FS volt a plátói szerelem, elõtte egy darabig a Smoke. De ez most übereli õket.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Mennyi lesz vajon az ára??

sztem mi sokkot kapunk,de ne legyen igazam..

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Mennyi lesz vajon az ára??

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Én is beleszerettem elsõ látásra... überkirályistencsászár