Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Írta 2007. szeptember 13. - 13:08
a színétõl eltekintve elég ronda az a hajlított alcsó és felsõcsõ
vw bogár feeling
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. szeptember 13. - 12:47
http://soloszabi.blogspot.com
Írta 2007. augusztus 30. - 21:42
Zsizsit idézve egzakt legyek vagy marketinges ?Kona Race Light 7005 Aluminum Butted
ez mi?
kutyaközöséges jobb minõségú 3szor 4 szer változó falvastagságú 7005-ös aluminium,,,,,
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. augusztus 30. - 21:32
Írta 2007. augusztus 29. - 21:17
Írta 2007. augusztus 29. - 20:47
Nézz meg egy Ellsworth Rogue-t! Ott aztán tényleg a linkplate dominál.
na jo (bar az sem tetszik )
de a four elvileg egy cc vaz, akkor legalabb nezzen ki szep konnyunek meg kecsesnek meg minden
Írta 2007. augusztus 29. - 19:23
Nézz meg egy Ellsworth Rogue-t! Ott aztán tényleg a linkplate dominál.csak azert nem tetszik, mert igy valahogy a linkplate dominal az egesz biciklin (amugy is olyan vilagos szinuek). a dawg-e szep
Írta 2007. augusztus 29. - 19:15
egyébként lehet direkt volt benne egy kis retrósítás is,,,a ciklo meg outi vázak sem véletlen lettek retro dizájnosak nem beszélve a "kapu"-róltomor, de meg van az marogatva sikban... szoval azert nem olyan, mintha egy full tomor alu lap lenne. Csak nem atlatszo. a four supreme az szerintem egesz pofas amugy. kicsit olyan regi konas dizajn.
88-08
Írta 2007. augusztus 29. - 16:33
Írta 2007. augusztus 28. - 23:03
mennyiben pofásabb mint a sima four vagy deluxe ?tomor, de meg van az marogatva sikban... szoval azert nem olyan, mintha egy full tomor alu lap lenne. Csak nem atlatszo. a four supreme az szerintem egesz pofas amugy. kicsit olyan regi konas dizajn.
bár színre az jön be leginkább
Írta 2007. augusztus 28. - 22:59
a four-okon erti valaki a tomor linkplate-et? (vagy muanyagbol van?
szerintem eleg csunya is...
tomor, de meg van az marogatva sikban... szoval azert nem olyan, mintha egy full tomor alu lap lenne. Csak nem atlatszo. a four supreme az szerintem egesz pofas amugy. kicsit olyan regi konas dizajn.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. augusztus 28. - 22:13
no fönt vannak a 08-asok
http://www.konaworld.com/08_kapu.htm#
a four-okon erti valaki a tomor linkplate-et? (vagy muanyagbol van?
szerintem eleg csunya is...
Írta 2007. augusztus 26. - 09:24
Írta 2007. augusztus 25. - 14:50
Tanácsra lenne szükségem! Le szeretném cserélni a merev vázas bicóm egy össztelósra. Csak vázat és villát szeretnék cserélni, nem teljes bicót. Szóval Most egy Kona chute om van amin elég jók az alkatrészek, de milyen vázat vegyek? Ami fontos, hogy lehessen rá elsõ váltót tenni, mert ez lesz az egyetlen kerékpárom és hegynek felfelé is szertnék tekerni vele. Persze ez nem azt jelenti hogy valami össztelós cc gépet szertnék. Egy massziv freeride/dh váz kéne. Meg egy dupla vállas villa. Én egy 2007 es stinky vázra gondoltam meg egy Rock Shox boxxer villára. De azért megkérdezem mert lehet van hasonló árban jobb is. Választ elõre is köszi.
üdv.
Írta 2007. augusztus 25. - 09:39
Írta 2007. augusztus 24. - 20:29
ok bár itt offnah ez a mondtad sokismeretlenes volt.
ha tényleg azt akarod, hogy megértsük, légyszi fogalmazd meg újra
ez túl lor-os volt
valamikor forgalmaztam az American Inkjet co, által gyártott tintasugaras nyomtató tintákat,illetve nyomathordozókat. különbözõ okok miatt megszúnt az addigi európai képviselet, amerikából kellett rendelnem, mikor elkezdtem 20-30000 dolláros rendeléseket leadni, megaajánlották legyek kizárolagos europai képviselet.elkezdtünk alkudozni mennyivel adnának jobb árakat stb, egyszer véletlen küldtek egy olyan listát amin rajta volt az amerikai ajánlott kisker ár - magyarul street ár - (és az ami kiskereskedõ nem 10 % árréssel dolgozik) . na ennél kb 10 % adtak volna jobb árat úgy hogy minden járulékos költség engem terhel. de ez a hozzá állás jellemzõ volt több ami cégre is. csak ezel a példávaé akartam ecsetelni Hozénak a kona eus árképzését.
Írta 2007. augusztus 24. - 17:36
nekem anno az american inkjet kb az usa street árat ajánlotta meg, kizárolagos europai forgalmazóként úgy ,hogy a szállítást én fizetem....
nah ez a mondtad sokismeretlenes volt.
ha tényleg azt akarod, hogy megértsük, légyszi fogalmazd meg újra
ez túl lor-os volt
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. augusztus 23. - 11:06
általában az amcsi cégek pont lrszarják a többi piacot. tán a speci az 1etlen ami nem jelentõsen olcsóbb "otthon".Azért elég érdekes a Kona árképzése, figyelembe véve a Dollár-Euro viszonyszámot.
nekem anno az american inkjet kb az usa street árat ajánlotta meg, kizárolagos europai forgalmazóként úgy ,hogy a szállítást én fizetem....
Írta 2007. augusztus 23. - 11:02
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2007. augusztus 23. - 10:33