Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kona

- - - - -

• Please log in to reply
4204 replies to this topic

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
magellanboyéknál ragacsos lesz a monitor/billentyûzet :D

a színétõl eltekintve elég ronda az a hajlított alcsó és felsõcsõ :(
vw bogár feeling :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 posts
KING ZINGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG:

Feltöltött kép
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.

http://soloszabi.blogspot.com

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Kona Race Light 7005 Aluminum Butted

ez mi?

Zsizsit idézve egzakt legyek vagy marketinges ? :)

kutyaközöséges jobb minõségú 3szor 4 szer változó falvastagságú 7005-ös aluminium,,,,,
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Kona Race Light 7005 Aluminum Butted

ez mi?

-Misu-

-Misu-

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
A Kona találkozón kiállított 2008-as bringák bent vannak a csepeli X-Factorban. Aki nem látta Balatonfüreden, most bepótolhatja. Vannak olyan gépek, amikbõl valószínûleg csak egyedi rendelésre fognak hozni, mint pl. Hei Hei, Kula 2-9, Five-0, Stinky Deluxe, ezért még most érdemes megkukkolni (esetleg megvásárolni) õket.

karfi

karfi

vendég

• fórumtag
  • 151 posts

Nézz meg egy Ellsworth Rogue-t! Ott aztán tényleg a linkplate dominál.

na jo (bar az sem tetszik :) )

de a four elvileg egy cc vaz, akkor legalabb nezzen ki szep konnyunek meg kecsesnek meg minden :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

csak azert nem tetszik, mert igy valahogy a linkplate dominal az egesz biciklin (amugy is olyan vilagos szinuek). a dawg-e szep

Nézz meg egy Ellsworth Rogue-t! Ott aztán tényleg a linkplate dominál.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

tomor, de meg van az marogatva sikban... szoval azert nem olyan, mintha egy full tomor alu lap lenne. Csak nem atlatszo. a four supreme az szerintem egesz pofas amugy. kicsit olyan regi konas dizajn.

egyébként lehet direkt volt benne egy kis retrósítás is,,,a ciklo meg outi vázak sem véletlen lettek retro dizájnosak nem beszélve a "kapu"-ról

88-08
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

karfi

karfi

vendég

• fórumtag
  • 151 posts
csak azert nem tetszik, mert igy valahogy a linkplate dominal az egesz biciklin (amugy is olyan vilagos szinuek). a dawg-e szep

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

tomor, de meg van az marogatva sikban... szoval azert nem olyan, mintha egy full tomor alu lap lenne. Csak nem atlatszo. a four supreme az szerintem egesz pofas amugy. kicsit olyan regi konas dizajn.

mennyiben pofásabb mint a sima four vagy deluxe ?

bár színre az jön be leginkább

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

a four-okon erti valaki a tomor linkplate-et? (vagy muanyagbol van?:)
szerintem eleg csunya is...

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

karfi

karfi

vendég

• fórumtag
  • 151 posts

no fönt vannak a 08-asok

http://www.konaworld.com/08_kapu.htm#

a four-okon erti valaki a tomor linkplate-et? (vagy muanyagbol van?:)
szerintem eleg csunya is...

Soto

Soto

vendég

• fórumtag
  • 106 posts
coiler váz, és a duplavállas villát felejts el ha tekerni is akarsz

Kona01

Kona01

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
Sziasztok!
Tanácsra lenne szükségem! Le szeretném cserélni a merev vázas bicóm egy össztelósra. Csak vázat és villát szeretnék cserélni, nem teljes bicót. Szóval Most egy Kona chute om van amin elég jók az alkatrészek, de milyen vázat vegyek? Ami fontos, hogy lehessen rá elsõ váltót tenni, mert ez lesz az egyetlen kerékpárom és hegynek felfelé is szertnék tekerni vele. Persze ez nem azt jelenti hogy valami össztelós cc gépet szertnék. Egy massziv freeride/dh váz kéne. Meg egy dupla vállas villa. Én egy 2007 es stinky vázra gondoltam meg egy Rock Shox boxxer villára. De azért megkérdezem mert lehet van hasonló árban jobb is. Választ elõre is köszi.
üdv.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
de kár h ekkora baromi nagy a különbség egy drágább bicajnál... :(

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

nah ez a mondtad sokismeretlenes volt.
ha tényleg azt akarod, hogy megértsük, légyszi fogalmazd meg újra :)
ez túl lor-os volt :D

ok bár itt off

valamikor forgalmaztam az American Inkjet co, által gyártott tintasugaras nyomtató tintákat,illetve nyomathordozókat. különbözõ okok miatt megszúnt az addigi európai képviselet, amerikából kellett rendelnem, mikor elkezdtem 20-30000 dolláros rendeléseket leadni, megaajánlották legyek kizárolagos europai képviselet.elkezdtünk alkudozni mennyivel adnának jobb árakat stb, egyszer véletlen küldtek egy olyan listát amin rajta volt az amerikai ajánlott kisker ár - magyarul street ár :) - (és az ami kiskereskedõ nem 10 % árréssel dolgozik) . na ennél kb 10 % adtak volna jobb árat úgy hogy minden járulékos költség engem terhel. de ez a hozzá állás jellemzõ volt több ami cégre is. csak ezel a példávaé akartam ecsetelni Hozénak a kona eus árképzését.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

nekem anno az american inkjet kb az usa street árat ajánlotta meg, kizárolagos europai forgalmazóként úgy ,hogy a szállítást én fizetem....

nah ez a mondtad sokismeretlenes volt.
ha tényleg azt akarod, hogy megértsük, légyszi fogalmazd meg újra :)
ez túl lor-os volt :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Azért elég érdekes a Kona árképzése, figyelembe véve a Dollár-Euro viszonyszámot.

általában az amcsi cégek pont lrszarják a többi piacot. tán a speci az 1etlen ami nem jelentõsen olcsóbb "otthon".
nekem anno az american inkjet kb az usa street árat ajánlotta meg, kizárolagos europai forgalmazóként úgy ,hogy a szállítást én fizetem....

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Azért elég érdekes a Kona árképzése, figyelembe véve a Dollár-Euro viszonyszámot.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
no fönt vannak a 08-asok

http://www.konaworld.com/08_kapu.htm#