Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kona

- - - - -

• Please log in to reply
4204 replies to this topic

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
ha hamarabb szólsz, lemértem volna ;-)
most raktam össze egy 06 kulát
rég volt ilyen jól kezelhetõ vázam

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
talán segít:
http://weightweenies...=hardtailframes

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
De azt tudod, hogy a Kula és a Kula Deluxe/Primo nagyon nem egy árkategória. Az utóbbi kettõ új ára 140ezer, míg a sima kula ennek kevesebb, mint a fele.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Szia Bikertigger!

Köszönöm a segítséget így minden tiszta de a súlyadatot honnan tudtad kiszedni? Ez titok? Ha nem légyszi linkeld be nekem. Köszi mégegyszer és ezútun kívánok mindenkinek nagyon boldog új évet.
Ha valaki valami oknál fogva esetleg tervezi a 06'-os évjáratú kula, kula deluxe vagy kula primo lecserélését esetleg írjon nekem 16 vagy 17"-os kellene szép állapotú.

Laci

innen a topikból, Buddha kolléga írta be valamikor tavasszal.

többit meg újságból, meg saját mérés meg felhasználók mérése

a 06-os delux és primo meg 1500 g körül van.

kona csak a frame shopban kapható vázak súlyát adja meg néha de azokat meg általában szorozni kell legalább 1,1- el. de asszem 2005-vagy 06 ban volt utoljára letölthetõ tech adatban bikeweight. azért jó közelítéssel tudom az utóbbi 5-6 év vázsúlyait.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tomcat77

tomcat77

vendég

• fórumtag
  • 29 posts
Szia Bikertigger!

Köszönöm a segítséget így minden tiszta de a súlyadatot honnan tudtad kiszedni? Ez titok? Ha nem légyszi linkeld be nekem. Köszi mégegyszer és ezútun kívánok mindenkinek nagyon boldog új évet.
Ha valaki valami oknál fogva esetleg tervezi a 06'-os évjáratú kula, kula deluxe vagy kula primo lecserélését esetleg írjon nekem 16 vagy 17"-os kellene szép állapotú.

Laci

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Sziasztok!

Korábban már kérdezték a konák súly, geo és egyéb adatait és Én az adott linkre rá is kattintottam a katalógust meg is néztem de a geometriai és a felszereltségi adatokon kívül mást nem találtam és nekem a súly adatok kellenének. Persze lehet hogy Én bénázok ha valaki tudna segíteni azt megköszönném ami kellene az a 07' kula (ezüst/fehér) 17" váz adata a 06'-é az xfactoron megvan. A cinder cone-nál mit jelent a vázanyagnál az Kona All-Mountain Butted Aluminum a kulánál Kona 7005 Butted Aluminum mi a jelentõs különbség?

Köszi a segítséget

Laci

1730 g /18-as, a 17-es valami piccivel könnyebb mondjuk 1700/

mindegyik 7005 alu csak a csõszett más
a kula a hagyományos kerek csöves forma, a cinder az a bézbollûtõ forma nagyobb falvastagsággal 2 kg körüli súllyal.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

tomcat77

tomcat77

vendég

• fórumtag
  • 29 posts
Sziasztok!

Korábban már kérdezték a konák súly, geo és egyéb adatait és Én az adott linkre rá is kattintottam a katalógust meg is néztem de a geometriai és a felszereltségi adatokon kívül mást nem találtam és nekem a súly adatok kellenének. Persze lehet hogy Én bénázok ha valaki tudna segíteni azt megköszönném ami kellene az a 07' kula (ezüst/fehér) 17" váz adata a 06'-é az xfactoron megvan. A cinder cone-nál mit jelent a vázanyagnál az Kona All-Mountain Butted Aluminum a kulánál Kona 7005 Butted Aluminum mi a jelentõs különbség?

Köszi a segítséget

Laci

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
kösz töki, egy srác épp benn volt a bicóboltban, mikor nyüstöltem a srácokat érte, s másnap bevitt egy párat nekem-mondván, tárcsaféket használván minden vázából eslõként ugrik a tüske
azért kösz!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts

üdv.
2006os Kona kulához kellene egy pár féktüske,ha van vkinek elfekvõben...

ha kell még, nálam akad ;-)
beszéljünk, és megoldjuk!
+364368694

Üdv,

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
úúú, a ffenébe, én meg azt hittem, hogy tök jól bele van gravírozva a tengelyébe,hogy KÓNA, meg spesziállis különleges menetemelekedésû, 3 bekezdéssel, ja és balos...
picsába
ne tegyetek már tönkre, hogy egy mezei is jó bele...
:-)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
mivel a gyári "konatüske" is egy natúr féktüske ;)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
bemész egy bicajboltba és valószinû h tudnak majd adni féktüskét.
jo lesz bele más is nem muszály hozzá gyári kona tüske....

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
no mijá?
sehol féktüske?

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

Garancia mindenre van, ami nem használt és boltban veszed.

ja,jó és még annyi hogy olyan garancia mint pl egy aftermarket villákra vagy a kona alkatrész garanciája?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Garancia mindenre van, ami nem használt és boltban veszed.

A sebesség mindent megold.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

nemértem:D

nem tudja,.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

hát 2-t meg könnyebbet

nemértem:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

reméljük, ha nem akkor marad crc. amugy az ien bicóból kivett villákon nincs garancia ugye?

hát 2-t meg könnyebbet

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

próbálkozz, egy telefont gondolom megér......szeptemberben volt egy darab, de a webshopon nincs, szal vagy eladták azt a darabot, vagy az újságnál van teszten....

reméljük, ha nem akkor marad crc. amugy az ien bicóból kivett villákon nincs garancia ugye?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

asszem csak abba van, de aszonta a boltos hogyha jön olyan kona amibe van és nekem csak a teló kell akkor kiveszik belõle

próbálkozz, egy telefont gondolom megér......szeptemberben volt egy darab, de a webshopon nincs, szal vagy eladták azt a darabot, vagy az újságnál van teszten....