Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Írta 2008. január 04. - 22:05
Konzultálok apummal, hamarosan jön nõvérem szülinapja.
Majd kereslek.
Írta 2008. január 04. - 16:59
Tomcat gondolkozz el az idei Kulán, ma láttam élõben valami eszement jól néz ki. fotó szokás szerint abszolút nem adja vissza hopgy néz ki.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. január 04. - 13:06
16'-os Kona váza valakinek ? Ne legyen túl kopott, a többi mindegy, tehát lehet caldera, cinder cone, kula stb. jah és 2000-nél régebbi ne legyen, mert teleszkópot kapna.
Írta 2008. január 04. - 00:59
Gabe! Hát még mindig a 06' széria kedvencem ezek annyira nem jönnek be de köszi. Hétvégéig eldöntöm melyik vázat vegyem így megoldódik a problémám.
Kela! Golfunk nekünk is volt és vagy a papám ment vele vagy a garázsban állt kívül õrszemélyzettel+risztó ez utóbbiban többet volt Pestet nem is látta aki megvette jól járt vele a helyén most az én bicóm áll risztó van õrszemélyzet a télre való tekintettel 9-kor leadja a szolgálatot és megy aludni a lakásba(németjuhász). Mindenképpen megpróbálok rá vigyázni sajnos már loptak el tõlem egy bicót hát majd belepusztultam.A Golfra lehet cascót kötni a bicómra sajnos nem.
Laci
Laci
Írta 2008. január 03. - 15:39
Szia Kela!
Köszi hogy megkérdezted hát kár de ez van. Kicsit még várok aztán ha még lesz akkor irány a probike. Amint megveszem tuti hogy már aznap legalább három lesz fönt az apróban és jobb árban:). Tényleg igaz hogy lopják õket? mert ma egy debreceni boltban beszéltem egy emberkével és Õ mondta hogy 3 eladott (kulából) abból kettõt elloptak ez rosszabb mint a VW Golf statisztikája vagy alapból lopnak mindent.
Mégegyszer köszi mindent
Laci
Golfunk is van:) amúgy meg egyszerû: vagy a bezárt garázsban van vagy tekersz vele.
Írta 2008. január 03. - 13:23
és milyen szép volt az a prototype változatban, fekete zölden :Ilyen bicajjal nem boltba kell járni, hanem csak olyan helyre, ahová be tudod vinni. Szerencsére nálunk ilyen a bringásbolt, bár már ott is elõfordult, hogy 2 kétes kinézetû kölök nézegette.
A zöld Kula nem tetszik, amit linkeltem ? Valahogy rá kell beszélnem nõvéremet.
Írta 2008. január 03. - 13:16
A zöld Kula nem tetszik, amit linkeltem ? Valahogy rá kell beszélnem nõvéremet.
Írta 2008. január 03. - 00:29
ez nem típus függõ nyugi!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. január 03. - 00:25
Köszi hogy megkérdezted hát kár de ez van. Kicsit még várok aztán ha még lesz akkor irány a probike. Amint megveszem tuti hogy már aznap legalább három lesz fönt az apróban és jobb árban:). Tényleg igaz hogy lopják õket? mert ma egy debreceni boltban beszéltem egy emberkével és Õ mondta hogy 3 eladott (kulából) abból kettõt elloptak ez rosszabb mint a VW Golf statisztikája vagy alapból lopnak mindent.
Mégegyszer köszi mindent
Laci
Írta 2008. január 02. - 21:15
akkor linkeld már be lécci
én az apróban találtam egy fekete speckót, xtr-rel, rebaval 270 ért
epicet ?
bmag apró... 250(váz) ,ami rettentõen sok..---> irányár
http://piacter.bikem...?product=109011
Kela, jó erõs alkuval az reális ár...
de elég erõssel
Írta 2008. január 02. - 21:12
akkor linkeld már be lécci
ja, megvan, amit linkeltél
ez honnan lenne, mennyiért?
kompletten vagy csak váz?
bmag apró... 250(váz) ,ami rettentõen sok..---> irányár
http://piacter.bikem...?product=109011
Írta 2008. január 02. - 20:58
ja, megvan, amit linkeltél
ez honnan lenne, mennyiért?
kompletten vagy csak váz?
Írta 2008. január 02. - 20:56
kela
Te most bicajt akarsz venni?
hisz még a kona is "szûz"
amit néztél epicet, abban nem egy sárga reba van?
a kép szerint nem..
Írta 2008. január 02. - 20:55
Te most bicajt akarsz venni?
hisz még a kona is "szûz"
amit néztél epicet, abban nem egy sárga reba van?
Írta 2008. január 02. - 20:52
van Neki,,,de mittomén annyira nem figyeltem. tán xt hátsó váltó amire emléxem.http://www.konaworld...LA29/index.html
Tigger: Dénesnek van ilyen? milyen setuppal?
tomcat: megkérdeztem.. a srác nem adja el.
a bringaboltos ismerõsömé pedig 19"os..
Írta 2008. január 02. - 20:51
Tigger: Dénesnek van ilyen? milyen setuppal?
tomcat: megkérdeztem.. a srác nem adja el.
a bringaboltos ismerõsömé pedig 19"os..
Írta 2008. január 01. - 22:36
A jelenlegim 16"-os de a 17" is szóba jöhet sokan mondták hogy a 16"-os kicsi (172cm magas vagyok) de én mindig kicsi vázzal mentem és megszoktam. Ha nem okoz gondot légyszi kérdezd meg de csak a váz kellena gép többi része nem mert most vettem egy valag cuccot rá.
Bikertigger!
A probikében voltam az ünnepek között és megnéztem a választékot. A primoból van 16 és 18"-os a deluxebõl 17 és 18"-os volt kitéve. Az eladósráccal abban maradtunk hogy még átgondolom de igyekeznem kell mert adottak a szóbajöhetõ méretek. A színük ahogy sokan írták az életben kicsit valóban mások de így is nagyon szépek.
Laci
Írta 2008. január 01. - 22:33
csak mondom
30 körül lehet ugyanazt a vázat zsírújban kapni, én a színért biztos nem fizetnék súlyos ezreket.
jogos.. nem is rosszallóan írtam;)
Írta 2008. január 01. - 22:32
csak mondomnekem mind1 mennyi a reális ára:) lehet,hogy elsem adja;)
17"-t azért kérdeztem, mert mintha az egyik probike-os srácnak egy 18-as 06-os Deluxe váza lenne és nemid adta volna olyan drágán.
30 körül lehet ugyanazt a vázat zsírújban kapni, én a színért biztos nem fizetnék súlyos ezreket.
Írta 2008. január 01. - 22:30
nekem mind1 mennyi a reális ára:) lehet,hogy elsem adja;)ha nagyon jó állapotbvan van akkor max 25-28 K a reális ára
17"-t azért kérdeztem, mert mintha az egyik probike-os srácnak egy 18-as 06-os Deluxe váza lenne és nem is adta volna olyan drágán.