ha nagyon nagyon jó állapotban van akkor max 25-28 K a reális áraírhatom itt is.. van egy ismerõsöm,aki egy évvel idösebb nálam és van egy kék 06-os Kula gépe.. egy évet ment vele többet, akkor 2-3 maratonon is részt vett,majd megsérült a bokája és kb. egy éve alig használja.. ha gondolod holnap felhívom , hogy eladó-e és mennyiért...
17"-ig érdekel?
Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Írta 2008. január 01. - 22:28
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. január 01. - 22:22
írhatom itt is.. van egy ismerõsöm,aki egy évvel idösebb nálam és van egy kék 06-os Kula gépe.. egy évet ment vele többet, akkor 2-3 maratonon is részt vett,majd megsérült a bokája és kb. egy éve alig használja.. ha gondolod holnap felhívom , hogy eladó-e és mennyiért...Sziasztok!
Kela!
A váz csak akkor érdekelne ha nagyon szép állapotú stb természetesen Én is eszerint adnék érte. Ha gondolod privben keress meg és megbeszélhetjük a részleteket.
Köszi Laci
17"-ig érdekel?
Írta 2008. január 01. - 22:20
06-os easton csöves kulák (újak) 90-ért vannak a probike-ban, ha jól emléxem van 17-es is.Sziasztok!
Nagyon köszönöm hogy ilyen segítõkészek vagytok a problémámat illetõen.
Nem tudom hogy miért de nekem a 06'-os széria tetszik. Ennek oka a szép színek és a régi felirat stílusa. Az ebay-on Én is láttam matricaszettet de nem az enyémhez valót ezenkívül kicsit félek az internetes rendeléstõl, de igaz hogy az amerikai ebay-on volt egy kula (piros kék) potom összegért. Bikertiggernek köszönöm a caldera váz felajánlását de kulák tetszenek. Most már ott tartok hogy a kedvesem elmegy és vesz egy vázat csak ne legyek ilyen bánatos és naponta legalább 10x ne nézzem meg a 06'-os évjáratú kulákat. Hát ilyen az igazi feleség imádom is.
Kela!
A váz csak akkor érdekelne ha nagyon szép állapotú stb természetesen Én is eszerint adnék érte. Ha gondolod privben keress meg és megbeszélhetjük a részleteket.
Köszi Laci
Írta 2008. január 01. - 22:18
Nagyon köszönöm hogy ilyen segítõkészek vagytok a problémámat illetõen.
Nem tudom hogy miért de nekem a 06'-os széria tetszik. Ennek oka a szép színek és a régi felirat stílusa. Az ebay-on Én is láttam matricaszettet de nem az enyémhez valót ezenkívül kicsit félek az internetes rendeléstõl, de igaz hogy az amerikai ebay-on volt egy kula (piros kék) potom összegért. Bikertiggernek köszönöm a caldera váz felajánlását de kulák tetszenek. Most már ott tartok hogy a kedvesem elmegy és vesz egy vázat csak ne legyek ilyen bánatos és naponta legalább 10x ne nézzem meg a 06'-os évjáratú kulákat. Hát ilyen az igazi feleség imádom is.
Kela!
Köszi Laci
Írta 2008. január 01. - 20:59
Írta 2008. január 01. - 20:55
Ha ennyire tetszik a narancs-fehér Kona, akkor lehet rá szavazni a bike of the year szavazáson A Primora ('07) vagy a Deluxe-ra ('06).
Tomcat, ha igazán szép, egyedi Kula vázat akarsz, akkor nézd meg a 2008-as Kula Lisa vázat. Ha nem zavar a nyeregcsövön lévõ nõi matrica verhetetlen az a szín (élõben sokkal élénkebb, mint ahogy a narancs/fehérek is).
http://www.konaworld..._kulalisa_w.htm
Írta 2008. január 01. - 19:41
hehe az enyém volt a váz, most ha minden igaz Obsidian kolléga nyûvi. tényleg nem egy túl szép darab, de nekem nagyon jó lenne most görgõs bringának.Sziasztok!
A képen szereplõ szürke megegyezik az enyémmel akkor sem tetszik de a bicó tulajdonosát nem szeretném vele megsérteni ez csak az Én véleményem. A bicóm szinte új szerû max 1200km van benne. Az átfényezéssel csak az a gond hogy ugrika gari de ha profi munkát akarok akkor sokba kerül mert igaz ,hogy egy vázról van szó de mivel a felülete íves ezért relatíve sok festék kell hozzá(sok megy veszendõbe) 20-30 ezer autófényezõnél és még a matricákat is pótolnom kellene de honnan? Tudom vannak grafikai stúdiók de ott nem tudnak olyan vékony matricát létrehozni mint a gyári. Már próbálkoztam a kérdéssel és 20 grafikai cégbõl 2 tudott volna segíteni de õk sem tudták volna a vékony változatot elkészíteni ráadásul 1 készlet kellett volna. Szóba került még a betûk festése is de ez k drága így jutottam el a vázcsere gondolatához. Az az igazság hogy a 06'-os évjáratú kulák nagyon tetszenek a narancs/fehér a szívem csücske. Csak azt nem értem hogy miért nem lehet valami normál színben kihozni a bicókat tudom hogy most ezek a színek a divatosak de nekem nem tetszenek. Az év folyamán próbáltam elfogadni a tényeket de mikor meglátok egy 06'-os kulát mindig elszomorodom pedig tényleg jó a bicóm és most lett feltuningolva. Lehet hogy megfogadom Savanyugabi tanácsát és hagyom az egészet inkább tovább fejlesztek. Azért ha tudtok valakit aki megálna 06'-os évjáratú kula vázától 16-17"-ban (kivéve a szuprem ezt nem tudom megfizetni) kérem írjon nekem.
Köszi
Laci
ne fényezésben gondoplkodj az nem elég masszív erre a célra, és tényleg drága. szintereztetni kell -gyárilag is szinterezve van a vázak nagy többsége-
az pedig megvan bõven 10K alatt matricákkal együtt. ha a matrica nem jön be, lehet fújatni is a feliratokat de az tényleg drága lesz. azért én ezokból nem cserélnék vázat.
Írta 2008. január 01. - 19:39
Sziasztok!
A képen szereplõ szürke megegyezik az enyémmel akkor sem tetszik de a bicó tulajdonosát nem szeretném vele megsérteni ez csak az Én véleményem. A bicóm szinte új szerû max 1200km van benne. Az átfényezéssel csak az a gond hogy ugrika gari de ha profi munkát akarok akkor sokba kerül mert igaz ,hogy egy vázról van szó de mivel a felülete íves ezért relatíve sok festék kell hozzá(sok megy veszendõbe) 20-30 ezer autófényezõnél és még a matricákat is pótolnom kellene de honnan? Tudom vannak grafikai stúdiók de ott nem tudnak olyan vékony matricát létrehozni mint a gyári. Már próbálkoztam a kérdéssel és 20 grafikai cégbõl 2 tudott volna segíteni de õk sem tudták volna a vékony változatot elkészíteni ráadásul 1 készlet kellett volna. Szóba került még a betûk festése is de ez k drága így jutottam el a vázcsere gondolatához. Az az igazság hogy a 06'-os évjáratú kulák nagyon tetszenek a narancs/fehér a szívem csücske. Csak azt nem értem hogy miért nem lehet valami normál színben kihozni a bicókat tudom hogy most ezek a színek a divatosak de nekem nem tetszenek. Az év folyamán próbáltam elfogadni a tényeket de mikor meglátok egy 06'-os kulát mindig elszomorodom pedig tényleg jó a bicóm és most lett feltuningolva. Lehet hogy megfogadom Savanyugabi tanácsát és hagyom az egészet inkább tovább fejlesztek. Azért ha tudtok valakit aki megálna 06'-os évjáratú kula vázától 16-17"-ban (kivéve a szuprem ezt nem tudom megfizetni) kérem írjon nekem.
Köszi
Laci
a 06-os Kula :kék -fehér 7005 alucsõszett
a 06-os Kula Deluxe: narancs -fehér Easton csöves
A sima Kula (kék-fehér) vázra mennyit szánnál? Lehet, hogy tudok egy eladót..
Írta 2008. január 01. - 19:28
Köszi
Laci
Írta 2008. január 01. - 18:25
Jajj bocs, csak a hó miatt gondoltam.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2008. január 01. - 17:52
szerintem
...
használom, persze, megyek is minnyá :-) havazni
Bükkbe is leesett vagy 8-10cm hó
Írta 2008. január 01. - 16:53
elütés vagy felcserélték a lanai-al. az azért lehet picit könnyebb mert nincs rajta tárcsafék szem, de igazából az sem lehet 10 deka, amúgy full ugyanaz a csõszett. abban a listában egyébként is van több hazugság.Ez nekem elég fura, hogy a kula váz nehezebb, mint a fire mountain...
Ez is valami új?
Fekete szarv kéne rá.
(3mp kellett, hogy rájöjjek hol készült a fotó.)
Hozé, ez 3 vagy 4 éve volt
Írta 2008. január 01. - 16:40
Sziasztok!
Egy kis segítség!
Sajnos azt nem tudom mekkora méretre írják!
2006-os MODELLEK KOMPLETT SÚLY (kg)/ VÁZ SÚLY (kg)
XC HARDTAILS
...
FIRE MTN 13,70 /1,81
...
KULA 12,43 /1,91
...
Ez nekem elég fura, hogy a kula váz nehezebb, mint a fire mountain...
Írta 2008. január 01. - 15:12
Fekete szarv kéne rá.
(3mp kellett, hogy rájöjjek hol készült a fotó.)
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2008. január 01. - 14:44
Írta 2008. január 01. - 14:08
a 06-os kula -ha minden igaz- csak színben tér el a Tiedtõl -nekem is volt olyan szürkém, sajnálom hogy eladtam a vázat- a 07-es viszont elég jelentõsen. a Tied 1900 gramm körül van, a 07-es más csõszettbõl van, jóval könnyebb /1730 g/ és , megkapta az easton csövesek váltópapucsait.Sziasztok!
Köszi mindenkinek a segítséget.
Gabe84!
Tudom hogy nem egy árkategória és ez a felhasznált vázanyag miatt van. Amit Te írtál a 140 ezer gondolom itt az ide esetleg a tavalyi vázra gondoltál. Sajnos ezek közul nekem max a 07' kula és a narancs fehér kula primó tetszik az ideiek közül meg egyik sem. A dilemmám a kula és a kule deluxe között azért van mert a jelenleg 04' cinder cone bicóm van az az ocsmány ronda atomhulladék szürke színû. Sajnos amikor vettem nem volt több pénzünk a párommal és ennek most iszom meg a levét. Az a szürke szín engem teljesen kikészít olyan ronda és annyira nem tetszik ezért nézem a lehetõségeket vázcserére és ami a jelenlegi kereteim maximuma az a 06'-os kule deluxe és primo ezek 90 ezerbe kerülnek és megmondom õszintén ez is nagyon sok pénz ráadásul a jelenlegi bicóm 16"-os ezek meg 17"-ak így a villámat is át kell alakítani de ezeknek nagyon szép a színe fõleg a deluxnak.Aztán még szóba került végsõ megoldásként a 07' kula ezért kérdeztem a súlyadatokat de ennek vázanyaga a papucsokat kivéve nagyjából megegyezik az enyémmel.
Kisherceg!
Köszia segítséget meg is nézem.
Savanyugabi!
Hát irigyellek a 06' kula miatt de ez van a Te vázadat meg újonnan már sehol sem lehet kapni. Korábban írtad hogy átfestenéd ezt nehogy megtedd elõszõr ugrik a gari másodszor nagyon szép a színe ha az enyém is hasunló színû lenne meg sem fordulna a fejemben a vázcsere. A 06'-os kula szinte azonos az enyémmel csak a színe más és tényleg baromi jó a geometria. Apropó kipróbáltad már vagy megvárod míg elolvad a hó??
Laci
ha csak a színe a gond azért én átszintereztetném az megvan cca 5K - ból.
de ha jó a 16-os van egy 04-es calderám/bordó "metál"/ potom áron.
Írta 2008. január 01. - 14:05
Egy kis segítség!
Sajnos azt nem tudom mekkora méretre írják!
2006-os MODELLEK KOMPLETT SÚLY (kg)/ VÁZ SÚLY (kg)
XC HARDTAILS
LANAI 12,93/ 1,91
FIRE MTN 13,70 /1,81
BLAST 13,79/ 2,00
CINDER CONE 13,52 /2,00
LAVA DOME 13,24 /2,27
CALDERA 13,29/ 2,00
LISA HT 13,15/ 1,91
EXPLOSIF 12,56 /2,04
KULA 12,43 /1,91
KULA DELUXE 11,29/ 1,50
KULA PRIMO 11,20/ 1,50
KULA SUPREME 8,66 /1,22
UNIT 10,52 /2,18
UNIT 29 /2,22
CLYDESDALES
HOSS 14,29 /2,27
HOSS DELUXE 13,88/ 2,27
OB HARDTAILS
SHRED 15,20/ 2,04
SCRAP 15,29 /2,04
STUFF 14,97/ 2,04
COWAN 15,33 /2,27
XC DUAL SUSPENSION
KIKAPU 14,42 /2,40
KIKAPU DELUXE 14,11 /2,40
LISA DS 13,56 /2,40
KING KIKAPU 13,43/ 2,40
THE KING 11,93 /2,36
KING SUPREME 9,62 /2,40
LERO'I 2,45
A (SS-frame) N/A
BACK COUNTRY
DAWG 14,56 /3,08
DAWG DEE-LUX 14,24 /3,08
DAWG PRIMO 13,65 /3,08
DAWG SUPREME 13,52/ 3,08
OB DUAL SUSPENSION
COILER 16,37/ 3,40
COILER DEE-LUX 17,46 /3,40
COILAIR 15,56 /3,40
STINKY 18,19 /3,58
STINKY DEE-LUX 18,60 /3,58
STINKY PRIMO 18,42 /3,58
HOWLER 15,97 /3,36
COWAN DS (frame) 3,18
DOWNHILL
STAB DEE-LUX 19,60 /4,31
STAB SUPREME 19,46 /4,31
CYCLOCROSS
JAKE 10,80 /1,86
JAKE THE SNAKE 10,30 /1,59
MAJOR JAKE (frame) 1,41
ASPHALT
DEW 11,34 /1,68
DEW DELUXE 12,07 /1,68
DR DEW 11,34 /1,68
P.H.D. 9,34 /1,59
SUTRA 11,66 /2,68
HUMUHUMUNUKUNUKU APUA'A 12,66 N/A
BIKEHOTROD (frame) 6,08
JOE 18,46 /3,45
SMOKE 12,75 /2,54
ROAD
ZING 8,80 /1,54
ZING DELUXE 8,35 /1,36
ZING SUPREME 7,89 /1,36
KING ZING 6,85 /1,27
LISA ROAD 8,94 /1,54
JUVENILLE
MAKENA 11,20 /1,54
HULA 12,02 /1,77
STUFF 2-4 14,33 /2,04
STINKY 2-4 14,83 /2,95
JAKE 2-4 9,25
Írta 2008. január 01. - 13:59
Köszi mindenkinek a segítséget.
Gabe84!
Tudom hogy nem egy árkategória és ez a felhasznált vázanyag miatt van. Amit Te írtál a 140 ezer gondolom itt az ide esetleg a tavalyi vázra gondoltál. Sajnos ezek közul nekem max a 07' kula és a narancs fehér kula primó tetszik az ideiek közül meg egyik sem. A dilemmám a kula és a kule deluxe között azért van mert a jelenleg 04' cinder cone bicóm van az az ocsmány ronda atomhulladék szürke színû. Sajnos amikor vettem nem volt több pénzünk a párommal és ennek most iszom meg a levét. Az a szürke szín engem teljesen kikészít olyan ronda és annyira nem tetszik ezért nézem a lehetõségeket vázcserére és ami a jelenlegi kereteim maximuma az a 06'-os kule deluxe és primo ezek 90 ezerbe kerülnek és megmondom õszintén ez is nagyon sok pénz ráadásul a jelenlegi bicóm 16"-os ezek meg 17"-ak így a villámat is át kell alakítani de ezeknek nagyon szép a színe fõleg a deluxnak.Aztán még szóba került végsõ megoldásként a 07' kula ezért kérdeztem a súlyadatokat de ennek vázanyaga a papucsokat kivéve nagyjából megegyezik az enyémmel.
Kisherceg!
Köszia segítséget meg is nézem.
Savanyugabi!
Hát irigyellek a 06' kula miatt de ez van a Te vázadat meg újonnan már sehol sem lehet kapni. Korábban írtad hogy átfestenéd ezt nehogy megtedd elõszõr ugrik a gari másodszor nagyon szép a színe ha az enyém is hasunló színû lenne meg sem fordulna a fejemben a vázcsere. A 06'-os kula szinte azonos az enyémmel csak a színe más és tényleg baromi jó a geometria. Apropó kipróbáltad már vagy megvárod míg elolvad a hó??
Laci
Írta 2008. január 01. - 13:39
Írta 2008. január 01. - 13:33
pedig arra én is kiváncsi lettem volna. az még más volt mint a 07-es.ha hamarabb szólsz, lemértem volna ;-)
most raktam össze egy 06 kulát
rég volt ilyen jól kezelhetõ vázam
Kisherceg a WW-n kevés van és jórészt régiek.