Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kona

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4204 hozzászólás a témában

No.01

No.01

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Stinky, Stinky az OK en is azt neztem, de abbol is van tobbfajta... Nyilvan most azt fogjatok mondani, h a sima Stinky is tokeletesen jo, de ha nagyobb osszeget is szannek ra akkor is ezt ajanlanatok??

A meretet kulonben h kell kivalasztani?? 182cm vagyok 77kg.

Gearboy

Gearboy

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás

Sziasztok,

Uj vagyok itt es lenne par kerdesem a gurukhoz Feltöltött kép
Ha minden igaz akkor igy 26 evesen sikerul vegre belekostolnom a DH vilagaba.
Mindig is irigykedve neztem a sracokat a normafanal ahogy 1000 tepnek lefele es iden (vagy inkabb tavasszal) mar remelhetoleg en is gurulhatok.

Brigavasarlasak kapcsolatban lenne par kerdesem. Az szamomra biztos, h Kona lesz a kerdes csak az h melyik. Hosszutavra tervezek es nem sajnalom folaldozni a motoromert kapott osszeget szoval egy kis iranymutatas/tanacs/tipp erdekelne leginkabb.

Elore is koszonom a segitokesz postokat

Helló!

Én a Stinkyt ajánlom! Mert nem túl drága és sztem nagyon jó kis bringák! És most le vannak akciózva az ebike-n!

No.01

No.01

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Sziasztok,

Uj vagyok itt es lenne par kerdesem a gurukhoz Feltöltött kép
Ha minden igaz akkor igy 26 evesen sikerul vegre belekostolnom a DH vilagaba.
Mindig is irigykedve neztem a sracokat a normafanal ahogy 1000 tepnek lefele es iden (vagy inkabb tavasszal) mar remelhetoleg en is gurulhatok.

Brigavasarlasak kapcsolatban lenne par kerdesem. Az szamomra biztos, h Kona lesz a kerdes csak az h melyik. Hosszutavra tervezek es nem sajnalom folaldozni a motoromert kapott osszeget szoval egy kis iranymutatas/tanacs/tipp erdekelne leginkabb.

Elore is koszonom a segitokesz postokat

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

nem akarom a boltodat rontani Jankó, de nem egészen ilyen vázanyagot keres a kolléga

egy kérdés viszont . neked mekkora dew vázad volt ?

Jaja sejetettem, hogy nem errõl van szó, csak gondoltam, hátha elgondolkodik ezen a kivételes lehetõségen :).

A Dew 56-os volt emlékeim szerint. De túl nagy összegben nem fogadnék rá, hogy pontosan emléxem. Ha találok valami papírt, majd jelzek.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Igaz, hogy egyben terveztem eladni, de lehet, hogy meg tudunk egyezni csak a vázban is, ha komolyan érdekel. Egy szezont ment, nagyon rendben van. Sérülés nuku, kivéve bovdendörzsölés.

Itt van e: http://www.vatera.hu..._106366399.html

nem akarom a boltodat rontani Jankó, de nem egészen ilyen vázanyagot keres a kolléga

egy kérdés viszont . neked mekkora dew vázad volt ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Sziasztok,

Kérdésem az lenne hogy amennyiben egy régebbi vázat keresek,jelen esetben legideálisabb egy Kona Kula 2003 Vfékes 18" fekete új állapotban,igaz más hasonló is érdekel,akár bringa is,csak a vfék és méret valamint állapot az igazán fontos,akkor merre induljak el?hogy,hol keresem?

Várom válaszotokat,és remélem nem gond hogy ide is írtam...

Köszönöm!

Igaz, hogy egyben terveztem eladni, de lehet, hogy meg tudunk egyezni csak a vázban is, ha komolyan érdekel. Egy szezont ment, nagyon rendben van. Sérülés nuku, kivéve bovdendörzsölés.

Itt van e: http://www.vatera.hu..._106366399.html

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

mint írták lentebb, nekem 19"es supremem van fölösbe. apróban megtalálod.
ha meg 18"as kell, akkor ott van Bikertigger-é. az övé megkíméltebb az tuti!

Tigrincs, Te mennyiért árulod?

70-ért rakom fel 65 alatt nem adom

annyira nem lényeges eladni
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Igazán lehetne frissebb is,ha megfelel a fentebb írtaknak...de sajnos nem találok...szerintetek?

mint írták lentebb, nekem 19"es supremem van fölösbe. apróban megtalálod.
ha meg 18"as kell, akkor ott van Bikertigger-é. az övé megkíméltebb az tuti!

amúgy ilyen sárgám 18-asban nekem is van eladó :)

Tigrincs, Te mennyiért árulod?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

bringasgyerek

bringasgyerek

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 51 hozzászólás
Sziasztok,

Köszönöm a válaszokat!

Nézegetem a neten én is...sajnos nem igazán találok 18" szinte sehol,pedig nem egy ritka méret...köszönöm a linkeket is,sajnos vagy nem jó a méret vagy nincs vfék tüske...nem egy egyszerû menet...de hátha...
Ma is összetelefonáltam valamint felkerestem Bp pár boltot...és kezembe volt egy 2003 és fekete és kona és kula is,csak leharcolt,de nagyon,19" és a nyeregcsõ+felsõcsõ+támvilla környéke szépen végig repedve...kár is hogy kezembe került...de más semmi...

Igazán lehetne frissebb is,ha megfelel a fentebb írtaknak...de sajnos nem találok...szerintetek?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

nem lehet
ez meg sima strapa alu, nem annyira könnyû váz
meg májerfaktora sincs

ellenben a sárgáddal csakis az idei veszi fel nálam a versenyt...(09)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
nem lehet
ez meg sima strapa alu, nem annyira könnyû váz
meg májerfaktora sincs

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
hát én ezt találtam, igaz nem fekete, és nem v-fékes, de hátha lehet rá tenni v-féket is. vagy körül tudsz nézni még a honlapon.
http://www.evanscycl...n-bike-ec000796
Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Azt írta más hasonló is érdekli, azért mertem linkelni. A fekete amúgy valóban elég esélytelen, talán 1-et láttam eddig összesen, azt is képen :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Angol ebay:
http://cgi.ebay.co.u...2|39:1|240:1318

A Konásandrás árul egy hasonló sárga supreme-t, bár ha jól sejtem az cseppet nagyobb vázméret :)

ez nem fekete
a 2003-as kula easton alu volt ez szkandium

amúgy ilyen sárgám 18-asban nekem is van eladó :)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Angol ebay:
http://cgi.ebay.co.u...2|39:1|240:1318

A Konásandrás árul egy hasonló sárga supreme-t, bár ha jól sejtem az cseppet nagyobb vázméret :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

És mondja már meg legyen szíves valaki, hogy mi ez a dawgma?

a dawgma a szkandi dawg vázakkel geóban megegyezõ ocsóbb alu váz, nyilván valamivel nehezebb.
amúgy meg nyilván kis konás játék szavakkal és hangzásokkal (de majd Jankó cáfol vagy megerõsít, ez az Õ szakterülete inkább :) )
régebben matic volt az olcsóbb belépõ szintû modellek jelölése, nyilván ebbõl csinálták -dawg matic, dawg, dawg deelux, dawg primo - volt a felszereltségi lista.

Bringásgyerek esetleg ebay, de szerintem esélytelen.

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Én a helyedben szétnéznék angliai boltokban is, ahogy nézegettem a neten elég szépen le vannak árazva, a konák is. És Legtöbb helyen ingyenesen el is küldik.
sok sikert. ja és meg ebay. az még esélyes lehet.
Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!

bringasgyerek

bringasgyerek

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 51 hozzászólás
aprón már néztem,egy hirdetés is felkerült,xfactort is,nagyobb boltokat is,aprón most nincs,xfactorban sincs,nagyobb boltokban sem,de még érdeklödöm,a gond hogy 18" Vfékes Kula nem csak 2003 nincs,de pl már 2007 Supreme sincs,és ez alatt,nem az a váz anyag,tömeg,stb,után pedig vfék nincs...

Hátha...

Köszönöm!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
apro.bikemag.hu-n nézz szét, aztán hívd az xfactort meg esetleg nagyobb boltokban lehet elfekvõben egy-egy régebbi darab (pl. probike, ridebike ...)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

bringasgyerek

bringasgyerek

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 51 hozzászólás
Sziasztok,

Kérdésem az lenne hogy amennyiben egy régebbi vázat keresek,jelen esetben legideálisabb egy Kona Kula 2003 Vfékes 18" fekete új állapotban,igaz más hasonló is érdekel,akár bringa is,csak a vfék és méret valamint állapot az igazán fontos,akkor merre induljak el?hogy,hol keresem?

Várom válaszotokat,és remélem nem gond hogy ide is írtam...

Köszönöm!