Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Posted 2008. November 25. - 21:22
A meretet kulonben h kell kivalasztani?? 182cm vagyok 77kg.
Posted 2008. November 25. - 21:09
Sziasztok,
Uj vagyok itt es lenne par kerdesem a gurukhoz
Ha minden igaz akkor igy 26 evesen sikerul vegre belekostolnom a DH vilagaba.
Mindig is irigykedve neztem a sracokat a normafanal ahogy 1000 tepnek lefele es iden (vagy inkabb tavasszal) mar remelhetoleg en is gurulhatok.
Brigavasarlasak kapcsolatban lenne par kerdesem. Az szamomra biztos, h Kona lesz a kerdes csak az h melyik. Hosszutavra tervezek es nem sajnalom folaldozni a motoromert kapott osszeget szoval egy kis iranymutatas/tanacs/tipp erdekelne leginkabb.
Elore is koszonom a segitokesz postokat
Helló!
Én a Stinkyt ajánlom! Mert nem túl drága és sztem nagyon jó kis bringák! És most le vannak akciózva az ebike-n!
Posted 2008. November 25. - 17:22
Uj vagyok itt es lenne par kerdesem a gurukhoz
Ha minden igaz akkor igy 26 evesen sikerul vegre belekostolnom a DH vilagaba.
Mindig is irigykedve neztem a sracokat a normafanal ahogy 1000 tepnek lefele es iden (vagy inkabb tavasszal) mar remelhetoleg en is gurulhatok.
Brigavasarlasak kapcsolatban lenne par kerdesem. Az szamomra biztos, h Kona lesz a kerdes csak az h melyik. Hosszutavra tervezek es nem sajnalom folaldozni a motoromert kapott osszeget szoval egy kis iranymutatas/tanacs/tipp erdekelne leginkabb.
Elore is koszonom a segitokesz postokat
Posted 2008. November 23. - 08:22
nem akarom a boltodat rontani Jankó, de nem egészen ilyen vázanyagot keres a kolléga
egy kérdés viszont . neked mekkora dew vázad volt ?
Jaja sejetettem, hogy nem errõl van szó, csak gondoltam, hátha elgondolkodik ezen a kivételes lehetõségen .
A Dew 56-os volt emlékeim szerint. De túl nagy összegben nem fogadnék rá, hogy pontosan emléxem. Ha találok valami papírt, majd jelzek.
Posted 2008. November 22. - 22:23
nem akarom a boltodat rontani Jankó, de nem egészen ilyen vázanyagot keres a kollégaIgaz, hogy egyben terveztem eladni, de lehet, hogy meg tudunk egyezni csak a vázban is, ha komolyan érdekel. Egy szezont ment, nagyon rendben van. Sérülés nuku, kivéve bovdendörzsölés.
Itt van e: http://www.vatera.hu..._106366399.html
egy kérdés viszont . neked mekkora dew vázad volt ?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. November 22. - 22:05
Sziasztok,
Kérdésem az lenne hogy amennyiben egy régebbi vázat keresek,jelen esetben legideálisabb egy Kona Kula 2003 Vfékes 18" fekete új állapotban,igaz más hasonló is érdekel,akár bringa is,csak a vfék és méret valamint állapot az igazán fontos,akkor merre induljak el?hogy,hol keresem?
Várom válaszotokat,és remélem nem gond hogy ide is írtam...
Köszönöm!
Igaz, hogy egyben terveztem eladni, de lehet, hogy meg tudunk egyezni csak a vázban is, ha komolyan érdekel. Egy szezont ment, nagyon rendben van. Sérülés nuku, kivéve bovdendörzsölés.
Itt van e: http://www.vatera.hu..._106366399.html
Posted 2008. November 21. - 23:42
70-ért rakom fel 65 alatt nem adommint írták lentebb, nekem 19"es supremem van fölösbe. apróban megtalálod.
ha meg 18"as kell, akkor ott van Bikertigger-é. az övé megkíméltebb az tuti!
Tigrincs, Te mennyiért árulod?
annyira nem lényeges eladni
Posted 2008. November 21. - 23:37
mint írták lentebb, nekem 19"es supremem van fölösbe. apróban megtalálod.Igazán lehetne frissebb is,ha megfelel a fentebb írtaknak...de sajnos nem találok...szerintetek?
ha meg 18"as kell, akkor ott van Bikertigger-é. az övé megkíméltebb az tuti!
Tigrincs, Te mennyiért árulod?amúgy ilyen sárgám 18-asban nekem is van eladó
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. November 21. - 22:54
Köszönöm a válaszokat!
Nézegetem a neten én is...sajnos nem igazán találok 18" szinte sehol,pedig nem egy ritka méret...köszönöm a linkeket is,sajnos vagy nem jó a méret vagy nincs vfék tüske...nem egy egyszerû menet...de hátha...
Ma is összetelefonáltam valamint felkerestem Bp pár boltot...és kezembe volt egy 2003 és fekete és kona és kula is,csak leharcolt,de nagyon,19" és a nyeregcsõ+felsõcsõ+támvilla környéke szépen végig repedve...kár is hogy kezembe került...de más semmi...
Igazán lehetne frissebb is,ha megfelel a fentebb írtaknak...de sajnos nem találok...szerintetek?
Posted 2008. November 21. - 22:23
ellenben a sárgáddal csakis az idei veszi fel nálam a versenyt...(09)nem lehet
ez meg sima strapa alu, nem annyira könnyû váz
meg májerfaktora sincs
Posted 2008. November 21. - 21:59
ez meg sima strapa alu, nem annyira könnyû váz
meg májerfaktora sincs
Posted 2008. November 21. - 21:51
http://www.evanscycl...n-bike-ec000796
Posted 2008. November 21. - 21:30
Posted 2008. November 21. - 17:36
ez nem feketeAngol ebay:
http://cgi.ebay.co.u...2|39:1|240:1318
A Konásandrás árul egy hasonló sárga supreme-t, bár ha jól sejtem az cseppet nagyobb vázméret
a 2003-as kula easton alu volt ez szkandium
amúgy ilyen sárgám 18-asban nekem is van eladó
Posted 2008. November 21. - 14:31
http://cgi.ebay.co.u...2|39:1|240:1318
A Konásandrás árul egy hasonló sárga supreme-t, bár ha jól sejtem az cseppet nagyobb vázméret
Posted 2008. November 21. - 11:41
a dawgma a szkandi dawg vázakkel geóban megegyezõ ocsóbb alu váz, nyilván valamivel nehezebb.És mondja már meg legyen szíves valaki, hogy mi ez a dawgma?
amúgy meg nyilván kis konás játék szavakkal és hangzásokkal (de majd Jankó cáfol vagy megerõsít, ez az Õ szakterülete inkább )
régebben matic volt az olcsóbb belépõ szintû modellek jelölése, nyilván ebbõl csinálták -dawg matic, dawg, dawg deelux, dawg primo - volt a felszereltségi lista.
Bringásgyerek esetleg ebay, de szerintem esélytelen.
Posted 2008. November 21. - 11:29
sok sikert. ja és meg ebay. az még esélyes lehet.
Posted 2008. November 21. - 10:05
Hátha...
Köszönöm!
Posted 2008. November 21. - 09:25
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. November 21. - 08:42
Kérdésem az lenne hogy amennyiben egy régebbi vázat keresek,jelen esetben legideálisabb egy Kona Kula 2003 Vfékes 18" fekete új állapotban,igaz más hasonló is érdekel,akár bringa is,csak a vfék és méret valamint állapot az igazán fontos,akkor merre induljak el?hogy,hol keresem?
Várom válaszotokat,és remélem nem gond hogy ide is írtam...
Köszönöm!