szisztok!
én elõre boxxer-t gondoltam!!
azt még elbírja a bicó nem???
shock works dh-t hátulra meg korm csap csere
AMC
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Started by
Endroo
, 2001. September 09. 01:46
Posted 2003. February 16. - 11:31
Posted 2003. February 16. - 11:07
AMC:
A rugóstagot valószínû, Shock Works DH-ra fogom cserélni.
A gép tökéletesen irányítható, a k.csapágy viszonylag alacsonyan van, jól lehet egyensúlyozni is vele, a fékek nagyon jók, bika erõsek.
Képek:
goldnarmz.kepeim.hu
A rugóstagot valószínû, Shock Works DH-ra fogom cserélni.
A gép tökéletesen irányítható, a k.csapágy viszonylag alacsonyan van, jól lehet egyensúlyozni is vele, a fékek nagyon jók, bika erõsek.
Képek:
goldnarmz.kepeim.hu
Posted 2003. February 15. - 23:18
szisztok!!!
brother:->
küldhetsz képeket nagyon megköszönném!!
nem tudok segíteni a privivel kapcsolatba boccsi!!
tudod nekem nincs biciklis bandám vagy satöbbi!!
érdekellne az is hogy jó -e a fék vagy jobb haerõsebbre kicseréli az ember!!
meg hát a hátsó rugóstag!!??
ja!!
és könnyû kezelni??
köszi szépen!!
AMC
brother:->
küldhetsz képeket nagyon megköszönném!!
nem tudok segíteni a privivel kapcsolatba boccsi!!
tudod nekem nincs biciklis bandám vagy satöbbi!!
érdekellne az is hogy jó -e a fék vagy jobb haerõsebbre kicseréli az ember!!
meg hát a hátsó rugóstag!!??
ja!!
és könnyû kezelni??
köszi szépen!!
AMC
Posted 2003. February 15. - 23:08
Posted 2003. February 15. - 22:41
Posted 2003. February 15. - 22:41
Hi all,
Vdani:
Hát ha 170-ért vetted akkor irgalmatlanul megért. Nekem többe volt a váz , merthogy nekem is BEAR van.
Én nem tudom neked mi a stílusod, de Nunu egy CC váz a BEAR egy BackCountry/Freeride váz. Ha kicsit durvulni is szoktál a bringáddal szerintem mindenképpen a BEAR-t tartsd meg. A Bear azon kevés bringák között volt tavaly, hogy mtbr.com-on Choice awardot, kapott.. ilyen volt még talán az Ac2 is meg még egy pár, de fejbõl most nem tudom az összeset.
Megkérdezhetem hogy milyen rugóstag van benne ? Float azt látom, de R vagy RL?
Vám és ÁFa volt rá? Vagy tokkal vonoval volt 170 ?
Holy shit, that was a good deal.
Vdani:
Hát ha 170-ért vetted akkor irgalmatlanul megért. Nekem többe volt a váz , merthogy nekem is BEAR van.
Én nem tudom neked mi a stílusod, de Nunu egy CC váz a BEAR egy BackCountry/Freeride váz. Ha kicsit durvulni is szoktál a bringáddal szerintem mindenképpen a BEAR-t tartsd meg. A Bear azon kevés bringák között volt tavaly, hogy mtbr.com-on Choice awardot, kapott.. ilyen volt még talán az Ac2 is meg még egy pár, de fejbõl most nem tudom az összeset.
Megkérdezhetem hogy milyen rugóstag van benne ? Float azt látom, de R vagy RL?
Vám és ÁFa volt rá? Vagy tokkal vonoval volt 170 ?
Holy shit, that was a good deal.
Posted 2003. February 15. - 22:31
uzenem a baratodnak , teljesen milyen neven irkal baromsagokat privatban , es ide,nem valtoztat a helyzeten semmit ,
neked meg azt hogy jobban valogasd meg a barataid nehogy a baratnod "jelszavat" is hasznalja majd egyszer
;D ;D ;D
GOD,..... help us..!!
neked meg azt hogy jobban valogasd meg a barataid nehogy a baratnod "jelszavat" is hasznalja majd egyszer
;D ;D ;D
GOD,..... help us..!!
Posted 2003. February 15. - 22:15
a NUNU illik jobban VDaNi-nak!
ezt senki nem ketli , de mivel tamasztod ala hogy kiraly bajk../? amugy ez milyen szo , vagy en volnek tudatlan../
Posted 2003. February 15. - 21:19
Posted 2003. February 15. - 20:33
Elírtam s a NUNU illik jobban VDaNi-nak! Tehát én is aszondom, hogy a NUNU király bájk a BEAR még jobb de nem jobb annyival mint amennyivel drágább! Tehát a NUNU jobban illik neki ezért meg is tartja!
amc
amc
Posted 2003. February 15. - 12:09
Posted 2003. February 15. - 12:00
Posted 2003. February 15. - 02:32
Posted 2003. February 13. - 17:24
Ma összefutottam VDaNi-val és ha hiszitek ha nem megvan mind a két biciklije. Ma nem fog tudni géphez jönni, de majd máskor igen. Tényleg nagyon jó üzletet csinált.
Amúgy megnéztük s a 65 kilójához tényleg nem jobb, nem kell a Hayes fék. KONA BEAR-t fogja eladni, mert épphogy a NUNU megy jobban a stílusához.
amc
Amúgy megnéztük s a 65 kilójához tényleg nem jobb, nem kell a Hayes fék. KONA BEAR-t fogja eladni, mert épphogy a NUNU megy jobban a stílusához.
amc
Posted 2003. February 13. - 11:42
Én már csak arra lennék kíváncsi, hogy a gagyi Hayes-ek milyenek az ûberkirály DEORE-hoz képest. ;D ;D
Dani: mellesleg a Te kerékpározási stílusodhoz és a súlyodhoz sokkal jobban megfelelene a medve, úgyhogy én inkább azt tartanám meg a helyedben.
Dani: mellesleg a Te kerékpározási stílusodhoz és a súlyodhoz sokkal jobban megfelelene a medve, úgyhogy én inkább azt tartanám meg a helyedben.
Posted 2003. February 13. - 10:15
Posted 2003. February 13. - 04:00
Akkor en mar inkabb a nunu vazat adtam volna el...
..en meg sem vettem volna.. es a penzemen vettem volna egy jo bringat
Posted 2003. February 13. - 01:44
Akkor en mar inkabb a nunu vazat adtam volna el...
vagy jobban mondva a bear vazat tartanam meg
varjuk a kepeket
vagy jobban mondva a bear vazat tartanam meg
varjuk a kepeket
vendég__*
Posted 2003. February 12. - 22:46
Posted 2003. February 12. - 22:35
Danikám azért csak beleférne egy kép a te bringád meg ez egymás mellet mert ez elég porhintésnek tünik!
Ugye nem birod ki, hogy nem veled foglakoznak?
Na szaldj le és bizonyits !
Ugye nem birod ki, hogy nem veled foglakoznak?
Na szaldj le és bizonyits !