2008... ;D ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Indította
Endroo
, 2001. szeptember 09. 01:46
Írta 2003. február 21. - 16:58
Írta 2003. február 21. - 16:54
szerintem felejtsük mar el ezt a temat. nem erdemes, ilyenekre ideget, es energiat pazarolni.
mindenki alkossa meg ezek utan a kis velemenyet, es kesz, mert különben 2008ba is meg itt fogunk ülni es dani tulajdonaban / vagy nem tulajdonaban levö kona bear-röl diskuralni!
mindenki alkossa meg ezek utan a kis velemenyet, es kesz, mert különben 2008ba is meg itt fogunk ülni es dani tulajdonaban / vagy nem tulajdonaban levö kona bear-röl diskuralni!
Írta 2003. február 21. - 16:43
vDani tudod az a baj hogy kiírja hogy melyik képtárad mikor lett módosítva.. namármost az utolsó módosított képtárad a Stilo és az február 14én volt módosítva... szóval a beégés az részedrõl volt szerintem ez mostmár egyértelmû...
ebbn pedig nem hiszem hogy bármifajta pozitív elõrelépést tudsz elértni... a jószándék megvolt sokunkban, kár hogy nem tudtál vagy nem akartál élni vele...
üdv:
Ras
ebbn pedig nem hiszem hogy bármifajta pozitív elõrelépést tudsz elértni... a jószándék megvolt sokunkban, kár hogy nem tudtál vagy nem akartál élni vele...
üdv:
Ras
Írta 2003. február 21. - 16:39
Nem látom be Dani,hogy mért égtek volna be,mert az hogy Te azt mondod,hogy fent volt az egy dolog,ha közben mégsem volt ott...
Pedig én próbáltalak védeni > :-\
Pedig én próbáltalak védeni > :-\
vendég_vdani_*
Írta 2003. február 21. - 16:02
Sziasztok!
Remélem a hitetetlenkedõk megnézték a képet a kep.tar.hu/vdani honlapon, mert pont 1 perccel ezelõttig fenn volt a NUNU+BEAR+Én párosítás. Úgyhogy a hitetlenkedõk (Ras, Rob, Andix, Cindercone:( .....MOST JÓL BEÉGTEK!
8) 8) ;D
A Bear-rõl nem is gondoltam volna, hogy megveszem. Csak külföldön volt 900 EURO-ért és megvettem ezért nem is tudtam ide jelezni ezt. Csak utólag.
Úgyhogy Sziasztok!
És nem szoktam biszniszelni, de ezt az üzletet nem lehetett kihagyni!
Csak szerencse volt ez, hogy ezt akkor és annyiért meg tudtam venni!
Sziasztok
VDaNi
Remélem a hitetetlenkedõk megnézték a képet a kep.tar.hu/vdani honlapon, mert pont 1 perccel ezelõttig fenn volt a NUNU+BEAR+Én párosítás. Úgyhogy a hitetlenkedõk (Ras, Rob, Andix, Cindercone:( .....MOST JÓL BEÉGTEK!
8) 8) ;D
A Bear-rõl nem is gondoltam volna, hogy megveszem. Csak külföldön volt 900 EURO-ért és megvettem ezért nem is tudtam ide jelezni ezt. Csak utólag.
Úgyhogy Sziasztok!
És nem szoktam biszniszelni, de ezt az üzletet nem lehetett kihagyni!
Csak szerencse volt ez, hogy ezt akkor és annyiért meg tudtam venni!
Sziasztok
VDaNi
Írta 2003. február 21. - 14:08
Vdani eleg a hulyitesbol ..
ott buktal le hogy a nanut mar minenki tudta hogy mikor kapod meg .. naponta jott. ! osszes topicban ! a frissites hogy mennyi ido van meg , es meglessz a gep ..
erre ne add mar hogy te nem toltogeted fel a kepet stb.. epp te voltal az hogy nanu kepet a masodik nap nyomtad a forumra ezerrel ..amivel baj nincs csak a ket dolog ellentmondasos..
Vdani ide , vagy Vdani oda.. oszinten nem kell ilyesmit irogatni sokmindenki jol latja , de a masik oldalrol azert jo tudni rola hogy ilyen a tag , ha pl bizniszre kerulne a sor...
ott buktal le hogy a nanut mar minenki tudta hogy mikor kapod meg .. naponta jott. ! osszes topicban ! a frissites hogy mennyi ido van meg , es meglessz a gep ..
erre ne add mar hogy te nem toltogeted fel a kepet stb.. epp te voltal az hogy nanu kepet a masodik nap nyomtad a forumra ezerrel ..amivel baj nincs csak a ket dolog ellentmondasos..
Vdani ide , vagy Vdani oda.. oszinten nem kell ilyesmit irogatni sokmindenki jol latja , de a masik oldalrol azert jo tudni rola hogy ilyen a tag , ha pl bizniszre kerulne a sor...
vendég__*
Írta 2003. február 20. - 21:05
Tényleg hagyjátok abba!! olyanok vagytok!! : :
Viszont neken van egy Bear Dee lux-om bibiiiiiiiiiiiiiiiiii : : de én sem vagyok vele lefotózva
Viszont neken van egy Bear Dee lux-om bibiiiiiiiiiiiiiiiiii : : de én sem vagyok vele lefotózva
Írta 2003. február 20. - 20:51
Tisztelettel szeretném megkérni a moderátorokat,hogy LEGALÁBB õk ne erõltessék ezt a marcangolós hiéna hangulatot! >
Nem volt még elég a macerálásból és az alázásból ???
Kit zavar,és kit érdekel,hogy Vdaninak le van-e fényképezve együtt a Nunu meg a Bear? És hogy egyáltalán volt-e neki tényleg Bear?
FEJEZZÜK MÁR BE!
Nem volt még elég a macerálásból és az alázásból ???
Kit zavar,és kit érdekel,hogy Vdaninak le van-e fényképezve együtt a Nunu meg a Bear? És hogy egyáltalán volt-e neki tényleg Bear?
FEJEZZÜK MÁR BE!
vendég_vdani_*
Írta 2003. február 20. - 19:35
Ha NUNU-m van akkor az a gond. Ha megveszek egy BEAR-t akkor az a baj. Ha eladom az. Minden baj és semmit se hisztek el. Most már csak a NUNU van meg és a BEAR-NUNU-én kép fenn van a kep.tar.hu/vdani honlapon.
Aki akarja nézze meg mert este leszedem.
És az van amit Kala mondott:Ha mégis volt,akkor eléggé égni fog pár ember arca...
Sziasztok
VDaNi
Aki akarja nézze meg mert este leszedem.
És az van amit Kala mondott:Ha mégis volt,akkor eléggé égni fog pár ember arca...
Sziasztok
VDaNi
Írta 2003. február 20. - 18:34
Kalának igaza van, de azért már kicsit 'érdekes', ami itt mûvelõdik ezzel a NUNU-s Bear-es témával Dani részérõl persze... :
Ja, hameg igaz az egész, mondmár meg, hogy kb. 16 évesen mibe lehet befektetni, mert akkor már most elkezdem és nekem már Stab Primo-m lesz...
Ja, hameg igaz az egész, mondmár meg, hogy kb. 16 évesen mibe lehet befektetni, mert akkor már most elkezdem és nekem már Stab Primo-m lesz...
Írta 2003. február 20. - 18:21
Emberek,kérek mindenkit,legyetek felnõttek!Ez most nem arról szól,h "b*szogassuk egymást".Nem tök mind1,hogy volt-e neki ilyen-olyan gépe,vagy sem?Ha mégis volt,akkor eléggé égni fog pár ember arca... : Ha meg nem,akkor sem kell ilyen bunkónak lenni.ha egy kicsit idõsebb lesz,úgyis kinövi :-X
Inkább a modiknak kéne figyelniük...Ras,ez már olyan flame,ami tényleg idegesítõ,és nem éppen telókról szól...Itt léphetsz nyugodtan
Inkább a modiknak kéne figyelniük...Ras,ez már olyan flame,ami tényleg idegesítõ,és nem éppen telókról szól...Itt léphetsz nyugodtan
Írta 2003. február 20. - 18:08
Vdani a hitelét szememben már rég elvesztette, de ezzel megkoronázta.
Ad1) Ha tényleg megvan neki a Bear, akkor az gáz.. Itt vinnyog, hogy nincs pénze venni vmibõl jobbat, aztán veszi a Kona össztelósokat. Még, hogy befektetés, egy dolog van, amit nem szeretek, bringás haverokon nyerészkedni....
Ad2) Ha meg nincs meg neki (ami szvsz az igazság...), akkor meg végleg nagyon antiiq-s a srác..
Nem tudom, de nálunk oviban meg talán általálnos alsó tagozaton volt divat hencegni azzal, hogy kinek milye van... ;D ;D
Ad1) Ha tényleg megvan neki a Bear, akkor az gáz.. Itt vinnyog, hogy nincs pénze venni vmibõl jobbat, aztán veszi a Kona össztelósokat. Még, hogy befektetés, egy dolog van, amit nem szeretek, bringás haverokon nyerészkedni....
Ad2) Ha meg nincs meg neki (ami szvsz az igazság...), akkor meg végleg nagyon antiiq-s a srác..
Nem tudom, de nálunk oviban meg talán általálnos alsó tagozaton volt divat hencegni azzal, hogy kinek milye van... ;D ;D
Írta 2003. február 20. - 17:38
dani drága!
Itt már rég a Te hitelességedrõl van szó!
Eddig senki nem bizonyitotta hihetõen, hogy a gép megvolt/megvan Neked.
Ezt csak Te tudod megtenni.
Ha a saját szavahihetõséged neked nem ér meg annyit, hogy azt a k*rva képet letöltsd.....
Itt már rég a Te hitelességedrõl van szó!
Eddig senki nem bizonyitotta hihetõen, hogy a gép megvolt/megvan Neked.
Ezt csak Te tudod megtenni.
Ha a saját szavahihetõséged neked nem ér meg annyit, hogy azt a k*rva képet letöltsd.....
vendég_vdani_*
Írta 2003. február 20. - 17:13
Sziasztok!
Tisztelet a kivételnek de én ilyen társaság hitéért és kedvéért nem fogom letölteni a laptopról a képeimet ide akkor felrakni a kep.tar.hu-ra utána beszúrni ide...
Aki nem hiszi az... ... irigykedik!
VDaNi
Tisztelet a kivételnek de én ilyen társaság hitéért és kedvéért nem fogom letölteni a laptopról a képeimet ide akkor felrakni a kep.tar.hu-ra utána beszúrni ide...
Aki nem hiszi az... ... irigykedik!
VDaNi
Írta 2003. február 20. - 10:22
Írta 2003. február 18. - 17:34
Írta 2003. február 18. - 15:44
Great
Hihetetlen vagyok még nem is mentem vele, de már tuningoni akarom.
Szerintem is elbírja a váz....
Mondjuk megkérdeztem a Kona Tech-et is, õk persze mondtak egybõl, hogy this will void your warranty.. na nem mintha nem raknám vissza az eredetit, ha valami baja lenne a váznak...
Na majd meglátjuk, már annak is nagyon örülnék ha végre kész lenne a bringám....
Köszi
mastiff
Hihetetlen vagyok még nem is mentem vele, de már tuningoni akarom.
Szerintem is elbírja a váz....
Mondjuk megkérdeztem a Kona Tech-et is, õk persze mondtak egybõl, hogy this will void your warranty.. na nem mintha nem raknám vissza az eredetit, ha valami baja lenne a váznak...
Na majd meglátjuk, már annak is nagyon örülnék ha végre kész lenne a bringám....
Köszi
mastiff
Írta 2003. február 18. - 15:39
Én is azon gondolkoztam, hogy egy Bear vázat veszek (vagy idén Dawg), és csináltatok egy ilyet. (ill. egy párat) ugyanis szvsz simán elbírja a cucc, hogy ne 4", hanem 6" legyen.
Azzal ugyan tisztában kell lenni, hogy a támvilla a hoszabb kar miatt hátrébb kerül, ami lentebb nyomja a láncvillát, amiáltal emelkedik a monoblokkház. Ha szerencséd van, a vázszögek változatlanok maradnak.
Azzal ugyan tisztában kell lenni, hogy a támvilla a hoszabb kar miatt hátrébb kerül, ami lentebb nyomja a láncvillát, amiáltal emelkedik a monoblokkház. Ha szerencséd van, a vázszögek változatlanok maradnak.
Írta 2003. február 18. - 15:15
Találtam egy angol online shopot ahol csomó különbözõ rockerlinket árulnak Kona-hoz, Giant-hoz stb.
http://www.betd.co.u...meset.htm<br />
Elvileg pl. a Bear 4" útját lehet 5" - 6"-ra növelni.
Mi a véleményetek ezekrõl ?
Vett már valaki ilyet? esetleg csináltatott ?
Van még más olyan cég is aki gyárt ilyen rockerlinkeket és van weblapjuk?
http://www.betd.co.u...meset.htm<br />
Elvileg pl. a Bear 4" útját lehet 5" - 6"-ra növelni.
Mi a véleményetek ezekrõl ?
Vett már valaki ilyet? esetleg csináltatott ?
Van még más olyan cég is aki gyárt ilyen rockerlinkeket és van weblapjuk?