Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kona

- - - - -

• Please log in to reply
4204 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Csak tavaly még 230 HUF volt egy euró, ma meg 265 HUF. Azért nem mindegy... ;)

ambro23

ambro23

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
sziasztok, hatha valakit erdekel, ma voltam x-factoreknal es azt mondtak, hogy kb. 1 het mulva mar lesz 2004-es katalogusok magyar arakkal. mar van par 2004-es gepuk is, de a komolyabbak most indulnak a tavol-keletrol hajoval, szoval kb 1 honap, mire a boltba kerulnek. en cc-re keresek gepet, a 2004-es caldera kb. 250e lesz, pedig a kona weblapja szerint USD-ben ugyanannyi (999), mint tavaly, euroban pedig olcsobb... csak forintban dragabb... :(

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Vegyél az X-factorban Scab-et, vagy a Bergusonban. Az X-ben le is van árazva, de nem 2004-es, mert nincs! Sõt 2003-as sem volt már ;)

prof8

prof8

vendég

• fórumtag
  • 181 posts
Én azon csodálkozom, hogy eltûnt a Scab! :o >:(
Most döntöttem el, hogy veszek egyet, és mondom, megnézem már, hogy milyen az új váz, erre...
Hova tûnt? ???
A másik, hogy mér nincs a forgalmazójának még mindig honlapja? A Mali cég igénytelenebb nagyker, de már õk is csináltak..... :P

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Tud már vki sacc/kb árakat a 2004-es Kona vázakról? Gondolok itt a Cinder Cone-ra, és a Kula-ra. Nagyon szépen néznek ki.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts

A Kona Lana I-n a felni(strong 26*1,50 aluminium) dupla falú, vagy csak szimpla?

a kép alapján szimplának tûnik

Illetve lenne még egy olyan kérdésem ,hogy ha a 7-es fogaskoszorút ki akarom a jövõben cserélni egy 9-esre, akkor az agyat is ki kell cserélni, vagy annak állandó a mérete?

a 7-es és a 8/9-es agyak között különbség van tehát a 8-as és 9-es fogaskoszorú egyforma széles, de a hetes más méret, tehát ha arról akarsz váltani akkor agycsere (ha nem akarsz sufnitunningolni), de ez az átállás azonnal legalábbis hátsóváltó és hátsóváltókarcsrét is indikál, valamint lánccserét és esetlegesen elsõváltó és hajtómûcserét is

És a Suntoure SF XCC-D teló, az milyen minõségû?

ahogy már mondták túra jellegû, ethát sokat ne mleeht várni tõle

vendég__*

vendég__*
  • vendég
felni szmplafalu, az aggyal meg leht babrálni, de inkább csere, de akkor már váltokar meg váltó csere is kell szvsz egy agy már nem sokat számít. teló, meg hát izé... túrázni jó :D

Grimus

Grimus

vendég

• fórumtag
  • 129 posts
Tessék nekem válaszolni, nagyon sürgõs lenne!!!
A Kona Lana I-n a felni(strong 26*1,50 aluminium) dupla falú, vagy csak szimpla?
Illetve lenne még egy olyan kérdésem ,hogy ha a 7-es fogaskoszorút ki akarom a jövõben cserélni egy 9-esre, akkor az agyat is ki kell cserélni, vagy annak állandó a mérete? És a Suntoure SF XCC-D teló, az milyen minõségû? Ha valaki el tud látni infóval, annak nagyon hálás lennék, mert holnap fogok vásárolni!!!
Kinézetre tetszik, ebben a kategóriában nagyon nem is várhat mást az ember, de azért mégis csak, értitek...
SOS!!!

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
arra mellesleg nem gondoltatok hogy azért néptermék valami mert olcso es jo is??!!nem midennkinek van zyééje egyedi cuccokra..meg ojanra ami senkinek sincs..az uj konák meg rulezzek ;D ;D ;D

Grimus

Grimus

vendég

• fórumtag
  • 129 posts
Sziasztok!
Most akarok bringát venni, és a következõkre van gempám:
1. Magellan Polaris alu, croMo villa, alivio hváltó, a többi gyári
2. Kona Lana I, v. Hahanna, de itt inkább a váz a lényegeg. A felni ezen szimpla? És a többi alkatrész? Írjatok errõl a két géprõl, légyszíves!!!!!
Köszi!

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
Figyeltétek a Stinky primo-n a Saint cuccost? :o :o

Agent Emerson

Agent Emerson

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Nos... szerintem tartsatok egy kis pihenõt és nézzétek meg a teljes 2004-es kínálatot:

http://www.konaworld.com/2k4_bikes.cfm :P

Talán mindenki talál olyat, ami megfelel a SAJÁT ÍZLÉSÉNEK...

Üdv,
Emi

Ui: Jorus, kösz a tel.számot, micikének pedig a tippet ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
pedig latod errol szol!

a kiscsavonak felvagtak a nyelvet!

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
mondhattal volna kona so-t is ;D

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts

tényleg igy akartok eszmét cserélni?! ronda,
nem ronda,ronda........

mint valami monika showban

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Csendesség békesség!!!

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
vdani, te meg vegyél vissza magadból. Nem úgy mondta, és TÉNY hogy a 04es szinek ocsmányak.

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég

sziasztok!!
szerintem a 2004-es színek nem lettek jók!!
de ez az én véleményem
AMC

És az kit érdekel?
Dugulj már el.
Nem fizettél be Stinkyre? Aztán mégse? Aztán lehet, hogy Stuff? aztán tuti stinky. aztán stuff lett.
2004es színek nagyon jó vagány színek lettek, szerintünk (amcnek ezért nem tetszik aki látta már tudja mire gondolok)

Na hali!

VDaNi - Bringám király, semmi baja.

B._Szabi

B._Szabi

vendég

• fórumtag
  • 211 posts
Na srácok!
Én is Kona hívõ és tulajdonos lettem!
Egy fekete Kula váz boldog tulaja vagyok!
Szét lesz gyúrva a gép! Sid, CrossMax, XTR,......
Ha kész lesz teljessen dobok fel róla képet!

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts

vagy menj be mély dekoltázzsal. :)