Jani, melyik része nem érthetõ? kérlek, ne légy Cj
Cj nem is ilyen...
http://www.konaworld...content=kilaueaamúgy kona súlyt honnan tudsz ?
az az amit szinte soha nem adnak meg
Intuitív vagyok, nem kell érvelnem, érzem a dolgokat.Te így szoktál érvelni? Ne kelljen tudományos fokozatot védened, mert csúnya bukta lesz a vége.
Legyen. Hivatalos álláspontnak elfogadom.A Hodaka évek óta együttmûködik a Konával, így józanul gondolkodva is rájöhet az ember, hogy szoros kapcsolat van a két cég között tervezõi szinten is. Mindkét oldalon komoly fejlesztõi tapasztalat, mérnöki tudás van, és egyértelmû, hogy új modellek esetében közösen találják ki a "tutit." A fejlesztésnek mellékvágánya lehet az is, hogy olyan üzleti megoldást találnak ki, hogy a Hodaka is piacra dobhatja a modellt saját márkaneve alatt, amely márka egyébként nem globális piactámadó, hanem regionális, így a Kona üzleti érdekeit jelentõsen nem sértené.
A karbon/Hodaka összefüggésrõl pedig csak annyit, hogy a Hodaka tulajdonosai között több, mint 30%-os részesedéssel szerepel a Giant, aki a karbon technológia egyik igen régi, és jelentõs szereplõje.
A sebesség mindent megold.
Te így szoktál érvelni? Ne kelljen tudományos fokozatot védened, mert csúnya bukta lesz a vége.Ez a kilauea. Méretek, súly egyeznek.
Ha azt mondod, hogy a kona tervezte és megengedte a gyártónak hogy gyártsa más néven is, neked elhiszem.
Ez a kilauea. Méretek, súly egyeznek....és?
valószínû soha nem volt cél hogy az õ szponzoroltjuk legyen az xc világbajnok., és ehhez megfelelõ vázat tervezzenek. -bár az amcsi bajnokságban jól mennek, de azoknak a vázaknak úgysincs közük a széria termékhez.aki meg szereti az inkább komfortos vázakat úgyis megveszi. amúgy meg kb tök mindegy kivel gyártatnák , gyárthatná a giant is (volt olyan év) akkor is ugyanattól a cca 3 cég valamelyikétõl kéne megvenni a szkandium csövet. mellesleg ugyanez a geó volt az easton csõszettes (sõt volt easton szkandium váz is) az meg már mégse legyen katalogús váz.Igaz, ez áll legközelebb a valósághoz.
A konára ezek pont igazak is lehetnének az xc vonalon.
A karbon váz egyértelmûen nem saját tervezés.
Lehet most már soha nem leszek kona szponzorált?
A karbon váz egyértelmûen nem saját tervezés
Igaz, ez áll legközelebb a valósághoz.mondjuk úgy csõszettet választottak.
Az a cég/márka választ katalógus vázat, amelyik nem rendelkezik a tervezéshez szükséges, megfelelõ szürkeállománnyal, nem tudja megfizetni, vagy alapból nem is akarja ezzel növelni a költségeit.
Nagy butaságot mondtál most, azt ugye tudod?Akkor mondjuk azt, hogy kinézték a vázat a hodaka katalógusából és azt mondták, hogy ilyet kérnek csak kona geóval.
Akkor mondjuk azt, hogy kinézték a vázat a hodaka katalógusából és azt mondták, hogy ilyet kérnek csak kona geóval.
Akkor mondjuk azt, hogy kinézték a vázat a hodaka katalógusából és azt mondták, hogy ilyet kérnek csak kona geóval.a szkandium sajátjuk -nyilván hodakában gyártat más is- de ugyanaz a geó mint a többi kona, tehát azt nekik gzártják, nem csak a matricát nyomják rá.
a szén az nyilván nem
a szkandium sajátjuk -nyilván hodakában gyártat más is- de ugyanaz a geó mint a többi kona, tehát azt nekik gzártják, nem csak a matricát nyomják rá.A kellys topikról jutott eszembe. Mintha a kona sem a saját tollával ékeskedne (a szkandium és a karbon váz).
A kellys topikról jutott eszembe. Mintha a kona sem a saját tollával ékeskedne (a szkandium és a karbon váz).kellizt a topikjában folytattam
kellizt a topikjában folytattamVolt a kezemben 2010-es Kelly's katalógus. Az össztelósaik nagyon szépre sikerültek, mindaddig, amíg meg nem néztem az árlistát. 4 vagy 5 tetszett, a nagyobb része 7 jegyû, 2 db volt 7 és 800ezerért. Meridát meg nem vennék, inkább járok gyalog
A Konákból én a beharangozott titán vázat hiányolom.
Volt a kezemben 2010-es Kelly's katalógus. Az össztelósaik nagyon szépre sikerültek, mindaddig, amíg meg nem néztem az árlistát. 4 vagy 5 tetszett, a nagyobb része 7 jegyû, 2 db volt 7 és 800ezerért. Meridát meg nem vennék, inkább járok gyalog
A Konákból én a beharangozott titán vázat hiányolom.