Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kona

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4204 hozzászólás a témában

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
kona vázakon a felirat kb milyen betûtípus?28-es kona kula érdeklen,ha van köztük külömbség.ilyen ni: http://www.pinkbike.com/photo/4266805/

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
hIrSch-rõl lehet tudni valamit? Úton van még? Az utolsó blogbejegyzése tavaly augusztusi.

Érdekelne elérhetõsége is, illetve az, hogy jön-e még Magyarországra.

AcYL 07

AcYL 07

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
Ezzel tisztában vagyok, de nekem ott semmilyen kód nincs. Oda van írva , hogy a kártya hozzáragadt itt [attached here] és nincs ott semmi. Nekem is kapcsolatba kéne lépnem a forgalmazóval ??
" Aki reménybõl él, éhen hal." Benjamin Franklin

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
olvass vissza ötöt.

AcYL 07

AcYL 07

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
Most pont ilyen problémába ütköztem, a neten a regisztrációnál egy kódót kér pontosabban a garancia regisztrációs kódját, ami elvileg a garancia kártyán helyezkedik el. Az összes papírt átnéztem és nem találtam ilyen kódot. Hol lehet a kutya elásva ?
" Aki reménybõl él, éhen hal." Benjamin Franklin

alligator

alligator

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás

igen,erre gondoltam én is.egyébként ez a regisztráció a neten mit jelentene?annyi,hogy tudják nálam van ez a váz,és ennyi?

Egyrészt igen,másrészt ha külföldre költözöl esetleg,akkor nem jön rosszul,ha nemzetközileg regisztrált a vázad.Gari,ne adj isten lopás esetén hasznos lehet.
beerdrinking,rákkenróóll,frírájddánhillenduromontenbájking:D

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
igen,erre gondoltam én is.egyébként ez a regisztráció a neten mit jelentene?annyi,hogy tudják nálam van ez a váz,és ennyi?

alligator

alligator

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás

factortól rendeltem,aztán csak a magyar nyelvû garanciát kaptam hozzá.egy e-mailt küldök nekik.

Valószínûleg Jan.4. elõtt nem fognak válaszolni,mert nincsenek nyitva,de szerintem ahhoz,hogy itthon érvényesíthesd az élettartam garit,nem szükséges regisztrálnod a nemzetközi oldalon.Elég ha megõrzöd a magyar nyelvû garijegyet+a számlát amit kaptál! ;)

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
factortól rendeltem,aztán csak a magyar nyelvû garanciát kaptam hozzá.egy e-mailt küldök nekik.

alligator

alligator

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás

szeretném a vázamat regisztrálni a konaworld-ön.kér egy 6 jegyû Warranty Registration Code -ot.ezt a garanciapapíron hol találom meg?

Elvileg kellet kapnod a bringádhoz eredeti owners manualt/garijegyet ami egy füzet,legalábbis én mindig odaadom a vásárlóimnak a faktoros magyar mellé.Ha nem kaptad meg,hívd a boltot,ha kinyitnak januárban,hogy keressék meg/nézzenek utána mit tehetnének.
A füzet elsõ borítójának belsõ kihajtható részén van a kód,amit keresel.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
szeretném a vázamat regisztrálni a konaworld-ön.kér egy 6 jegyû Warranty Registration Code -ot.ezt a garanciapapíron hol találom meg?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
kavics nehez. es merev villahoz van tervezve a geo. amugy kenyelmes meg minden.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
birka gondolat smoke vázból cc/mászka bicót 26"!! építeni?
nézegettem a geo-ját, háááát.
apropó
súlyát ne mlehet fellelni seholsenem?

tolli

tolli

vendég

• fórumtag
  • 94 hozzászólás
  • LocationZalaegerszeg, Hungary
...már csak a rendelés-visszaigazolásra várok a kedvenc kerékpárboltomból... még nyáron megtetszett a Kona Major 1 (inkább a koncepció, mint a színe :)) és amikor õsszel komolyabban elkezdtem érdeklõdni iránta, épp akkor kezdõdött az elõrendelési idõszak, ráadásul a feleségem sem volt eléggé résen :)

Remélem még idõben megérkezik a kerékpár, hogy még az idei CX idényben kipróbálhassam...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Legyen. Hivatalos álláspontnak elfogadom.

Ne tekintsd hivatalosnak álláspontnak, inkább kiindulási alapnak!
A te elképzelésed pedig legyen az az alternatíva, ami akár igaz is lehet.
Ahogy a Konából, úgy számos más, régi, "nagy" márkából is kinézem.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Én szigorúbban értelmezem ezt a kérdést. Aki nem saját maga tervezi meg a csõformákat, papucsokat, csõhosszokat, szögeket, az mind katalógus váz. Tudom kevés cég felel meg ennek a kritériumnak, de ez van.

Geometriát tervezni nem annyira drága, kicsit költségesebb és csak a drága vázakon érdemes saját papucsot tervezni. Egyedi csõszettet meg mindennél drágább, talán csak a valóban saját ötvözet kerül többe annál. Én már értékelem, ha legalább a geometria és a csövek összeválogatása saját munka.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mondjuk ezzel valamilyen szinten egyetertek.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Én szigorúbban értelmezem ezt a kérdést. Aki nem saját maga tervezi meg a csõformákat, papucsokat, csõhosszokat, szögeket, az mind katalógus váz. Tudom kevés cég felel meg ennek a kritériumnak, de ez van.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

http://www.konaworld...content=kilauea

tech features

Intuitív vagyok, nem kell érvelnem, érzem a dolgokat. :)
De ha odajutok, hogy tudományos fokozatot kell védenem és sikerül, te leszel az elsõ akinek szólok. :D

Legyen. Hivatalos álláspontnak elfogadom.

Magamnak azért megtartom, hogy katalógus váz.

nálam mondjuk a katalóg váz az amikor a "krpgyártó" akinek max összeszerelõ "üzeme" van, lefexik valamelyik tényleges gyártóval (astro, kinesis, hodaka etc) rábök a katalogból egy vázra és abóól kér ilyen grafikával ennyit meg ennyit.

ha évek óta itt gyártat saját tervek alapján, és azt mondja hogy akkor a jövõ évi 65 ezer egyéb váz mellé kér 3 ezret a mûanyag vázból is, a sablon + úgyis ott van. az egy szinttel feljebb van. (a számokat saccoltam, mielõtt vki :) )

amúgy meg kb a karbon monti váz is kb olyan lehet mint a deda outik voltak...
ne kelljen már szögény amerikai tehénpásztornak a 2 fullija meg a virsligumisa mellé más márkát választani ha karbon montihoz támad kedve. szal a megcélzott réteg úgy gondolom nem fogja a netet (maximum anettet:) ) bújni hogy mire is hasonlít.

magam részérõl egyébként még vagy 2 évig nem számítottam karbon vázra a konától.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

szén monti vázat egyedül specializdot.

Az is törik mint a ropi! :D

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_