Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kona

- - - - -

• Please log in to reply
4204 replies to this topic

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts

link=board=5;threadid=2285;start=1260#msg164464 date=1077523922]
szerintem két szép kona van.

az A és az explosif.

a többi taiwani egyenmunka.

osztom ezt a véleményt! ;) és azért kiegésziteném még a Unit-al (ami szinte ugyanaz mint az explosif....)

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
Bocs, akkor félreértettelek.
Nem szar, ebben megezünk. Sajnos az utánzás eléggé bevett gyakrolat, és valóban igazad lehet, hogy a Konát némileg megszépíti a hírneve vagy mítosza vagy mittomén (az újságban is írták: a Mongoosehoz képest a felár egyik oka a fíling)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nem azt mondtam, hogy sz*r.

azt mondtam, hogy egyenmunka.
bárki tud ilyeneket csináltatni taiwanon, lásdd transition dirtbag.
vagy ez: kona utánzat 2

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
Hát...lehet hogy a legtöbb 5let e kettõben van, viszont azt sem szabad elfeledni, hogy általában az embereknek mégis ilyen tajwani egynmunkák a megvalósítható álmok, mint mondjuk a Cannondale vagy egy Elsworth.
Vagy csak én volnék csóró ???
Azonkívül sztem nem véltelen, hogy a Konákra az átlagfelhasználók körébõl igen-igen ritka a panasz.

...Ja, Konám van...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
szerintem két szép kona van.

az A és az explosif.

a többi taiwani egyenmunka.

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts
Hello mindenkinek!
Ákos vagyok. vettem a héten egy KONA Kulát és elsõsorban Thommeyt kérném meg arra, hogy mondjon valami jó szót a géppel kapcsolatban! egyébként k*va szép, Ózdon mindenki megcsodálta. remélem a maratonokon nem hagy cserben. tényleg gyönyörû, könnyû. azért is csodálom ennyire mert az ez elõtti bringámhoz képest istencsászár.
Üdv: Ákos

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
És az F80X az 1100Euro, itt meg csak 219e.Azért nem semmi árakat csináltak, és reméle, hogy maradnak is ezek az árak:)

boxxxer

boxxxer

vendég

• fórumtag
  • 49 posts
mielõtt megjelentek az itthoni FOX árak, én kicsit szétnéztem, igaz, csak NO-ban. de ott 680 EUR volt a legolcsóbb vanilla rlc villa, ami azért itthon jóval kevesebb annál.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Bocsi minden Konástól de nekem csak egy Kona tetszik nagyon, a Hei Hei.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
Coiler: De nyugi, csak az áprilisiban, hisz még csak most gyött.

X-Factor honlap: Mostmár megnéztem mire gondolhatott Thommey azzal, hogy "odaver mindenkinek".......
asszem rájöttem ::), ja a Fox árak talán???
Az most mindegy, hogy ki hasít ezen a legnagyobbat, és nem szoktam nagyon alkatrészárakon csodálkozni, de pofátlanul megfizethetetlen árképzésben a Fox télleg odavert.....szerintem idén mindenkihez képest ::)

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts
Konások örömére a következõ bikemagban coiler teszt ;)

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
kicsit szorozes , de a weboldalon vagy pop up vagy nem tom min, erekes volt egy oldal az ellopott gepekkel kapcsolaban , amit sajnalok .. de

''A fent felsorolt kerékpárok közül a SCRAP típusból, hivatalos úton egyetlen
darab sem került Magyarországon forgalomba! ''

ha en teszem fel , megveszek egyet kulfoldon , es kifitetem ra a jarulekos afa, es vam koltsegeket ..?

akko hogy a F. ba ne lenne hivatalos..? kicsit szrul ereznem magam , ha csak ugy leallitgatnanak az uton ellenorizni

" tee.!! a tied nem lopott ..bocs csak ellenoriztem.."

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts

szoval én tiszta koan buzi vagyok még a autom motorháztetöjén is kona van! ;D

hát ha lor-t akarnám idézni, akkor erre azt mondanám, hogy nagyon örülünk, hogy buzi vagy.... ::)

egyébként meg annak is örülünk, hogy végre itt van egy újabb vdani utánzat.... :-X

Zéé

Zéé

vendég

• fórumtag
  • 90 posts

Üdv!
Nem tudja véletlenül valaki: van a Kona-nak magyar weboldala? Ha igen mi a címe?
Egyébként a mostani Fire Mountain konfiguráció részleteire lennék kíváncsi mert olyat szeretnék venni. Én 119.000ért láttam, aki tud olcsóbbat az is érdekel.
Elõre is köszi:
Dc

Én 109.000-ért láttam a 8, és 139.000 HUF volt a 9 sebességes modellt (ezt Veszprémben volt, de máshol is ennyi kéne legyen az ára, ha valaki ennél többek kér, attól nem szabad megvenni). Amúgy felszerelségben nem néztem, mert annyira nem érdekelt (tavaly vettem egy Blast-ot), csak feltünt, hogy 30k a különbség.

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Nekem a 2004-es Conder Cone van. Nem készen vettem hanem csak a vázat.

Én nem ragaszkodom ennyire ehhez a márkához mint Te, csak azért ezt vettem mert ennek van hagyományos csõszettje, tehát semmi hókusz-pókusz ovál meg tökömtudja mi. A következõ vázam sztem már Author lesz.

Hollywood Macho

Hollywood Macho

vendég

• fórumtag
  • 160 posts
Hi! kinek van már 2004 Konája?
ès melyik?

Nekem van egy 2004-es Kona Stinky-m!

én csak egy vázat vettem 220ezerért mert vannak faszáb cuccaim(super t,race face,funn,tioga,doubletrack) mint az original stinkyn!
Nagyon fasza a gép!
Van még egy 2003 Kona Scrapem is!de abbe most nincs villa!

szoval én tiszta koan buzi vagyok még a autom motorháztetöjén is kona van! ;D

itt pár kép: http://www.x-bike.2ya.com/

üdv
David

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
szerintem ez a honlap odaver majdnem mindnek:)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
http://www.xfactornet.hu/

dchard

dchard

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Üdv!
Nem tudja véletlenül valaki: van a Kona-nak magyar weboldala? Ha igen mi a címe?
Egyébként a mostani Fire Mountain konfiguráció részleteire lennék kíváncsi mert olyat szeretnék venni. Én 119.000ért láttam, aki tud olcsóbbat az is érdekel.
Elõre is köszi:
Dc

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Szerintem olvass vissza, vagy használd a keresöt. Meglepö, hogy mennyit írtak már róla...