Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kona

- - - - -

• Please log in to reply
4204 replies to this topic

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
Sziasztok!

Újra itt. :))
1ik barátom fog venni valami bringát. 2004es Stinkyt néztük ki. Szerintetek megéri ráfizetni túlfolyótartályos rugóstagra? Köszi a választ!

Az én bringám kíválóan mûködik, nagyon szeretem, eddig mindent kibírt, ez a lényeg!
:)

Dani

szabi-én

szabi-én

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
Vennék régebbi stinky vázat 8)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
Davee: akkor villants róla képet, mert engem érdekelne, hogy milyen vastag csövekbõl van.

rajder

rajder

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
Hy vettem egy '99 -es Kona Stab DH vázat és érdekelne kinek van ilyen vázzal kapcsolatos infója tapasztalata mire kell figyelni , mekkora rugóstagot érdemes beletenni ilyesmi.
Elõre is köszi.

sharkany

sharkany

vendég

• fórumtag
  • 57 posts
nemtom én inkább felfelé szeretek menni,nem ismerem a masszívabb vonalat. Meg azé nem kell magunk ellen beszélni ;Delvégreisezegykonáscuccos!
ja még kimaradt a cinder cone, a caldera asszem már csak trafékes.ez van.+van egy csepi tacskóm, az garantáltan csak felnifékes és cc-re a legjobb választás!!!!!!(ez nem igaz)

Davee

Davee

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
Hát én múlt év márciusban azért vettem egy komplett scrapet mert azt gondoltam hogy az az atomtámadást is túléli.Hát azt lehet,hogy túlélte volna de engem nem nagyon...
Agusztusig bírta és 2é tört... :-\ :-X!(lehet h fogyni kéne ;D)
Láttátok már Konáék Hardcore vázainak falvastagságát???(gondolok itt scrap,stuff stb..)
Érdemes megnézni ;D!Van róla kép akit érdekel

Azóta inkább a Napalm ;D.De a 2005-ös Konák(így képekrõl itélve) szebbek lesznek!Abba a Stuff Jr-be meg asszem Dirt Jam lesz.Na arra is kiváncsi leszek...(Vajon hány kiló lesz? 4?.... ::))

sharkany

sharkany

vendég

• fórumtag
  • 57 posts
figyelj gyurrancs sztem vegyél kulát,ha azt akarod, hogy ne jöjjön veled szembe a tesója. Én ültem azon amit a thom kínzott tavaly télen vmikor,hát nem tudom.könnyû meg szép meg minden de a cseszkó favoritom egy masszív gép ahhoz képest.ha könnyû vagy meg lájtba nyomod,oké de sokat sztem nem bír.a blastom nekem erõsebbnek tûnik persze más kategória.szóval nem tud annyit mint amibe kerül.persze még mindíg jobb mint a többi olcsó utánzat( merida,scott,giant,stb ;D ;D)

Jabbar

Jabbar

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts
bázzeg. most örülnüm kéne (és örülök is ;D), de mér nem 2 nappal hozzák meg azt a kib*szott vázam, hogy azzal mehessek már SAÚH-ra.. p*csába >:(

(stuff)

Grof

Grof

vendég

• fórumtag
  • 57 posts

szeretnék venni egy kona vázat xc-re és a kulák nagyon bejönnek csak az a bajom hogy csak tárcsafékesek tud vki esetlegolyan helyet ahol még lehet venni régi modellt illetve lehet rendelni vagy szoktak hozni kula primót/scandium/ mer valszeg kénytelen leszek azt venni de legalább nem lesz minden 2. tagnak olyanja

Multkor probike-ban láttam egy primot. Ha jól emlékszem 200eFT volt. ::)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hát az lehet hogy nem egy kat.de vfékes!! :D
bocs!!ami katalógus a kezem ügyébe kerül abban még vfékes volt!!bár az nem az idei!!
x-faktor,tuti befutó ebbõl a szempontból!!

King Kahuna

King Kahuna

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
Hahó Fox Farm (?):
a Stuff Jr megrendelésének szervezését szerintem el kellene kezdened bonyolítani (a közeli Kona kersekedõnél), mert nagy valószínûséggel nem fog konténerszámra érkezni (azaz csak egyéni rendelésre!!!).
Aztán nehogy forgalmazó-gyalázó topikot kelljen megint nyitni, mert nem jött meg idõben...
Az ára kb annyi lehet, amennyire tippeled.

V-fékes cc váz nehéz ügy Eastonból (momentán: 0)
Kula Primo (scandium) van a Probike-ban 20"-os méretben 1db.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
hát a kula, és a blast nem éppen ugyanaz a kategória...
ja és a kula és a kula deluksz is csak tfékes

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
héj man!!
hajálat a kona xc re:
kula meg a blast tuti vfék konzolos is!
vagy fucktorban szokott leni régebbi modell,olcsobb is és tuti találsz köztük vfékest is!!
:-*

Gyurrancs

Gyurrancs

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
szeretnék venni egy kona vázat xc-re és a kulák nagyon bejönnek csak az a bajom hogy csak tárcsafékesek tud vki esetlegolyan helyet ahol még lehet venni régi modellt illetve lehet rendelni vagy szoktak hozni kula primót/scandium/ mer valszeg kénytelen leszek azt venni de legalább nem lesz minden 2. tagnak olyanja

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Nem nézem a 24"-es dolgok árait mert nincs szükségem rájuk... :)
Hogy lesz-e akkor februárban canga... nemtudom.

Fox Farm

Fox Farm

vendég

• fórumtag
  • 84 posts
Olyan hamar, szuper :) :) :). Csak nehogy elfogyjon februárra, mert én csak akkor tudok venni új bicajt :'(. De a Konákból mindig jönnek újabb szállitmányok,nem (nem tudnak elfogyni 8)) ????
Ugyanis én szemezek egy Stuff JR-al. ;D Elõsször Polar-x-et akartam venni és gondoltam kicsit jobbítok rajta, de a Stuff JR 24-es kerekeinek nehéz ellenálni :D és valami Marzocchi DJ szerüség van benne. Szóval ha nem lesz kb. 230 pengõnél több olyat veszek. A 24-es kerekû biciklik olcsóbbak ?
Logikus lenne, mert kevesebb anyag kell bele, de manapság a ritka dolgok a drágák... :'(

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Nincs semmi gond hogy elõszeded...

Én már tavaly (2003) októberben megvettem a saját 2004-es Cinder Cone vázamat, szóval sztem megin szeptember/október környékét figyeld. Hogy olcsóbb lesz-e, nemtom.

Fox Farm

Fox Farm

vendég

• fórumtag
  • 84 posts
Most kaptam kézhez az ehavi Bikemag-ot és elolvastam (olyat is tudok ám ;D) benne a 2005-ös Kona Happeninget. Arra lennék kíváncsi, hogy mikortól lehet valószínûleg kapni a 2005-ös Konákat? És ugye olcsóbbak leszenk mint az idei modellek (eddig mindig így volt ha jól tudom) ?
Jujuj, valaki nagyon csúnyán meg fog verni amiért mindig régebbi topicokat szedek elõ... :D

mastiff

mastiff

vendég

• fórumtag
  • 148 posts
Köszi.
A fox nagyon finoman mozog, szerintem nagyon jü villa. Elvileg az is el akartam adni, de most nagyon nincs lovém, úgyhogy az marad egy darabig még. A Konát vegye már meg valaki.. :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nos akkor üdv. a bullit-táborban. ;D