Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kona

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4204 hozzászólás a témában

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Szerintem meg csináld azt hogy elolvasod a Kezdõk ide részt mielõtt nyitnál egy tök fölösleges topicot.... Ha egy kicsit körülnéztél volna láthattad volna hogy van egy KONA topic már, és ott nyugodtan megkérdezhetted volna ezt. Tudom sok a volna, de kurvajó volna ha a sok új "tag" nem nyitogatná a hülyébbnél hülyébb topicokat (ez még az értelmesebbek közé tartozik).

;)

ShiverDC

ShiverDC

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Jah... a mászás tuti, hogy nem lesz gond egyikkel sem, mert már a 2004-esben is Pro Pedal Damping System, magyarul: tekerésnél nem mozog, csak az úthibákon meg ilyeneken

ShiverDC

ShiverDC

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Hát nem tudom... Szerintem várdd meg a 2005-öset, és akkor talán (vagy nem is talán, szerintem lemegy a 2004-es ára, csak már nem tudsz venni)... na én a helyedben megvárnám azt, hogy befusson a 2005-ös, és akkor próbálnék egy 2004-esewt szerezni.
Igen a raugóút különbség... hát attól függ, szerintem várj (mint már mondtam), és amikor kijött a 2005-ös akkor hasonlítsd össze az ár/érték, arányukat, nah meg, hogy megéri kifizetni a plusz pénzt a 2005-ösért! Ergo: türelem...

homerun

homerun

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok!

A problemam a kovetkezo:

Olyan bicot akarok amivel lehet akar hobby szinten DH-zni is, de tud maszni is ha arrol van szo.

Allitolag a Kona Coiler erre lett kitalalva.

A kerdesem az lenne, hogy a 2004-eset vegyem 5" mozgassal, vagy varjak egy kicsit a 2005-osre 6" mozgassal es valamivel komolyabb felszerelessel?

Szoval konkretan a kerdes az, hogy 6" mozgasnal is lehet-e majd vele maszni...

Vagy mit csinaljak?

Vagy mi van?

Szomorú Bicós

Szomorú Bicós

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Télleg!! erre nem is gondoltam:-) Hát ez piszokjó! ;D Már itt pihen mellettem a Shred, ma tettem magamévá Xfactor bácsitól.. Megazsír!! Szóval kösz a jótanácsot :D, megfogadom, és majd beszámolok ;)
Ja, persze! Egon bácsi a példaképem ;D

küküllõ

küküllõ

vendég

• fórumtag
  • 101 hozzászólás
nem értem mibajod...
schwalbe big apple, hátitatyó, patentpedál...,INDULÁS!
ja, és te is Olsen bandája F.A.N. vagy??

Szomorú Bicós

Szomorú Bicós

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Hali Konák!
???Bicóvásárlás szélén tengõdöm, és mivel a polarXrõl lekéstem, beajánlották a SHRED bikeot.. Szeretnék ugrabugrálni, streetelni, hülyeségeket megtanulni, de soxor elõfordul, hogy aszfalton tekergõzöm, és nem csak a boltig, vagy a fogasig, hanem 50-100kilcsit 1huzamba.. Nem tom, hogy ezzel a bicóval nem gáz? Márminthogy kényelmetlen, vagy abszolút taszitja az aszfaltot vagy iylesmi..kérném segítségetekt, hoyg osszátok meg velem a tapasztalataitokat, véleményeteket... Elõre is ??? köszke
@kos

blackfox

blackfox

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás
Ja, a New World Disorder 4 elején!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
igen
megtekinthetõ: x-faktor mom.

trancer

trancer

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás
Hi.

Ilyet már láttatok?

Feltöltött kép

Katt ide a nagy képért:

http://www.freeweb.h...abike.JPG<br />

http://www.freeweb.h...ce/konabike.JPG

bye

blackfox

blackfox

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás
Mivel Kona, ezért felteszem itt is a költõi kérdést, hátha kapok rá választ, hogy milyen a Kona Jackshit Primo platformpedál, ami zárt ipari csapágyas és cserélhetõ szegecses? Ami igazán érdekelne, az az, hogy mennyire strapabíró, milyen szervizelni (csapágcsere, stb. egyszerû vagy macerás?) és milyen használat közben (megbízható?)?

Grof

Grof

vendég

• fórumtag
  • 57 hozzászólás
Valaki használ kula primo-t? Mi a tapasztalata vele?

Jabbar

Jabbar

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás
megvan a félúj stuff vázra épitett bicóm! majd teszek fel képet, tök szép meg jó ;)

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
Sziasztok!

MA éjjel felkerültek a 2005ös KONA modellek a kona honlapjára.
19 bevezetõ modell, augusztus 15én online lesz a többi is. :)

Dani

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
Mário

Köszi :)

Zéé

Zéé

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás

Troll:
HA PÉCSEN LÁTJUK EZT A GÉPET NE FÉLJ VISSZA KERÜL HOZZÁD!!
A "TULAJ" MEG MEGY A LEVESBE!!

Brotherhood!!!

Off:

Ismerõsöm GT Richochet-ét lopták el Pécsen, azóta sem látta senki.

On:

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Troll:
HA PÉCSEN LÁTJUK EZT A GÉPET NE FÉLJ VISSZA KERÜL HOZZÁD!!
A "TULAJ" MEG MEGY A LEVESBE!!

Brotherhood!!!

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás

Kicsit 'off' de tán mégsem annyira :(

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
Köszönöm a fogadtatás. :)))
Nem tolja nagyon keményen, csak nem akar bringát cserélni, igazából most fog belejönni.
Meg fulltelósat akar, hidrás fékekekkel, meg újat. És a Stinky nagyon tetszik Neki!
Ezért választotta azt. Meglátjuk még, hogy milyen rugóstag lesz, kipróbálja és kész, ez a leg1xûbb megoldás. :)

Dani

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
dani, nagyon örülünk! ;)

ha a haverod nagyon állítgatós fajta, vagy nagyon keményen tolja, akkor megérheti egy túlfolyós tag (azokon van kompresszió csillapítás állítási lehetõség is, mig a széria vamnilla r-en nincs)
amúgy csak optikailag jobb szvsz.