Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Írta 2005. október 13. - 16:42
Mér csak a csúcsgépre tesznek v-fék csonkot?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2005. október 13. - 16:07
2003 asokon még volt v-fék szem ha jól emléxem, meg a kahunákon is, tavaly meg idén nem, jövõre lesz a king supremen, de az csak 2,5 "-t mozog....King kikapu vagy Kikapu deluxe szokott lenni v-fékes változatban?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. október 13. - 12:02
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2005. október 13. - 10:33
fent vannak a konaworldon az árakmekkora méret mellett? hol találtad?
a vázról nincs ár véletlenül?
600 dezsõ lesz kint a supreme váz, ami 100 - al olcsóbb mint a tavalyi, ha a faktor is tartja akkor lehet 2 kiló alatt lesz....fent vannak a vázgeometriák is
Írta 2005. október 11. - 18:32
18"mekkora méret mellett? hol találtad?
http://www.konaklub.hu/forum/help.php
4 .vagy 5. post
szerintem bõven 2 kiló fölötti árra számíthatsz
Írta 2005. október 11. - 16:26
kezdhetsz gyûjteni..
1220 gramm a súlya a suprem váznak.
mekkora méret mellett? hol találtad?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2005. október 11. - 16:03
Írta 2005. október 11. - 15:50
kb 3,8 kg taggal (3,4 + tag)Hello
Megtudnatok mondani hogy a '05ös Coiler váznak kb. mennyi a súlya?
Írta 2005. október 11. - 15:48
Megtudnatok mondani hogy a '05ös Coiler váznak kb. mennyi a súlya?
Írta 2005. október 11. - 15:42
olvass vissza, és próbálj értelmezni,,,,Johny']1 dollár kb 200ft szerintem
Írta 2005. október 11. - 15:39
Írta 2005. október 11. - 15:32
kezdhetsz gyûjteni..hát nekem se tetszik a súlya miatt, de csak jöjjön össze a pénz a kula supreme-re. lesz ám nemulass!:bananadan
1220 gramm a súlya a suprem váznak.
Írta 2005. szeptember 22. - 14:47
Írta 2005. szeptember 22. - 02:30
Well, well... Mikor utoljára arra jártam, 300Ft volt egy dollár... Így már nem olyan olcsó ugye...? A repjegyet csak zárójelben említeném.Csak pont a Big Island egy kur*va nagy vulkán! Inkább kopár, illetve csak jó termõföldek, meg egy kis zöld itt-ott...... De naggyon szép! :cool2:
Nem vészesek árak! Vannak sokkal-sokkal drágább üdülõhelyek! Még olcsóbban ki lehet jönni, mint itthon.... :chin:
Well, well... Mikor utoljára arra jártam, 300Ft volt egy dollár... Így már nem olyan olcsó ugye...? A repjegyet csak zárójelben említeném.
KisÖcsike
Írta 2005. szeptember 21. - 23:43
na ja, meg aztán Afrika Mali nevû államában is van egy Kona nevû város...
Írta 2005. szeptember 20. - 12:02
Konaságok...
Aki tudja, hogy Kona egy település neve (is) a Hawaii szigeteken, az ne olvassa tovább!
na ja, meg aztán Afrika Mali nevû államában is van egy Kona nevû város...
vendég_unit_*
Írta 2005. szeptember 20. - 08:06
Írta 2005. szeptember 20. - 00:03
A gyöngy a ba**ot drága!!! Arra értettem.Csak pont a Big Island egy kur*va nagy vulkán! Inkább kopár, illetve csak jó termõföldek, meg egy kis zöld itt-ott...... De naggyon szép! :cool2:
Nem vészesek árak! Vannak sokkal-sokkal drágább üdülõhelyek! Még olcsóbban ki lehet jönni, mint itthon.... :chin:
KisÖcsike
Írta 2005. szeptember 19. - 23:49
Azt, hogy a kerékpármárka e helyrõl kapta a nevét, csak a régebbi logóból gondolom. Azon ugyanis felfedezhetõ a burjánzó növényvilág, dzsungeldzsumbuj, ami a szigetekre annyira jellemzõ.
Csak pont a Big Island egy kur*va nagy vulkán! Inkább kopár, illetve csak jó termõföldek, meg egy kis zöld itt-ott...... De naggyon szép! :cool2:
Csak gyõzd kifizetni... Bár ez Hawaii-ra általánosan is igaz.
KisÖcsike
Írta 2005. szeptember 19. - 23:27
Aki tudja, hogy Kona egy település neve (is) a Hawaii szigeteken, az ne olvassa tovább!
A többieknek néhány gondolat érdekesség gyanánt:
A szigetek legnagyobbikán (Big Island) a második legismertebb település Kona. (Saját repülõtérrel.) A nyugati parton fekszik, ahol a búvárparadicsomok sorakoznak. A kikötõ kristálytiszta vizében hatalmas tengeri teknõsök (Sea turtle - Honu) úszkálnak. A hely nem ismeretlen a triatlonisták számára sem, hiszen az Ironman versenyeknek ad otthont. A szigeteken elõforduló 13(!) különféle klíma közül a Konán uralkodó elég brutálisnak tûnt a szaladgáláshoz, bicajozáshoz... Az úszás még csak-csak. A Big Island érdekességei közt van pl. a Volcano National Park. A bárokban kapható a Lava Flow koktél.
Kona legismertebb terméke talán a kávé. Megszámlálhatatlan variációban árulják. Jómagam súlyos koffeinfüggõ vagyok, van némi tapasztalatom, de szerintem a konai kávét lehetetlen felülmúlni.
Figyelemre méltók a gyöngyök és az abból készült ékszerek is. Csak gyõzd kifizetni... Bár ez Hawaii-ra általánosan is igaz.
A hangulat nagyon laza (Hang loose!), egy nap legalább 30 órából áll és mindenki mindig ráér...
Szóval Kona megér egy misét...
Azt, hogy a kerékpármárka e helyrõl kapta a nevét, csak a régebbi logóból gondolom. Azon ugyanis felfedezhetõ a burjánzó növényvilág, dzsungeldzsumbuj, ami a szigetekre annyira jellemzõ. Illetve erre utalnak a polinéz hangzású és alkalmanként vulkanikus tevékenységre utaló modellnevek is... (Lava Dome, Cinder Cone) De ebben a tekintetben nincsenek információim.
No, üdv minden konásnak, megyek és nézegeten tivább a fotóalbumot.