Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kona

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4204 hozzászólás a témában

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Meg egy kicsit drága is! :(
Mér csak a csúcsgépre tesznek v-fék csonkot?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

King kikapu vagy Kikapu deluxe szokott lenni v-fékes változatban?

2003 asokon még volt v-fék szem ha jól emléxem, meg a kahunákon is, tavaly meg idén nem, jövõre lesz a king supremen, de az csak 2,5 "-t mozog....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
King kikapu vagy Kikapu deluxe szokott lenni v-fékes változatban?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

mekkora méret mellett? hol találtad?

a vázról nincs ár véletlenül?

fent vannak a konaworldon az árak
600 dezsõ lesz kint a supreme váz, ami 100 - al olcsóbb mint a tavalyi, ha a faktor is tartja akkor lehet 2 kiló alatt lesz....fent vannak a vázgeometriák is
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

18"
http://www.konaklub.hu/forum/help.php
4 .vagy 5. post
szerintem bõven 2 kiló fölötti árra számíthatsz

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

kezdhetsz gyûjteni..
1220 gramm a súlya a suprem váznak.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bosnyak

Bosnyak

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
köszi
:bananadan :hehe: :bananadan

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Hello

Megtudnatok mondani hogy a '05ös Coiler váznak kb. mennyi a súlya?

kb 3,8 kg taggal (3,4 + tag)

Bosnyak

Bosnyak

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Hello

Megtudnatok mondani hogy a '05ös Coiler váznak kb. mennyi a súlya?
:bananadan :hehe: :bananadan

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Johny']1 dollár kb 200ft szerintem

olvass vissza, és próbálj értelmezni,,,,

[VA]Johny

[VA]Johny

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
1 dollár kb 200ft szerintem
www.va-clan.gportal.hu

KoRn :guitar: System Of A Down

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

hát nekem se tetszik a súlya miatt, de csak jöjjön össze a pénz a kula supreme-re. lesz ám nemulass!:bananadan

kezdhetsz gyûjteni..
1220 gramm a súlya a suprem váznak.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
300 ft egy dollár akkor veszek egy csomót és ott meg jól visszaváltom. egész szépet lehetne szakítani ezzel a bulival... :-)))

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Csak pont a Big Island egy kur*va nagy vulkán! Inkább kopár, illetve csak jó termõföldek, meg egy kis zöld itt-ott...... De naggyon szép! :cool2:

Nem vészesek árak! Vannak sokkal-sokkal drágább üdülõhelyek! Még olcsóbban ki lehet jönni, mint itthon.... :chin:

Well, well... Mikor utoljára arra jártam, 300Ft volt egy dollár... Így már nem olyan olcsó ugye...? A repjegyet csak zárójelben említeném.
KisÖcsike

Well, well... Mikor utoljára arra jártam, 300Ft volt egy dollár... Így már nem olyan olcsó ugye...? A repjegyet csak zárójelben említeném.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Ott míg nem vótam...

na ja, meg aztán Afrika Mali nevû államában is van egy Kona nevû város...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Konaságok...

Aki tudja, hogy Kona egy település neve (is) a Hawaii szigeteken, az ne olvassa tovább!

na ja, meg aztán Afrika Mali nevû államában is van egy Kona nevû város...

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég
Hogy legyenek információid, itt a hitvallásuk:

http://www.konaworld...ech_default.htm

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Csak pont a Big Island egy kur*va nagy vulkán! Inkább kopár, illetve csak jó termõföldek, meg egy kis zöld itt-ott...... De naggyon szép! :cool2:

Nem vészesek árak! Vannak sokkal-sokkal drágább üdülõhelyek! Még olcsóbban ki lehet jönni, mint itthon.... :chin:

KisÖcsike

A gyöngy a ba**ot drága!!! Arra értettem.

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Azt, hogy a kerékpármárka e helyrõl kapta a nevét, csak a régebbi logóból gondolom. Azon ugyanis felfedezhetõ a burjánzó növényvilág, dzsungeldzsumbuj, ami a szigetekre annyira jellemzõ.

Csak gyõzd kifizetni... Bár ez Hawaii-ra általánosan is igaz.

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Konaságok...

Aki tudja, hogy Kona egy település neve (is) a Hawaii szigeteken, az ne olvassa tovább!

A többieknek néhány gondolat érdekesség gyanánt:
A szigetek legnagyobbikán (Big Island) a második legismertebb település Kona. (Saját repülõtérrel.) A nyugati parton fekszik, ahol a búvárparadicsomok sorakoznak. A kikötõ kristálytiszta vizében hatalmas tengeri teknõsök (Sea turtle - Honu) úszkálnak. A hely nem ismeretlen a triatlonisták számára sem, hiszen az Ironman versenyeknek ad otthont. A szigeteken elõforduló 13(!) különféle klíma közül a Konán uralkodó elég brutálisnak tûnt a szaladgáláshoz, bicajozáshoz... Az úszás még csak-csak. A Big Island érdekességei közt van pl. a Volcano National Park. A bárokban kapható a Lava Flow koktél.
Kona legismertebb terméke talán a kávé. Megszámlálhatatlan variációban árulják. Jómagam súlyos koffeinfüggõ vagyok, van némi tapasztalatom, de szerintem a konai kávét lehetetlen felülmúlni.
Figyelemre méltók a gyöngyök és az abból készült ékszerek is. Csak gyõzd kifizetni... Bár ez Hawaii-ra általánosan is igaz.
A hangulat nagyon laza (Hang loose!), egy nap legalább 30 órából áll és mindenki mindig ráér...
Szóval Kona megér egy misét...
Azt, hogy a kerékpármárka e helyrõl kapta a nevét, csak a régebbi logóból gondolom. Azon ugyanis felfedezhetõ a burjánzó növényvilág, dzsungeldzsumbuj, ami a szigetekre annyira jellemzõ. Illetve erre utalnak a polinéz hangzású és alkalmanként vulkanikus tevékenységre utaló modellnevek is... (Lava Dome, Cinder Cone) De ebben a tekintetben nincsenek információim.
No, üdv minden konásnak, megyek és nézegeten tivább a fotóalbumot.