viszont annak nagon örülök hogy rajtahagyták a v-fékszemet...
de azthiszem hogy kivárom a 2008-as szériát...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Indította
Endroo
, 2001. szeptember 09. 01:46
Írta 2006. július 20. - 13:09
Az Akadályok Azért Születtek Hogy Legyõzzék Õket!
__________________HoNLaPoM______________________
Gyõzni Tudás: Mást Tenni Mint Amit A Legyõzöttek!
Írta 2006. július 20. - 13:05
ezt kapjuk: http://www.konaworld...SPRM_blowup.jpg
ez helyett:
http://www.konaworld...SUPREME_med.jpg
pfff... mik ezek a színek? és mi ez az undorító felirat?
miért nem lehet már végre '99-es NuNu zöldbe öltöztetni a Kulát?
amióta él a Kula, azóta csak jó színeket kapott... ....de a 2007-es az...
pffff
ez helyett:
http://www.konaworld...SUPREME_med.jpg
pfff... mik ezek a színek? és mi ez az undorító felirat?
miért nem lehet már végre '99-es NuNu zöldbe öltöztetni a Kulát?
amióta él a Kula, azóta csak jó színeket kapott... ....de a 2007-es az...
pffff
Az Akadályok Azért Születtek Hogy Legyõzzék Õket!
Írta 2006. július 20. - 12:48
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. július 06. - 07:28
Írta 2006. július 05. - 22:28
igen
a BB a monórarakós, az Iscg (international standard chaing guide) pedig a monó körül levõ 3 lyukba, a monoblokktól függetlenül, így utólag is felrakható monószerszám nélkül
ISCG vázra jó a BB-s, ill van BB adapter iscg terelõkhöz.(persze itthon nem kapható)
a BB a monórarakós, az Iscg (international standard chaing guide) pedig a monó körül levõ 3 lyukba, a monoblokktól függetlenül, így utólag is felrakható monószerszám nélkül
ISCG vázra jó a BB-s, ill van BB adapter iscg terelõkhöz.(persze itthon nem kapható)
Írta 2006. július 05. - 13:47
Írta 2006. július 05. - 13:44
Az ISCG az az amikor a láncterelõt arra a három lyukra ( http://www.mtb-otake.com/cortina2.JPG ) kell feltenni ami a vázon van ???
Jawoll.
Írta 2006. július 05. - 13:42
Az ISCG az az amikor a láncterelõt arra a három lyukra ( http://www.mtb-otake.com/cortina2.JPG ) kell feltenni ami a vázon van ???
Írta 2006. június 29. - 23:36
már mind1, eladtam, miután kicseréltük benne a nyakat
nayo, nem is, Zeddel lett elcserélve az Authorra...
Chreisék csinálták volna az átalakítást, azért gondolom sokkal életveszélyesebb nem lett volna, mint bármelyik másik Legalábbis mióta gyakorlatilag minden kerómban van jópár gány lényegi alkatrész (fejcsõ, tengelyek,felfúrt felnik, etc ) azóta nem félelmetes annyira a dolog...
na de Kona közben...
nayo, nem is, Zeddel lett elcserélve az Authorra...
Chreisék csinálták volna az átalakítást, azért gondolom sokkal életveszélyesebb nem lett volna, mint bármelyik másik Legalábbis mióta gyakorlatilag minden kerómban van jópár gány lényegi alkatrész (fejcsõ, tengelyek,felfúrt felnik, etc ) azóta nem félelmetes annyira a dolog...
na de Kona közben...
Írta 2006. június 29. - 23:23
errõl továbbra is kikérném a manitou véleményét.
Kala!
valahogy engem elrémített embert szájzárral látni.(ugye csak így tud összeforrni a törött állkapocs)
és akkor még könnyen meg is úszta...
ilyenek miatt én még a városban való krúzingolásra sem használnék útólag nyakcserélt villát.
(szóval ne gányolás, inkább egy hozzávaló alkatrész vásárlása legyen a cél)
Kala!
valahogy engem elrémített embert szájzárral látni.(ugye csak így tud összeforrni a törött állkapocs)
és akkor még könnyen meg is úszta...
ilyenek miatt én még a városban való krúzingolásra sem használnék útólag nyakcserélt villát.
(szóval ne gányolás, inkább egy hozzávaló alkatrész vásárlása legyen a cél)
Írta 2006. június 29. - 23:21
Írta 2006. június 29. - 23:20
nálunk azért merült fel, mert az 1.5 eladhatatlannak nézett ki és kellett a suska, Máté meg mondta, h csináltak már sok ilyet, szóval ha máshogy nem megy akkor új nyak
Írta 2006. június 29. - 23:03
errõl kérdezd meg manitout.
a nagy indián istent
meg menj a sarokba gondolkodni;)
miért van benne 1.5? nem azért hogy divatos legyen, és hogy ilyen villája legyen(és lehessen mutogatni a fogasnál - nekem ilyenem van)
hanem mert 17 cm-t mozog, és szimplaváll, amit fõleg egy utólag belegányolt vascsõ NEM igazán biztos hogy meg fog tartani
söt:)
(azaz nemtom hogy csak azért hogy egy bizonyos alkatrész legyen benne, miért kell gányolással alapból tönkretenni egy alkatrészt)
a nagy indián istent
meg menj a sarokba gondolkodni;)
miért van benne 1.5? nem azért hogy divatos legyen, és hogy ilyen villája legyen(és lehessen mutogatni a fogasnál - nekem ilyenem van)
hanem mert 17 cm-t mozog, és szimplaváll, amit fõleg egy utólag belegányolt vascsõ NEM igazán biztos hogy meg fog tartani
söt:)
(azaz nemtom hogy csak azért hogy egy bizonyos alkatrész legyen benne, miért kell gányolással alapból tönkretenni egy alkatrészt)
Írta 2006. június 29. - 23:01
a nyakat kell kicserélned, ha a Travist szeretnéd beletenni, de akkor már egyszerûbb valami más villát választani, mert nem olyan egyszerû feladat és komoly körültekintést igényel!
Írta 2006. június 29. - 22:47
de az
gányolással sem megoldható
csak 1 1/8-os villa megy bele
és bármilyen böszme villa sem, max egy viccet kapsz ha mégis beleteszed.
gányolással sem megoldható
csak 1 1/8-os villa megy bele
és bármilyen böszme villa sem, max egy viccet kapsz ha mégis beleteszed.
Írta 2006. június 29. - 22:44
Írta 2006. június 29. - 22:23
Írta 2006. június 29. - 22:22
Stinkybe belemegy bármekkora (böszme rugóúttal rendelkezõ) villa.
Írta 2006. június 29. - 22:20
Írta 2006. június 29. - 22:17
és akkor, ha én szimplavállas telót akarok bele, akkor csak a Marzocchi 66 jó hozzá ??