Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kona

- - - - -

• Please log in to reply
4204 replies to this topic

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 posts
nekem is elég vt egyszer kipróbálnom össztelóst...:) tuti azt veszek maj..csak legyen rá cash..bár az a durva h össztelós xc bike -al még nem is mentem...csak stab supreme, stinky...stb de azok...

Ðave89

Ðave89

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Hajjaj:)Vigyorogtam mint tejbetök:)

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 posts
a "furcsa" az gondolom maximális pozitívum..:)

Ðave89

Ðave89

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Lehet h nem lett volna de az min egy 100al több,szal nagyon esélyem se lett volna rá,ezt a konát meg egész jol lehet tekerni is,szal nekem tökéletes bike:)
Amikor elöször ráültem nagyon furcsa volt h nem merev farú:)

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 posts
jó lesz az ..szeressük a konákat:) ..csak oan trek nem lett vna másnak...

Ðave89

Ðave89

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Képek nemsokár lesznek csak ma hoztuk el.:)
Treket nem rokonok hanem egy ismerös tudott volna olcson nekem ha akarom mert azzal foglalkozik de annyira nem is lett volna olcsó,de igy h ez a kona összejött 330bol nem hinném olcsobban lehetett volna vmi hasonlot:)

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
mutass kepet rola a milyen bringaval nyomulok topicban

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 posts

Végre meglett elsö komoly bringám egy 06 kona coiler

Dave te voltál az aki azon töprengett h trek v kona? neked hoztak keresztszüleid az usaból?? amúgy képet a "ki mien bringával..."topicba!:)

Ðave89

Ðave89

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Végre meglett elsö komoly bringám egy 06 kona coiler

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Pedig valoban az egy gyenge pont (volt) Nezd meg a 2007-seket
Gondolom a kihuzott nyeregcso is elosegiti a dolgot, de foleg az erohatasok amik szamunkra csak modellezessel kovethetok.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Azt hittem, ez a felsõcsõ dolog kuriózum volt teljesen, egy barátom egy Dawgot nyírt ki, egy ismerõsnél meg egy Beart láttam, amik megrepedtek a bowdenvezetõtõl a nyeregcsõ irányába. Hát, elég hüyyye helyen, az ember azt gondolná, h ott aztán sok baja nem lesz... Ráadásul ez két eltérõ évjárat...
http://www.konaworld...UPREME_1300.jpg
és jéé tényleg ott a felülheg. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Biztosan jo mivel a 2004-es stinly is 6" -os hasonlo felepitesu vaz volt. Az meg DH-s(abb) gep elvileg
De ugylatszik megaltak a Coiler-nel a rugout tunningal is, mert most a 2005-2006-2007 is 6"-os egyhuzamban. Viszont szepen kikonnyitettek a himbakart, gondolom a nagyobb elsotelo miatti sulykompenzalasert is. (Sztem jol tettek ugyse ott tortek el a regi hasonloan konnyitettek se.) Es megerositettek a felsocso nyeregcso kapcsolatat is ami az egyik kritikus pontja volt a vaznak.
Egyebkent pont ma lattam egy 2005-ost az Orson. Nemtom , nemakaraok kovetkeztetesket levonni mert nem szep(meg biztos nem ugy van ahogy hiszem), de en nem ertek egyes embereket , azert vesznek ilyen gepet hogy lehessen villogni vele a varosba??? Legalabb egyszer probalna meg letekerni egy 100-ast a kornyeken, hamar ennyi szep kozepmagas (es most picit tuloztam is) hegy van itt a kozelben.

az annyira 04-es stinkys hogy ugyanaz.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Biztosan jo mivel a 2004-es stinly is 6" -os hasonlo felepitesu vaz volt. Az meg DH-s(abb) gep elvileg
De ugylatszik megaltak a Coiler-nel a rugout tunningal is, mert most a 2005-2006-2007 is 6"-os egyhuzamban. Viszont szepen kikonnyitettek a himbakart, gondolom a nagyobb elsotelo miatti sulykompenzalasert is. (Sztem jol tettek ugyse ott tortek el a regi hasonloan konnyitettek se.) Es megerositettek a felsocso nyeregcso kapcsolatat is ami az egyik kritikus pontja volt a vaznak.
Egyebkent pont ma lattam egy 2005-ost az Orson. Nemtom , nemakaraok kovetkeztetesket levonni mert nem szep(meg biztos nem ugy van ahogy hiszem), de en nem ertek egyes embereket , azert vesznek ilyen gepet hogy lehessen villogni vele a varosba??? Legalabb egyszer probalna meg letekerni egy 100-ast a kornyeken, hamar ennyi szep kozepmagas (es most picit tuloztam is) hegy van itt a kozelben.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
sztem 90 kiló fölött is, 1ébként....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Mindkettõre.
Én legalábbis nem tudok Mo.-on olyan pályát, ahol egy Coilerrel meg kéne futamodni.

Ðave89

Ðave89

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Dh-ra vagy Fr-e?vagy mind 2?:)
kb 85kg vok:)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Magyarországra, és 90 kiló alatt tuti jó.

Ðave89

Ðave89

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Hali!
Szereintetek egy Kona Coiler(2006-os)mennyire jó dh-ra? Vagy inkább fr-es?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ez aztan tartalmas hozzaszolas volt, legkozelebb az ilyenektol akar meg is kimelhetsz minket :P
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dh rider

Dh rider

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
:rocketman Nekem se tetszenek a 07-es KoNa vázak