Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kona

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4204 hozzászólás a témában

prof8

prof8

vendég

• fórumtag
  • 181 hozzászólás
Én például meg szerettem volna venni a a dawg supremet. Ugyan jó lett volna többi is, de ennek a dawgnak volt olyan a színe, hogy beleszerettem. Nem is veszek szürke vacakot, így is minden szürke mindenhol. Na a lényeg, hogy a gond ott volt, hogy nem elég, hogy mennyit kipengettem volna a vázra, még várnom is kellett volna rá. Kiderült, hogy nem is tudtak volna akkor hozni, csak amcsiból, mert nem volt 15-ös belõle sehol. Na én meg úgy gondoltam, hogy várjon a radai rosseb, akkor nem kell. annyi idõ alatt elúszok én is odáig. Útálom, ha hónapokig gyûjtöm a pénzt, és mikor megvenném, még akkor is várnom kell. Pech.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
jó lesz oda a tora.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Epokit

Epokit

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok.Tanácsot szeretnék kérni tõletek.Vásároltam egy 18"-os K.H.D-t.Még nincsen összerakva kifizetve,és a felszereltségén szeretnék változtatni.Legfõképpen a telót(Suntour sf-xcr 100mm)cserélném le.Én egy Rock Shox '06 Tora 302 U-Turn-ra gondoltam.Hegyi terepen ("durvulásra")használnám a bringát..na ehhez kéne egy megbízható teló,maximum!!!50e ft-ig(de inkább 40e ft).Általában 85kg vagyok.Nincsen tapasztalatom telók terén ezért kéne a segítség.Elõre is köszönöm.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Kedves Dave hat ez...
Lol.. es ..nocomment. De megis.
Ily rovid ido alatt meg Bender se trenkolja szet :)
Belese merek gondolni mit csinalhatsz te kerekparozas cimen. :D

(Azert mert a kinti arnal olcsobb az itthoni -mar ha tenyleg az- attol meg lehet nagy haszonnal eladni itthon, attol fuggoen mennyiert szereztek be.)
Az autok is messze kevesebbol gordulnek ki a gyarbol , hogy aztan a kulonbozo regiokban kulonbozokeppen szabjak ki az arakat.) Ezer alakul ki aztan egyfajta "turizmus" ,amit itt is csinalnak paran a forumozok kozul, hogy eljutassanak hozzank nehany cuccot picivel olcsobban.

Ðave89

Ðave89

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
max földnek csapodott de akkor se lett volna neki szabad elhajolnia,mi van ha nagyobbra megyek?:S

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
Kissebb esés? ehh nagyon csunyán oda vághadtad a bringát valamihez hogy elgörbüljön a hajtokar...hacsak nem viccböl olom hajtokart raktak rá Konaék :)

Ðave89

Ðave89

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Na leteszteltem ma a coilerem...
Egy kisebb esés volt sztem:)
Elhajolt a raceface hajtókar és az ülés,szal tolhattam le
Az viszont jó volt h voltak ott mások is és egyböl segíteni akartak

Ðave89

Ðave89

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
én egy 2006os kona coilert vettem 20% engedménnyel

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Persze most mondhatnank hogy ez itt most kiarusitas, de ha nem erne meg eladni oket ennyiert akkor inkabb raktarba pakolnak.

Ez a kiárusításos akció számszerûleg mit jelent egyes vázaknál? Tudnál példákat mondani?
(a hirdetés szerint az akció nem vonatkozik az Xfact által forgalmazott - 2006-os - termékekre)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
de az nem ide tartozik, es sajnos mindenre igaz

Ðave89

Ðave89

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Lehet h nálunk olcsobb,de a fizetés is sokkal kevesebb...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

a kinti eurós árnál most nem nehéz olcsóbbnak lenni, de a fucktor ettõl még mocsok drága marad, ez az olyan termékeknél látszik, amik más boltokban is futnak
én így gondolom, pedig jó barátom is dolgozik ott :)
meg sztem az is áll, h a konák árszintje nemzetközi szinten is van annyira elszabott, mint nálunk pl. a speckóké

"elszabott"-at értsd fogyasztói szempontból

250 es euroval is olcsóbb volt .....kula supreme váz kinti listaára pl 1000 euro

faktorban meg azért + lehetett oldani 180 ból....

a standard cuccokat meg nem ott kell +venni ....

amugy meg ON
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Ðave89

Ðave89

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Én nem szidni akartam senkit se,csak elgondoltam h mennyi a csupasz ár...

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
draga factor, de ha konat szeretnel, akkor kenytelen vagy kifizetni az arat, nincs mese, viszont a kulfoldi arakhoz kepest meg mindig olcsobban a magyar arak, nem csak a faktorra vonatkozolag, es nem akcios arakrol beszelek

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
a kinti eurós árnál most nem nehéz olcsóbbnak lenni, de a fucktor ettõl még mocsok drága marad, ez az olyan termékeknél látszik, amik más boltokban is futnak
én így gondolom, pedig jó barátom is dolgozik ott :)
meg sztem az is áll, h a konák árszintje nemzetközi szinten is van annyira elszabott, mint nálunk pl. a speckóké

"elszabott"-at értsd fogyasztói szempontból

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
még mindig olcsóbb mint az átlag eus ár - az amerikaiból ne indulj ki, azt az árat europai importõr soha nem fogja +kapni mint a kinti....

aztán ebbõl a listaárból még kell adni 20-30 %-ot a viszonteladónak....

és gondolj bele ha Te áruban pihentetnél több tíz millió forintot mekkora árréssel dolgoznál ?

szóval mielõtt fikázzuk a kereskedõket kicsit gondolkozzunk ...sztem...

- még mielõtt vki rosszra gondol semmi közöm se a faktorhoz se más bringás céghez -
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Ðave89

Ðave89

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Sztem simán 50% haszon kulcsal dolgoznak

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Akkor szerencsed van.
Bar ha belegondolunk mekkora szemetseg hogy mekkora haszonnal aruljak oket.
Persze most mondhatnank hogy ez itt most kiarusitas, de ha nem erne meg eladni oket ennyiert akkor inkabb raktarba pakolnak.

Ðave89

Ðave89

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
ha a coiler-re gondoltál még most is 440 az alap csak most az xfactor kiszorja ocsón:)

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Bezzeg par eve mikor meg 400 folott volt a komplett gep
Ha kibirod a sulytobbletet, meg hogy lehagynak a CC-sek ;) akkor kiraly, foleg lefele.