Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Írta 2007. április 11. - 07:45
ha jól tudom a tavalyi sárgából nemrég adták el az utolsót
keress valakit sopronban, akinek van 16"os vagy 17" os váza, aztán próbáld ki!
anélkül ne vedd meg!
egyébként a tavalyi deluxe meg primo 20% kedvezménnyel van most.
az amcsik is hirdetnek 16" -18" ost már egy ideje, az jobb áron van
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. április 10. - 21:48
ilyen :Ma a klubfõnök felhívta õket és nem mondta, hogy 2007-esre lenne szükségem, szóval szerintem mondták volna, ha van régebbi. Amúgy a 2006-os supreme egész szép, sárga. A 2005-ös milyen ?
Az is a rizikóm a 16ossal, ha megveszem és kicsi, nehéz lesz eladni, mert nem az az nagyon keresett méret Bár hátratolt üléssel lehet játszani...
Alszom rá 1-2 napot, bár olyan hû de sok gondolkodási idõm nincs, mert lejár a licit
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. április 10. - 21:40
Az is a rizikóm a 16ossal, ha megveszem és kicsi, nehéz lesz eladni, mert nem az az nagyon keresett méret Bár hátratolt üléssel lehet játszani...
Alszom rá 1-2 napot, bár olyan hû de sok gondolkodási idõm nincs, mert lejár a licit
Írta 2007. április 10. - 21:20
hívd fel a faktort van é még tavalyi vagy 05-ös szkandium váz 17-esben, azokra szoktak jó kedvezményeket adni.....Ezt a dilemmát.
Megvegyem a 2007-es kula supreme-t 16-os vázméretben (esélyes, hogy a 169 cm-hez kicsi) igen jó áron, vagy boltban a kula primot 17-esben
Írta 2007. április 10. - 21:13
Megvegyem a 2007-es kula supreme-t 16-os vázméretben (esélyes, hogy a 169 cm-hez kicsi) igen jó áron, vagy boltban a kula primot 17-esben
Írta 2007. április 10. - 20:27
Írta 2007. április 10. - 20:01
súlya kicivel 2 kg fölött mozog, de ez már nem cc váznak van kategórizálva,,,,a kérdezett alkatrészek a hulladék kategóriát képviselik, csak vázként szabad +venni, ha nem a szín tetszik blastot láttam több helyen akcióban, ugyanaz csak a színe más,,és amennyibe kerül annyiból összerakva jobb gépet lehet kreálni....ja az alap héjszek azok olyanok mint az itt a piros...ha jót fox ki, akkor nincs gond ha szart akkor szívsz vele, amúgy fékerõben nincs vele gond...ha hayes akkor hfx mag, vagy el camino...de egy hidrás deore vagy lx jó áron problémamentes cuccTisztelettel érdeklõdnék, hogy meg tudná-e valaki mondani a Kona Caldera 2006 súlyát (19-es méret)? A rajta lévõ Marzó MZ 2-es teló és Truva ISIS Blaze hajtómû milyen kategóriás alkatrészek (esetleg ár?), érdemes-e megtartani õket, vagy jobb lenne a már meglévõ Manitou Axel Lockout telómat és LX Hollowtech II. hajtómûvemet tovább használni az új bicón? És mivel ez lenne az elsõ tárcsafékes gépem, a Hayes Nine-ról is szívesen hallanék.
P.S.: Tudom, hogy külön rovatokba kellene feltennem a kérdéseimet, de bízom abban, hogy így egyszerûbb választ kapnom és esetleg a válaszadó dolga is könnyebb lesz. Végül is egy komplett géprõl beszélünk...
Írta 2007. április 10. - 19:00
P.S.: Tudom, hogy külön rovatokba kellene feltennem a kérdéseimet, de bízom abban, hogy így egyszerûbb választ kapnom és esetleg a válaszadó dolga is könnyebb lesz. Végül is egy komplett géprõl beszélünk...
Írta 2007. március 26. - 19:13
egyébként van tippem, hogy honnan, meg szerintem én is tudnék keresgélni, de egy ge*i vagyok és nem segítek
Tigrincs jól mondta, dajcsoknál lesz...
amerikába próbálkoztam be valami nagyker félétõl rendelni régebben, de a factor mail címét adták meg, hogy van nekem saját forgalmazóm is...
aztán pár nap múlva írt a factor, hogy mi érdekel...
azt, hogy a factorban külföldi garanciát érvényesíttess, azzal szemben vannak kétségeim de hajrá!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. március 26. - 19:04
Írta 2007. március 26. - 17:04
Gyárbol közvetlen meg nem fogsz tudni vásárolni,, a magyar forgalmazóhoz fog irányitani.
törödj bele....
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. március 26. - 17:04
gyár tajvan......Hellotok!
Csak azt szeretném megkérdezni, hogy nem tudja valaki, hogy honnan lehetne Európán belül olcsóbban konát szerezni?? Hol lehet a gyár(Hollandia)? vagy hol szerelik össze vagy ilyesmi, mert páran tök olcsón tudnak behozni az országba és nagyon fontos lenne,hogy hogyan és honnan szerzik.... ha valaki tudna segíteni kérlek írjon!!Köszi!)
Üdv:K.Sz.
eu-ban meg kb itthon a legolcsóbb, legfeljebb elözõ évi kifutó modelleket lehet nagyobb engedménnyel venni pl a fritzeknél....
Írta 2007. március 26. - 17:00
Csak azt szeretném megkérdezni, hogy nem tudja valaki, hogy honnan lehetne Európán belül olcsóbban konát szerezni?? Hol lehet a gyár(Hollandia)? vagy hol szerelik össze vagy ilyesmi, mert páran tök olcsón tudnak behozni az országba és nagyon fontos lenne,hogy hogyan és honnan szerzik.... ha valaki tudna segíteni kérlek írjon!!Köszi!)
Üdv:K.Sz.
Írta 2007. március 09. - 17:10
ugyanannyi mint a mostani meg kb 2000 óta az összs CC vázuké....Helló mindenkinek!!2003as Kona Blast vázméretek adatai kellenének nekem!Tudnátok segíteni mert nem találok ilyet, ilyesmi érdekelne ha a felsõcsõ, vízszintes felsõ csõ ,csõszögek,nyeregvázcsõ hossz! Remélem tudtok segíteni elõre is kössz!!
de itt van :
http://www.kona.dk/p...s/2003_size.pdf
Írta 2007. március 09. - 16:49
Írta 2007. március 08. - 00:57
Írta 2007. március 01. - 22:30
Hogyhogy ilyen magas a Coiler Deluxe ara? Meg a Stinkynel is pedig elvileg az dragabb kategoria nem? Es miert 200-al tobb mint a sima???
Altalaban a szettben szokott csak kulonbseg lenni, ezek viszont vaz arak nem igaz?
Tudom kerdezzem a gyartot meg a kereskedot, de kicsit bosszanto ilyet latni.
vázként vszínû azért mert dlx lehet csak bontott tud lenni.....
Írta 2007. március 01. - 21:38
Írta 2007. március 01. - 21:17
Altalaban a szettben szokott csak kulonbseg lenni, ezek viszont vaz arak nem igaz?
Tudom kerdezzem a gyartot meg a kereskedot, de kicsit bosszanto ilyet latni.
Írta 2007. február 28. - 23:09
hát a sárga nekem is jobban bejön....kár hogy nincs pénzem momentán...
Majd jópénzér eladom neked :)
a Dawg supreme viszont szép lehet élõben...
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda