Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kona

- - - - -

• Please log in to reply
4204 replies to this topic

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
szép váz!
ha jól tudom a tavalyi sárgából nemrég adták el az utolsót ;)

keress valakit sopronban, akinek van 16"os vagy 17" os váza, aztán próbáld ki!
anélkül ne vedd meg!
egyébként a tavalyi deluxe meg primo 20% kedvezménnyel van most.

az amcsik is hirdetnek 16" -18" ost már egy ideje, az jobb áron van ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Ma a klubfõnök felhívta õket és nem mondta, hogy 2007-esre lenne szükségem, szóval szerintem mondták volna, ha van régebbi. Amúgy a 2006-os supreme egész szép, sárga. A 2005-ös milyen ?

Az is a rizikóm a 16ossal, ha megveszem és kicsi, nehéz lesz eladni, mert nem az az nagyon keresett méret :) Bár hátratolt üléssel lehet játszani...
Alszom rá 1-2 napot, bár olyan hû de sok gondolkodási idõm nincs, mert lejár a licit :o

ilyen :
Feltöltött kép
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Ma a klubfõnök felhívta õket és nem mondta, hogy 2007-esre lenne szükségem, szóval szerintem mondták volna, ha van régebbi. Amúgy a 2006-os supreme egész szép, sárga. A 2005-ös milyen ?

Az is a rizikóm a 16ossal, ha megveszem és kicsi, nehéz lesz eladni, mert nem az az nagyon keresett méret :) Bár hátratolt üléssel lehet játszani...
Alszom rá 1-2 napot, bár olyan hû de sok gondolkodási idõm nincs, mert lejár a licit :o

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Ezt a dilemmát.
Megvegyem a 2007-es kula supreme-t 16-os vázméretben (esélyes, hogy a 169 cm-hez kicsi) igen jó áron, vagy boltban a kula primot 17-esben :o

hívd fel a faktort van é még tavalyi vagy 05-ös szkandium váz 17-esben, azokra szoktak jó kedvezményeket adni.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Ezt a dilemmát.
Megvegyem a 2007-es kula supreme-t 16-os vázméretben (esélyes, hogy a 169 cm-hez kicsi) igen jó áron, vagy boltban a kula primot 17-esben :o

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Köszike! (Számítottam rád:) .)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Tisztelettel érdeklõdnék, hogy meg tudná-e valaki mondani a Kona Caldera 2006 súlyát (19-es méret)? A rajta lévõ Marzó MZ 2-es teló és Truva ISIS Blaze hajtómû milyen kategóriás alkatrészek (esetleg ár?), érdemes-e megtartani õket, vagy jobb lenne a már meglévõ Manitou Axel Lockout telómat és LX Hollowtech II. hajtómûvemet tovább használni az új bicón? És mivel ez lenne az elsõ tárcsafékes gépem, a Hayes Nine-ról is szívesen hallanék.

P.S.: Tudom, hogy külön rovatokba kellene feltennem a kérdéseimet, de bízom abban, hogy így egyszerûbb választ kapnom és esetleg a válaszadó dolga is könnyebb lesz. Végül is egy komplett géprõl beszélünk...

súlya kicivel 2 kg fölött mozog, de ez már nem cc váznak van kategórizálva,,,,a kérdezett alkatrészek a hulladék kategóriát képviselik, csak vázként szabad +venni, ha nem a szín tetszik blastot láttam több helyen akcióban, ugyanaz csak a színe más,,és amennyibe kerül annyiból összerakva jobb gépet lehet kreálni....ja az alap héjszek azok olyanok mint az itt a piros...ha jót fox ki, akkor nincs gond ha szart akkor szívsz vele, amúgy fékerõben nincs vele gond...ha hayes akkor hfx mag, vagy el camino...de egy hidrás deore vagy lx jó áron problémamentes cucc

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Tisztelettel érdeklõdnék, hogy meg tudná-e valaki mondani a Kona Caldera 2006 súlyát (19-es méret)? A rajta lévõ Marzó MZ 2-es teló és Truva ISIS Blaze hajtómû milyen kategóriás alkatrészek (esetleg ár?), érdemes-e megtartani õket, vagy jobb lenne a már meglévõ Manitou Axel Lockout telómat és LX Hollowtech II. hajtómûvemet tovább használni az új bicón? És mivel ez lenne az elsõ tárcsafékes gépem, a Hayes Nine-ról is szívesen hallanék.

P.S.: Tudom, hogy külön rovatokba kellene feltennem a kérdéseimet, de bízom abban, hogy így egyszerûbb választ kapnom és esetleg a válaszadó dolga is könnyebb lesz. Végül is egy komplett géprõl beszélünk...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
hát azt ne is várd, hogy megmondja, mert nem fogja úgysem! ;)
egyébként van tippem, hogy honnan, meg szerintem én is tudnék keresgélni, de egy ge*i vagyok és nem segítek :)
Tigrincs jól mondta, dajcsoknál lesz...

amerikába próbálkoztam be valami nagyker félétõl rendelni régebben, de a factor mail címét adták meg, hogy van nekem saját forgalmazóm is...
aztán pár nap múlva írt a factor, hogy mi érdekel...

azt, hogy a factorban külföldi garanciát érvényesíttess, azzal szemben vannak kétségeim ;) de hajrá!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kszila

kszila

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
áhh..de ne már:))Onnan jött az 5let,hogy bikemagon hirdet egy gyerek,h bármilyen 2007es konát behoz joval olcsobban...pl scrap 254 -->200,stuff 284-->230 ezer..és hogy van rá gari is amit az xfactorben lehet v.hogyan érvényesiteni(arra nem emlékszem már,h pontosan,hogy hogyan)..És mondta,h Europábol hozza v.honnan.de h honnan nem igazán akarja elmondani..:)Behozatal nem lenne gond..Üdv

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
szerintem sehol nem foksz olcsobban találni..
Gyárbol közvetlen meg nem fogsz tudni vásárolni,, a magyar forgalmazóhoz fog irányitani.

törödj bele....

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Hellotok!

Csak azt szeretném megkérdezni, hogy nem tudja valaki, hogy honnan lehetne Európán belül olcsóbban konát szerezni?? Hol lehet a gyár(Hollandia)? vagy hol szerelik össze vagy ilyesmi, mert páran tök olcsón tudnak behozni az országba és nagyon fontos lenne,hogy hogyan és honnan szerzik.... ha valaki tudna segíteni kérlek írjon!!Köszi!:))

Üdv:K.Sz.

gyár tajvan......
eu-ban meg kb itthon a legolcsóbb, legfeljebb elözõ évi kifutó modelleket lehet nagyobb engedménnyel venni pl a fritzeknél....

kszila

kszila

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Hellotok!

Csak azt szeretném megkérdezni, hogy nem tudja valaki, hogy honnan lehetne Európán belül olcsóbban konát szerezni?? Hol lehet a gyár(Hollandia)? vagy hol szerelik össze vagy ilyesmi, mert páran tök olcsón tudnak behozni az országba és nagyon fontos lenne,hogy hogyan és honnan szerzik.... ha valaki tudna segíteni kérlek írjon!!Köszi!:))

Üdv:K.Sz.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Helló mindenkinek!!2003as Kona Blast vázméretek adatai kellenének nekem!Tudnátok segíteni mert nem találok ilyet, ilyesmi érdekelne ha a felsõcsõ, vízszintes felsõ csõ ,csõszögek,nyeregvázcsõ hossz! Remélem tudtok segíteni elõre is kössz!!

ugyanannyi mint a mostani meg kb 2000 óta az összs CC vázuké....
de itt van :

http://www.kona.dk/p...s/2003_size.pdf

xy888

xy888

vendég

• fórumtag
  • 66 posts
Helló mindenkinek!!2003as Kona Blast vázméretek adatai kellenének nekem!Tudnátok segíteni mert nem találok ilyet, ilyesmi érdekelne ha a felsõcsõ, vízszintes felsõ csõ ,csõszögek,nyeregvázcsõ hossz! Remélem tudtok segíteni elõre is kössz!!

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts
Sziasztok! Kéne egy kis help: kétségbeesve keresek régi Kona Glow markolatot (ez az a puha, takonyszerû :D cucc, ami világít a sötétben). Ha vki lát vhol vagy van fölös, megvenném nagyon! :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Hogyhogy ilyen magas a Coiler Deluxe ara? Meg a Stinkynel is pedig elvileg az dragabb kategoria nem? Es miert 200-al tobb mint a sima???
Altalaban a szettben szokott csak kulonbseg lenni, ezek viszont vaz arak nem igaz?
Tudom kerdezzem a gyartot meg a kereskedot, de kicsit bosszanto ilyet latni.

vázként vszínû azért mert dlx lehet csak bontott tud lenni.....

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Kozben megleltem amit kerestem , lassatok "be" ti is :)
http://ebike.hu/term.../kerekpar?pid=3

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Hogyhogy ilyen magas a Coiler Deluxe ara? Meg a Stinkynel is pedig elvileg az dragabb kategoria nem? Es miert 200-al tobb mint a sima???
Altalaban a szettben szokott csak kulonbseg lenni, ezek viszont vaz arak nem igaz?
Tudom kerdezzem a gyartot meg a kereskedot, de kicsit bosszanto ilyet latni.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

hát a sárga nekem is jobban bejön....kár hogy nincs pénzem momentán...

Majd jópénzér eladom neked :):)

a Dawg supreme viszont szép lehet élõben...

Feltöltött kép
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda