Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szerelem, párkapcsolat, férfi/nõ - ide sírd a bánatod, örömöd
Indította
Dig
, 2006. június 06. 18:22
Írta 2006. augusztus 25. - 22:01
És mit mondjak én, aki 1 LE/1ccm alatt nem is igen tartja autónak
. clio jobb is volt ebben, mint a mostani
Vigyázat! Nagyfeszültség! ![]()
evvagyokén,
Írta 2006. augusztus 25. - 22:00
Akkor most, hogy ilyen irányba terelõdött a beszélgetés, le kéne, hogy tagadjam a Cosworthot. Meg az avataromat is le kéne cserélni.
Írta 2006. augusztus 25. - 21:59
Persze ki lehet elégíteni más eszközökkel is, csak idõvel unalmassá válik. A méret a lényeg, amúgy egy minimumot és egy maximumot is tartalmaz
. A hosszabban nem feltétlenül aza jó, hogy mélyre megy hanem, hogy hosszabb úton surlódik mielõtt koppanna kívül
.
evvagyokén,
Írta 2006. augusztus 25. - 21:57
Szerintem nõi büszkeség. "Megmutatom, hogy rajtam is jól áll egy olyan cucc."
Ez olyan lehet, mint a férfiaknál az autó. Ha rövid a faszod, told meg egy jó kocsival.
Írta 2006. augusztus 25. - 21:47
meg egy normalis ember nem a meretekkel van elfoglalva, es a hianyossagokat lehet potolni
Írta 2006. augusztus 25. - 21:46
Írta 2006. augusztus 25. - 21:45
Jaj én nem azt mondtam, hogy eddig azt gondoltam, hanem olvastam egy ilyen tanulmányt. Számomra eddig is nyilvánvaló volt.
Sõt egy nõt nagyon pazarul ki lehet elégíteni a szerszám nélkül is.
Sõt egy nõt nagyon pazarul ki lehet elégíteni a szerszám nélkül is.
Írta 2006. augusztus 25. - 21:42
en nem foglalkozom a meretekkel, mert ha mar odakerulsz, akkor ugyse azert hiusulna meg, mert nem jo a meret
Írta 2006. augusztus 25. - 21:39
Írta 2006. augusztus 25. - 21:37
Lehet, hogy a modik kicsapnak ezért, de érdekességképpen leírom. Olvastam egy tanulmányt, miszerint a hüvelyben minél beljebb haladunk, annál kevesebb az ideg. Ezért teljesen hülyeség, hogy a mérete számít. Mármint hosszban. Viszont az átmérõ és a formája sokkal fontosabb, mint hinnénk.
Ja, és a tanulmányt nõ írta.
Ja, és a tanulmányt nõ írta.
Írta 2006. augusztus 25. - 21:35
szakadt kis polszkim vanSzerintem nõi büszkeség. "Megmutatom, hogy rajtam is jól áll egy olyan cucc."
Ez olyan lehet, mint a férfiaknál az autó. Ha rövid a faszod, told meg egy jó kocsival.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. augusztus 25. - 21:33
Még nem voltam olyannal, akinek jó kocsija van, úgyhogy nincs viszonyítási alapom
evvagyokén,
Írta 2006. augusztus 25. - 21:30
Szerintem nõi büszkeség. "Megmutatom, hogy rajtam is jól áll egy olyan cucc."
Írta 2006. augusztus 25. - 21:30
nem túl erõs egyéniség lehet az, akinek meg lehet mondani, hogy azt vegyen fel, amit amúgy is minden második nõ hord...
Nem kell neki megmondani, magától akarja
evvagyokén,
Írta 2006. augusztus 25. - 21:29
És egyébként is, nekem jó seggem van
, max egy mérettel nagyobb
.
Amúgy meg nincs idõm kivárni a divat elmúlását
.
Amúgy meg nincs idõm kivárni a divat elmúlását
evvagyokén,
Írta 2006. augusztus 25. - 21:25
nem túl erõs egyéniség lehet az, akinek meg lehet mondani, hogy azt vegyen fel, amit amúgy is minden második nõ hord...
Írta 2006. augusztus 25. - 21:22
Na így már más. A ropiság meg a mai ruhadivat miatt van. Régebben a szálkoptatott magas derekú farmerokban az összes csajnak jó segge volt, de ma az a divat, ha kinn a csípõ, a tanga......... Ilyen nadrág csak azokon a lányokon áll jól akin egy gramm felesleg sincs. Nálunk a konditeremben a csajok 80%-a azért jár oda, hogy fel tudjon venni egy bizonyos ruhát, amit kinézett. Ez a divat. Majd elmúlik.
Ha egy lány jól érzi magát a bõrében, az sokkal szimpatikusabb -mert életvidámabbak-, mintha valaki szabályosan szenved ( fogyózik, túledzi magát ......)
Ha egy lány jól érzi magát a bõrében, az sokkal szimpatikusabb -mert életvidámabbak-, mintha valaki szabályosan szenved ( fogyózik, túledzi magát ......)
Írta 2006. augusztus 25. - 21:17
Írta 2006. augusztus 25. - 21:14
Nem-nem. Mert mindenkinek más tetszik. Nálam is sokat nyom a latban egy pasi külseje, szoval ez rendben van így. Elsõdlegesen az kelti fel általában az érdeklõdést, vagy az nullázza le a lehetõségeket sokszor. CSak valhogy mostanában olyanok tetszenek meg, akik a ropikra buknak. VAgy, ha mégsem, akkor kiskorú, vagy foglalt. Szóval nem vagyok jó passzban
.
evvagyokén,
Írta 2006. augusztus 25. - 21:13

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére