ne is álmodozz róla!
Veled kapcsolatban, egészen másról álmodozom mint, hogy seggbekúrjalak.
ne is álmodozz róla!
Idõközben megismert?mert az a vicc az egészben, hogy eleinte õ kezdett el nyomulni, persze én meg hagytam...
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
(Amúgy tegnap téged láttalak a kritériumversenyen?)
Nem csak egy bejárat van!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
ejjjhajjj, ezek a nõk!
régi jó ismerõs barátosnét ott fûzögettem 2 óráig:). poénkodtunk, hogy nála kéne aludnom... aztán amikor arra került a sor, hogy indultunk a másik szórakozóhelyhez, pár csók után megkérdeztem a kocsiban, hogy menjünk-e valami félreesõ helyre... erre meg nemet mondott... na mondom fasza...pedig kivittem volna nyaralóba...mit rontottam el? mert az a vicc az egészben, hogy eleinte õ kezdett el nyomulni, persze én meg hagytam...
/Olee, rob, lor, burce, thez, charon és hasonló hozzászólással bíró társaik kíméljenek!)
(Amúgy tegnap téged láttalak a kritériumversenyen?)ááá, tudtam!!! legközelebb te is fenn leszel a "tiltólistán"
Lord: tudom, tudom. én se rosszindulatból írtam, hogy ki ne szóljon...
Engem nem irtal, szoval az en velemenyem:
Hehehe, igy jartal
mit rontottam el? mert az a vicc az egészben, hogy eleinte õ kezdett el nyomulni, persze én meg hagytam...
ejjjhajjj, ezek a nõk!
régi jó ismerõs barátosnét ott fûzögettem 2 óráig:). poénkodtunk, hogy nála kéne aludnom... aztán amikor arra került a sor, hogy indultunk a másik szórakozóhelyhez, pár csók után megkérdeztem a kocsiban, hogy menjünk-e valami félreesõ helyre... erre meg nemet mondott... na mondom fasza...pedig kivittem volna nyaralóba...mit rontottam el? mert az a vicc az egészben, hogy eleinte õ kezdett el nyomulni, persze én meg hagytam...
/Olee, rob, lor, burce, thez, charon és hasonló hozzászólással bíró társaik kíméljenek!)
Milyen a mai, modern párkapcsolat?
Nincs csunya pasi, csak szegény!
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Nincs csunya pasi, csak szegény!
RAUH-Welt
B E G R I F F