Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szerelem, párkapcsolat, férfi/nõ - ide sírd a bánatod, örömöd

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
2648 hozzászólás a témában

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
a pici 10 centi, 13hetes terhes Kittim :D
tök fura látni haogy uszkál, lökdösi magát a lábaival, meg hallottam a szivét

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás

nemtudom
de hogy ON is legyek Nálunk minden okés. Voltunk ultrahangon és láttuk az izgõmozgó kis Salát :D
meg megmutatta az ujjait. most 10centi

Az ujja? :-O Amúgy gratula, ezek a legjobb dolgok.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nemtudom
de hogy ON is legyek Nálunk minden okés. Voltunk ultrahangon és láttuk az izgõmozgó kis Salát :D
meg megmutatta az ujjait. most 10centi

fuck me, i'm famous!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Nem félreérteni. Naná, hogy úgy, mármint bringázás után/közben, stb...
Pl. Dobogókõn is mérnek olyat, vagy nem?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
mármint bicajtekerés után? :D
sör alap

fuck me, i'm famous!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Hát jó, legyen...:)
Sör jöhet, de egy tekerés után! ( elõbb a munka, ugyebár )

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nincs mit. Exek tabu...
se rosszat se jót nem mondok
elmult, ennyi
sör viszont jöhet

fuck me, i'm famous!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Köszönöm a felhomályosítást a "kicsi" 35 évesek nevében is! :D

Így már értem, a részleteket akkor majd egy sör mellett! ;)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
kicsik vagytok még ehhez :D
Exek vagyunk egymásnak... Ezért olyan paprikás a hangulat köztünk álltalában (már ha beszélünk)

fuck me, i'm famous!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Sala tud valamit...? :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
remélem viccnek veszi Õ is :D
Konás: mi már csak igy szoktuk :D

fuck me, i'm famous!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
salaaaa: ne piszkáld már Te is!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

jaa, és a csak szex az én esetemben többnyire nem egyéjszakás ;) :bananasex

tanusithatom :D
jujj me lenni gonosz

fuck me, i'm famous!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Hááát nem tom, de nekem sem mûkszik a csak egy szex és más semmi. Szóval, kell az, hogy megismerjem a másikat, nekem egy nõ akkor lesz egész, ha van benne testi lelki harmõnia. Attól lesz szép. Ez kell a szexhez is/nekem/.( egyszer volt csak egyéjszakás kalandom, szép volt, jó volt, ennyi. Nem szokásom. )
Ha ez megy, akkor már jó úton vagyunk a "megismerés" felé - amihez egy élet is kevés.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Így és innen nézve minden rendben van veled, nem is vagy túl naiv. Meglesz az idõvel...

jaa, és a csak szex az én esetemben többnyire nem egyéjszakás

Hát elég addiktív dolog a nimfomániát félretéve is. :-)

edit: azt a pólót szerintem viselned kéne...

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Zsigerbõl naiv...
tényleg

de legalább jó volt, nem? :-)

Hogy õszinte legyek a "csak szex és más semmi" kapcsolatokat (=egyéjszakás) sosem értettem. Nekem nem megy érzelmi töltet nélkül. Nincs a szexuális overdrive...

jaa, és a csak szex az én esetemben többnyire nem egyéjszakás ;) :bananasex

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Hogy õszinte legyek a "csak szex és más semmi" kapcsolatokat (=egyéjszakás) sosem értettem. Nekem nem megy érzelmi töltet nélkül. Nincs a szexuális overdrive...

Jónak végül is jó volt, meg legalább nem kellett egyedül aludni, volt ott valaki, mikor felébredtem.

Vannak emberek, akiknek a szex fontosabb, vannak akiknek kevésbbé fontos. Nekem, mint falat kenyér... (ez nem tudom, hogy öszefügg-e azzal, hogy ki milyen jó benne)
De mindig kell tudni találni valamit a másik lelkében, ami megfog, ami tetszik. Vvolt már olyan, hogy szex isteni volt, de mindketten tudtuk, hogy 1 nap alatt kinyírtuk volna egymást. Csak akkoriban még belefért nálam az ilyen, és akkor ezt egyértelmûen tisztáztuk is elõre. Viszont õ az egyéjszakásnak induló csak szex után azért nyomozta ki a számom, hogy elmondhassa, hogy bocsi, de neki van barátnõje és nem játszota meg, hogy egyszerûen csak eltûnt ....
Viszont kapcsolatban, amikor boldog vagyok, eszembe nem jut másik pasi. Amikor elkezd rossz lenni, akkor hosszasan próbálom felhívni a pasi figyelmét a dolgokra (nem rejtetten, hanem egyértelmûen és nyíltan). Ha nem jutunk elõrébb, akkor idõvel (3-5 hónap) másnál kötök ki, és kb vége is a kapcsolatnak. Az ilyen végstádiiumban a másiknak is meg tom bocsájtani, ha egyszer megcsal, csak ne hazudjon.

evvagyokén

TÉGY!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Zsigerbõl naiv...
tényleg

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Ne rohanj bele mindenféle kapcsolatba a másik megismerése nélkül, legyél türelmes. Keresd a másikban a hibákat, ha nem müködik a kapcsolat, ne akarj megváltozni.

Több ilyen jelelgû hosszabb beszélgetésen vagyok már túl. Nem arról van szó, hogy nem tudom az ilyen "irányelveket" (végül is ez a szakmám ;) ), csak eccerûen máshogy mûködöm, naív vagyok, és elhiszem az embereknek, amit mondanak.
Pl, mostani sztory:
Táncsulival voltunk vidéken. Egyik srác elkapott fél mondatára visszapoénkodtam egy pajkosat. Aztán huzogattuk egymást. Volunk pancsolni, ott is közeledettt. Mondjuk az esti program alatt éphogy nem nézett levegõnek. Este odajött, hogy végül is átmegyek-e hozzá. Mondtam neki, hogy nem hinném, mert nem vágyom több "csak szex" kapcsolatra. Mire "megsértõdött", hogy miért gondolom, hgoy csak a szex érdekli. Elkezdtünk dumálni, aztán mondta, hogy folytassuk nála inkább. Ez még logikus 5let volt, mert egy marha szûk folyosón álltunk volna, és mindenkinek útban lettünk volna. Dumáltunk 1-2 órát. Azt mondta, hogy nem egyéjszakás kaland párti. Aztán idõvel elkezdett "puhatolozni". Aztán nme úgy, de jó lett nekünk :). Napközben már kicsit több voltam levegõnél, de nem kérte el a számom mielõtt visszaindultunk Pestre. Táncsuliban fogunk találkozni, de sztem nem fog mondani semmit. Wiwen nem jelölt vissza.
Én meg azért nem csaptam a kezére, mert elhittem, hogy ha nem egyéjszakás dolgokat keres, és egyértelmûsítettem, hgoy nem akarok csak szexet, akkor a közeledése azt jelenti, hogy tényleg érdeklem.
Naív vagyok vazzee :D, szeretnék hinni az emberekenk, annak ellenére, amiket átéltem. Csak van valahol még egy ember, akit zsigerbõl õszinte.

Dióhéjban ... (kacag)

evvagyokén

TÉGY!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ne rohanj bele mindenféle kapcsolatba a másik megismerése nélkül, legyél türelmes. Keresd a másikban a hibákat, ha nem müködik a kapcsolat, ne akarj megváltozni. Ja, és legyél gyengébb az ágyban. :)
Az utolsó mondat csak vicc volt.

A sebesség mindent megold.