Jelentkezz be Regisztrálj

Szerelem, párkapcsolat, férfi/nõ - ide sírd a bánatod, örömöd
Posted 2007. January 24. - 15:08

"Na ugye megmondtam, hogy nem kellek neki", vagy hogy "pofára ess" és...
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2007. January 24. - 15:07

Az orvos a legrosszabb beteg.
Ebben igazad van, és tudom magmaról. De ezt meg kell tennem, hogy ne rágódjak azon, hogy mim lett volna, ha...Én nme hiszek a kegyes hazugságokban és a nem tudom nem fáj dumában. Én jobb szeretem a tudott rosszat, mint a bizonytalant.
Tudom, hogy nem kellek neki, tudom, hogy átvert, magamnak köszönhetem végül is, de ezt ki kell mondani, hogy egyértelmû legyen. Nem szeretek gondolatolvasni, az könnyen félresiklik.
Nem fogja kimondani. De legalább megpróbáltam.
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Posted 2007. January 24. - 15:03

De ha nem akar tõle semmit, csak simán, hogy beismerje, hogy..., akkor miért nem elég mélyen a szemébenézni, és megkérdezni tõle, hogy "Bélám, hogy is van ez?"
Így saját magából csinál bohócot, ott fog állni teljes fegyverzetben (naci,cipõ, cici kinn....) és kiderül, hogy nem kell a pasinak.
Bélát ne bántsuk

Ez is egy nézõpont, csek én már eleve úgy megyek oda, hogy nem kellek neki, tehát nem lesz váratlan. Illetve fordíthatjuk úgy is, hogy ott áll a pasi egy csinos, értelmes csajszival, akivel lehetett volna valami, de elbaszta. Ilyenkor azért jobb, ha nem a szokásos farmer+deszkáscipõ szerkóban vagyok

Amúgy meg szeretek szexisen öltözni, szóval kimondottan jól fogom érezni magam úgy.
evvagyokén,
vendég_Charon_*
Posted 2007. January 24. - 15:00

Ez amolyam piszomókusos technika. Sokszor csak akkor realizálunk valamit, amikor kimondjuk, akkor gondolkozunk el rajta igazán, holott elõtte is tudtuk.
Az orvos a legrosszabb beteg.
Hozénak meg igaza van, még ha nem is olvasta ki azt az idézett postból amit kellene.
Posted 2007. January 24. - 14:54

Így saját magából csinál bohócot, ott fog állni teljes fegyverzetben (naci,cipõ, cici kinn....) és kiderül, hogy nem kell a pasinak.
Posted 2007. January 24. - 14:54

Gondolj bele, ha dögös cuccban feszít a Nõ, és úgy tesz fel cikis kérdéseket! Az duplán kellemetlen. Ez is "piszomókus" taktika.
Jááá-Jáááá
evvagyokén,
Posted 2007. January 24. - 14:52

Clionak mindenképpen kell egy pasi, egy napig sem tud férfi nélkül élni, állandóan vadászik.
tényleg nem tudok férfi nélkül élni. Ez így van. Többek közt az az oka, hogy kevés igazi barátom van/maradt, és nagyon nagyon unatkozom egyedül. Utálok egyedül ébredni. Meg ugye a szex.
Erõsen társaslény vagyok, az tesz a legboldogabbá, ha megoszthatom valakivel az életem és õ velem az övét. És ez mindkettõnknek jóó.
Eccerû lélek vagyok, úgy alapjaiban.
evvagyokén,
Posted 2007. January 24. - 14:51

Posted 2007. January 24. - 14:49

És ehhez miért is kell a feszülös naci, meg a cicikodobós figura?
Posted 2007. January 24. - 14:46

Clio,
tulajdonképp mit akarsz?
Magadnak bebizonyítani, hogy meg tudod fogni a pasast, vagy tényleg kell a pasi?
Nem akarom megfogni a pasit. Ezek után? viccelsz??
Pusztán nevelõ célzat, meg ilyenek. Szerteném, ha nyíltan felvállaná, élõben, a két szemembe nézve, hogy szart az érzéseimre...
Ez amolyam piszomókusos technika. Sokszor csak akkor realizálunk valamit, amikor kimondjuk, akkor gondolkozunk el rajta igazán, holott elõtte is tudtuk.
Talán, ha beleviszem egy elég szar helyzetbe (nevezetesen, hogy ezt nyíltan fel kell vállania), akkor eglgondolkozik rajta, hogy akar-e újra ilyen helyzetbe keülni mással, hogy megéri-e neki a rizikót.
Persze ehhez el kell tudnom viselni, amit mondani fog, meg az ürügyeket, meg kibúvókat, meg nyilván én leszek a hülye, és én kezdtem ki vele...
És jó eséllyel ezután nem annyira leszünk jóban, ami egy ilyen kis közösségben hozhat kellemetlen dolgokat, fõleg, hogy õ törzstag én meg újonc.
evvagyokén,
Posted 2007. January 24. - 14:34

Clionak mindenképpen kell egy pasi, egy napig sem tud férfi nélkül élni, állandóan vadászik.Clio,
tulajdonképp mit akarsz?
Magadnak bebizonyítani, hogy meg tudod fogni a pasast, vagy tényleg kell a pasi?
A sebesség mindent megold.
Posted 2007. January 24. - 14:30

Posted 2007. January 24. - 14:27

(2,5 évig jártunk)
Posted 2007. January 24. - 14:24

Posted 2007. January 24. - 14:23

tulajdonképp mit akarsz?
Posted 2007. January 24. - 14:10

Posted 2007. January 24. - 14:09

gondolom egy pasi szertin túlzott nõi hiszti, ha tisztázni akarom a helyzetet. Eccerûen fel kéne fognom, hogy megszivattak...
De nem
evvagyokén,
Posted 2007. January 24. - 14:06

Posted 2007. January 24. - 14:02

vendég_Charon_*
Posted 2007. January 24. - 13:58