Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szerelem, párkapcsolat, férfi/nõ - ide sírd a bánatod, örömöd

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
2648 replies to this topic

iollari

iollari

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
kifecsegni ország-világnak a dolgaimat...ejj. cc..cc..cc:):):)

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts
Egyik haverom mesélte, hogy amikor szaktott a nagy szerelmével, minden képet letörölt, amin együtt voltak, vagy amin a lány volt. Elmentek Görögo-.ba és sok szép képet készítettek, de amikor szétmentek ezek közül is kitörölte az összeset, amin ez exe volt. Erre most újra együtt vannak. Ciki :D

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts
SMStárolgatás sztem jó dolog. Ahhoz meg hogy mi van benne, van köze a jelenlegiek, de hogy mér, ahhoz nincs sztem. Emlék, ami az enyém, és akkor õ még nem volt. Persze ezt nem a szemébe mondani, de így gondolom. Régen nagyon kidobálós elégetõs voltam....de hiányzott hogy csak a fejemben van a múlt, és nem tudom megosztani másokkal...azóta csak azt dobom ki ami nem hordoz semmit jelentõset (és amíg szerelmes vagyok az éppenexba, addig semmit, mert akkor mindent megtartanék :D )

naplózni sosem tudtam rendesen, blogolni sem....én is elmesélõs vagyok
Meguntam az aláírásom....

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 posts

Én akkor sem tok írni, mert az a mocsok nem válaszol, nem röhög rajtam, meg ilyenek :D

Mindig veszek egy gyönyörû fütete, mert imádom a füzeteket és mindig találok gyönyörû naplónak valót és el kezdem írni, de ezzel be is fejezõdik legtöbbször, mert inkább elmesélem az élményeim és inkább barátokkal vagyok, minthogy lenne idõm leírni. De sok szép füzetem van :)
Tücske csak neked.. :para:
a jávorszarvas a legjobbfej állat!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts
Én akkor sem tok írni, mert az a mocsok nem válaszol, nem röhög rajtam, meg ilyenek :D

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
egy ideig irtam naplót.
aztán egyszer azt mondta nekem valaki, naplót csak a magányosak írnak.

igaza van.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts
fura dolog, valahogy a párjaimról nincsenek igazán képeim. Ezek a fejemben vannak, ott lapozgatok. Papíron kutya balról, kutya jobbról, ló balról, ló fentrõl :D. Épületek, szép tájak, tûzcsapok. Naplót sem tudok írni, pedig mókás lenne pár év múlva visszaolvasni.

evvagyokén

TÉGY!

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 posts

én meg rájöttem, hogy nem szabad így ragaszkodni dolgokhoz ;)

ez nem ragaszkodás. Olyanok, mint a fényképek. Szvesen olvasom újra miket írtunk egymásnak az elején...meg utána is. :)

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts
én meg rájöttem, hogy nem szabad így ragaszkodni dolgokhoz ;)

evvagyokén

TÉGY!

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 posts

onnan pedig dvdr-re, ugye? ;)

csak mer' én már hagytam el így pár smst hogy aszittem jól elarchiváltam...aztán hopp..

Füzetbe szoktam kiirni, így maximum egy tûzvészben veszíthetem el.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

Én meg a nyáron formatáltam SMS tárat, amikor elhagytam a telómat. Azóta már archiválok gépre :D

onnan pedig dvdr-re, ugye? ;)

csak mer' én már hagytam el így pár smst hogy aszittem jól elarchiváltam...aztán hopp..

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
A pokolra vezetõ út is jószándékkal van kikövezve...
Vagy a mennybe vezetõ van rossz akarattal?
Nem tudom, mindenesetre hasznos volt, nem tagadhatod le :)

Én meg a nyáron formatáltam SMS tárat, amikor elhagytam a telómat. Azóta már archiválok gépre :D

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 posts

Mit kapok, ha kitalálom kié?:)

Nem ér! "Családtagok" nem nevezhetnek. :)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Mit kapok, ha kitalálom kié?:)

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 posts

nálam is meg a telefon memóriája. 300:)
néha vonaton stb helyen jó visszaolvasgatni, mást úgyse tudok ott csinálni:\
:)

Most éppen két hónapja meg akar telni és sajna mindig törölni kell. Pedig csak hét hónapja gyûjtöm vki sms-eit. :love1:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
nálam is meg a telefon memóriája. 300:)
néha vonaton stb helyen jó visszaolvasgatni, mást úgyse tudok ott csinálni:\
:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nálam csak annyi üzenet van, amit a kártya elbír. jelen esetben azt hiszem 20.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 posts

ez alap... csak amikor épp számonkéri az aktuális, hogy régi sms-eket minek õrizgetek. ilyenkor mit lehet mondani? nem szeretem ha üres a memória.:cegly::cool:

hmm. Nekem ezzel tavaly nem volt gond. Kedves kalaius egyetlen gombnyomással megszabadította telefonom az összes étezõ szöveges üzenettõl, ami kb 160sms-t jelentett akkor már exemtõl. Persze utólag lehet, hogy hálás voltam, de akkor nagyon rossz volt.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Én is megtartom azokat az sms-eket, amik emlékeztetnek egy kellemes pillanatra. Bár elõfordult már, hogy belémnyilalt, hogy az sajnos lehet, hogy csak arra a pillanatra vonatkozott. Nem baj, azért hátha mégsem ;)

ez alap... csak amikor épp számonkéri az aktuális, hogy régi sms-eket minek õrizgetek. ilyenkor mit lehet mondani? nem szeretem ha üres a memória.:cegly::cool:

danesdzsu

danesdzsu

vendég

• fórumtag
  • 205 posts

Kala, nekem ez a pénzes sztori nagyon tetszik!!!

Azért legközelebb inkább adják nekem, és majd én minden telefonhíváskor tanúsítom, hogy még megvan.
;)