Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szerelem, párkapcsolat, férfi/nõ - ide sírd a bánatod, örömöd

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
2648 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
amugy ez igy van

szerintem.

volt egyszer egy baratnom, szerettem, de aztan vege lett a dolognak ilyenolyan hulye okok miatt. aztan egy evvel kesobb talalkoztam vele, es meg mindig tetszett, meg orultem neki meg minden, nem is volt senkije, randizgattunk, es rajottem, hogy a inkabb megse. mert elojottek azok az apro dolgok, amik miatt mar anno is ereztem hogy nem vagyunk egy hullamhosszon. nagyon kedves lany, neha szoktunk emailezni, jo lenne talalkozni vele, sot meg mindig mondhatom hogy szeretem, de mar soha nem akarnek tole semmit.

szal az ijen dezsavu erzesek altalaban csalokak, mert negativ emlekek nem jutnak eszedbe hirtelen. azok majd kesobb, mikor nem szamitasz ra. meg tenyleg lehet hogy csak azert tartja jol magat mert nincs pasija. biztonsagos kapcsolatban szereti elengedni magat az ember :D

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
ha meg összejössz vele két év alatt felszed 20 kilót, ellustul és már akkor is idegesít ha nem szól egy szót sem.
Na ezt sose tudhatod.

regent

regent

vendég

• fórumtag
  • 233 posts
al, most komolyan, akarsz beszélni róla?
Pont egy ilyen nöövel akadtál össze, és félig már meg is volt. Biztosan le is nyeli. Egy nagy lúzer vagy öregem!
:)
De ilyen az élet, lépj túl rajta. Mi sem sajnálunk már többet.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Bajom sincs, de ez a topic tunt alkalmasnak az eszrevetelem beirasahoz. Ti meg mar bzdmg :)

öcsém azt akarta mondani, hogy a kutyát nem érdekli mi a f*sz bajod van :D

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ezt a családot!:) :beer:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
öcsém azt akarta mondani, hogy a kutyát nem érdekli mi a f*sz bajod van :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
En nem vagyok kibukva. :)

Enyim Paripa

Let the people speak

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nem akarlak elkeseriteni al, de keiko jobb no nalad, es o jobban ki vagy bukva, szal

le vagy szarva :D

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Volt baratnokezdemenyt (csaj, akivel lehetett volna, de nem lett mert ugy dontottem) latni ket ev mulva, s kozben 5x jobb no lett, na ez szar. :)

Enyim Paripa

Let the people speak

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts
Keiko: tekerjünk együtt ;).

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
" A szerelem csak múló rosszulét" ...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Idevago :)
"In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the woman."

Ezt meg csak ugy :)

"This is paradise, I'm tellin' ya. This town like a great big pussy jus' waitin' to get fucked."

/Scarface - Tony Montana (Al Pacino)/

A szerelem mondjon le. Divatjamúlt, elcsépelt, múlandó, és még értelme sincs. Pénzt kell keresni, meg élményeket gyûjteni gaz hedonista módjára, és vigyorogni a többibe, mivel ez az egész úgyis csak egy jutalomjáték, valami ráadás vagymi a jónéhány elõzõ életért.

Enyim Paripa

Let the people speak

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
love is a cliche'

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Az a szép az életben, hogy sosem lehet tudni, hogy mi jön.
És ha sokkal jobb és szebb?vagy csak valami más?
Idõvel pedig az elözõ szerelem, ami fájdalom és gyûlület lett, átalakul kellemes emlékké.

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts

3''??
szerintem nyugodtan szomorkodj, ha ilyen sokat jelentett a kapcsolat

gumiból meg sztem Schwalbe, IRC vagy Conti, ezek olcsóbbak (~400-600 FTközött)

TÉVEDÉS!!!!Sohasem szabad bánni egy régi kapcsolatot,söt inkább örülni kell neki hogy vége lett,ugyanis nem véletlenül lesz vége,csak akkor tud vége lenni a dolognak ha az eggyik fél már nem akarja igazán.
Keiko lehet hogy közhely de ha nem kellesz a srácnak meg sem érdemel téged csak erre gondolj és nehogy már még neked legyen lelkifurásod.
De félreértés ne essék nem ismerem a részleteket ugyhogy a véleményem álltalános és nem rád vonatkozik,mellesleg egy másfél éves kapcsolat nem ér véget csak,ugy ugyhogy nem biztos hogy vége.
Bocsi hogy beleszoltam van rutinom az ilyesmiban sajna!!!!!
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Nagytányér -- és elégni,

porrá --

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Tök jó idõ van ilyenkor a HHH-n. Én kinéznék a helyedben.

az igazat mondod druszám!

legjobb orvosság.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Ilyenkor mit lehet mondani? Hogy jobbulást? Vagy, hogy ha kicsi értelmét is látod, akkor küzdj, mert kell?
"Ló".
Tök jó idõ van ilyenkor a HHH-n. Én kinéznék a helyedben.

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts
Nagyon sokat jelentett és jelent most is. Az érzések nem változnak meg pikk pakk :( De inkább nem írok semmit, mert még a végén elolvassa és akkor csak megharagszik, hogy itt tárgyalom kiaz érzéseimet. Csak tényleg annyira egyedül érzem magam és annyira fáj, hogy nem tudom magamban tartani. He was my soul and he meant the world to me... Örülök, hogy ennyire tudok szeretni, legalább nem vagyok fap.na :D jaj, viszont a humorom beteges.
vicces lenne, ha itt üzenne, hogy "szeretlek, sajnálom, gyere tekerjünk egyet!" :cry:

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
3''??
szerintem nyugodtan szomorkodj, ha ilyen sokat jelentett a kapcsolat

gumiból meg sztem Schwalbe, IRC vagy Conti, ezek olcsóbbak (~400-600 FTközött)