Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szerelem, párkapcsolat, férfi/nõ - ide sírd a bánatod, örömöd

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
2648 hozzászólás a témában

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Nem érzem az egyértelmû kapcsolatot. Nálunk soha nem merült fel családban témaként a szex, nem is igen tiltottak semmi (max néha utólag kiakadtak :D ), vagy 27 éves korormig eszembe nem jutott masztizni. És mégis ...

no hát nem is rólad volt szó ugye, hisz nálad a szex - állításod szerint- okés :)

hanem azokról a lányokról, akik nem élvezik, nem tudják hogyan kell élvezni, a szexet.
ennek elsõsorban önismereti okai vannak. most nem lelki önismeretrõl van szó természetesen :) ezért ajánlják a masztit az orvosok is.
és mennyire sok lány panaszkodik a fenti problémára....

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Látod, azért itt kibújik a szög a zsákból, - a pasiknál, azaz nálunk - mert szerintem az ideális állapot, ha valakivel jó a sex is, de még tartós kapcsolatot is szeretne - netán családot!!

Önreklám ON
:D
Leghõbb vágyam egy hosszútávú párkapcsolat és család, szex jó velem ...
cégünk gyorsan, jól és olcsón dolgozik, ön ebbõl kettõt választhat
Önreklám OFF

Mindenesetre valamit nagyon rosszul csinálok az fix :o

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

még tiniként hagyni kell a leánygyermeket masztizni és nem azt pumpolni, hogy az bûn :D )

Nem érzem az egyértelmû kapcsolatot. Nálunk soha nem merült fel családban témaként a szex, nem is igen tiltottak semmi (max néha utólag kiakadtak :D ), vagy 27 éves korormig eszembe nem jutott masztizni. És mégis ... ;)

evvagyokén

TÉGY!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Irónia on.

Menjünk csak ezen az úton tovább!
Lányos apaként nem szabad hagyni, hogy az elsöö szexuális élményüket valami tapasztalatlan, pattanásos kis pöcsfejjel éljék át. Meg kell nekik adni a legjobbat. Magunkat.
Vagy ez már túl sok a jóból?

Irónia off.

A neves amerikai szexológus szerint a maszturbáció (és általában az autoerotika) sokak számára még mindig problematikus, kényes kérdés, amelynek megítélése nem mentes a leegyszerûsítõ túlzásoktól. Egyrészt a szexológusok körében elfogadott, hogy teljesen normális dolog, fontos megnyilvánulása az egészséges pszichoszexuális fejlõdésnek.
..
Ugyanakkor tény, hogy a szexuálterapeuták gyakran javasolják a maszturbációt, férfiaknak korai, vagy retardált magömlés, nõknek pedig anorgazmia, vagy vaginizmus esetén. Ez valóban hasznos lehet, ám korántsem mindegy, hogyan történik a maszturbáció és milyen fantáziák kapcsolódnak hozzá. Bizonyos “parafiliákban” (perverziókban) ugyanis központi szerepe lehet a maszturbációnak. S az is elõfordulhat, hogy egy szexuális zavar megoldásának elõsegítésére javasolt maszturbálás túlságosan kizárólagossá vált (a kapcsolat rovására).

míg amit te írtál, azt a törvény bünteti .
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
regent ez túlzás azért...

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 hozzászólás

Irónia on.

Lányos apaként nem szabad hagyni, hogy az elsöö szexuális élményüket valami tapasztalatlan, pattanásos kis pöcsfejjel éljék át. Meg kell nekik adni a legjobbat. Magunkat.
Irónia off.

Behh, ez még iróniával is durva. Talán ki lehetett volna hagyni.
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

regent

regent

vendég

• fórumtag
  • 233 hozzászólás

még tiniként hagyni kell a leánygyermeket masztizni és nem azt pumpolni, hogy az bûn :D ....bocs ;)

Irónia on.

Menjünk csak ezen az úton tovább!

Irónia off.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Eredeti szerzõ legszebbcsávó:
még tiniként hagyni kell a leánygyermeket masztizni és nem azt pumpolni, hogy az bûn :D ....bocs ;)

Végül is...
Ki mondta hogy az rossz...?

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Legszebbcsávó bemondta a tutit. :)
Megtudtuk mindennek az okát.
Az élet egyszerû...

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

(báár..., és most elnézést a nemtársaimtól, de pasik beszámolója alapján azért könnyebb olyat kifogni, akinél ilyen téren lehetne fejleszteni).

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
edit; ez nekem magas

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 hozzászólás
Ez rendben is van, csak azt nem értem, mire írtad, hogy nem éri meg a fáradságot.
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
A szabadságról a véleményedet elfogadom, de ha belegondolsz, egy párkapcsolatban ha az egyik fél magányra vágyik, azt és azt a másik fél tiszteletben tartja, az egyben - az esetek többségében - bizonyos mértékú lemondással, a másik fél elfogadásával jár! Viszont ahogy írtad, szabadságból is többféle létezik, - nem is lehet mind felsorolni - kinek kinek mi ad szabadságot. Az is jelentheti ezt, ha együtt töltik el a szabad idejük nagy részét, és ez a legjobb. de még ze is járhat bizonyos lemondással, ami hosszútávon viszont gyümölcsözõ lehet egy kaocsolatban. És egy kapcsolat errõl szól, hogy hosszútávon számíthatnak-e egymásra.

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 hozzászólás

Viszont az a pasi aki így gondolkodik nem éri meg a fáradságot.
Túl sok szabadságot kér magának mindenki, és azt szeretné meg is tartani. Pedig ez a dolog nem errõl szól, szabadságát mindenki megõrizheti, de egy párkapcsolatban egymással, közösen kell ezt elérni. Vagy idealista lennék?

Miért nem éri meg a fáradságot? Jó vicc...
A szabadságból is van többféle. Van mindenkinek valamilyen szinten igénye a magányra, és ez teljesen normális egy kapcsolatban, házasságon belül is. Ezt tiszteletben kell tartani, mert ebbõl lehetnek jó kis veszekedések.
ákos

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Látod, azért itt kibújik a szög a zsákból, - a pasiknál, azaz nálunk - mert szerintem az ideális állapot, ha valakivel jó a sex is, de még tartós kapcsolatot is szeretne - netán családot!! Hát nem ez lenne a kánaán?! Viszont az a pasi aki így gondolkodik nem éri meg a fáradságot. ( Viszont jó kérdés, hogy akkor hol terem olyan, aki megéri:) )
Túl sok szabadságot kér magának mindenki, és azt szeretné meg is tartani. Pedig ez a dolog nem errõl szól, szabadságát mindenki megõrizheti, de egy párkapcsolatban egymással, közösen kell ezt elérni. Vagy idealista lennék?

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
charon: jogos ;)

Azt magyarázza el nekem valaki, hgoy apasik azért sírnak, mert nem jó a nõkkel a szex, de amikr összetalálkoznak eg yolyan nõvel, akivel jó, akkor miért hiszik azt, hogy õ biztos enm alkalmas komoly párkapcsoaltra? Nyilván van sok olyan nõ, akivel jó a szex, és mégis alkalmasnak hiszik komoly párkapcsolatra (báár..., és most elnézést a nemtársaimtól, de pasik beszámolója alapján azért könnyebb olyat kifogni, akinél ilyen téren lehetne fejleszteni).
eccerû következtetés persze az, hogy én vagyok, de facto, alkalmatlan párkapcsolatra, de ezt nem vagyok hajlandó elfogadni...
És persze valahol költõi a kérdés, mert tudok válaszokat, csak nem tudom elfogadni azokat.

evvagyokén

TÉGY!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

mármint az nárcisztikus, exhibicionista és deviáns?

Kimaradt valami: pólófelirat.

Posted ImagePosted Image

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

http://blog.lap.hu/ > jobb oldalt Magyar blogrendszerek, válassz :)

Amúgy nem értem, a BMfórum miért nincs a listában?! :wtf: :-)

Bizti a lelkes modik mindik leszedik, ha felkerül ;)

evvagyokén

TÉGY!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Amúgy hol érdemes blogot nyitni, ha már ilyen nárcisztikus, és exhibicionista vagyok? Ja és deviáns is

http://blog.lap.hu/ > jobb oldalt Magyar blogrendszerek, válassz :)

Amúgy nem értem, a BMfórum miért nincs a listában?! :wtf: :-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
hát ez triviális...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda