Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szerelem, párkapcsolat, férfi/nõ - ide sírd a bánatod, örömöd

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
2648 replies to this topic

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

ne értsétek félre de nem muszály 20ével idõsebbnek lenni nálam,csak azt monodm hogy idõsebb csajokkal minidg jobban kijöttem,baráti köröm is a05+osokbol tevõdik össze.

Na mondjuk ki, szóval te tkp az öreg férfiakat kedveled:D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Mi meg imádunk a sárban dagonyázni, mint kiderült. :)

csalloa

csalloa

vendég

• fórumtag
  • 70 posts
Charon!
Köszönöm szépen. Nektek is! :)
Szilváson mellettetek álltam a rajtnál,és irigykedve néztem a tandemet. Párom lelkes bringás,de csak addig amíg teljesen sík a terep... Utána már inkább csak szurkol. Egy ilyenre mindenképpen meg fogom próbálni rávenni. ;)
Mert ez így van jól.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
clio
hehheeh
mert még velem nem voltál!!! :D

inditványozhatnánk a töppvigyoros postotok,nekem is mindig válogatnom kell hogy meik3 maradjon bent

the_d írása kb illik rám is...

ne értsétek félre de nem muszály 20ével idõsebbnek lenni nálam,csak azt monodm hogy idõsebb csajokkal minidg jobban kijöttem,baráti köröm is a05+osokbol tevõdik össze.
koránérõ tipus vagyok

jah meg hát ne mis elvenni akarom azonnal,nekem ugy is jó hogy marad pénzes öreg faszijával,velem meg néha találkozik :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
csalloa GRATULA!!!!

Mi két hét múlva megyünk oltár elé és két év a különbség egyébként, hogy témánál maradjunk. :)

A korkülönbség csak érzelmi szinten ne legyen meg. 18-30 kapcsolat is mûködik, de ritkábban, mind mondjuk a 22-25 és 30 közötti.

Az igazi gáz akkor van, ha 10+ korkülönbséggel házasságban él az ember. Az egyik már szenved az öregségtõl, a másik meg még menne, élne. Egyiknek sem jó.

csalloa

csalloa

vendég

• fórumtag
  • 70 posts
Hajjajj de még mennyire,hogy fontos! :)
A korkülönbség - ember, szituáció és ösztön dolga. Általános érvényû szabály szerelemben nincs. Ráadásul ahogy öregszel,úgy mosódnak el a korábban szakadéknak tûnõ évek. Éppen holnap veszek el feleségül egy nálam 4 évvel idõsebb hölgyet, másfél év hibátlan együttélés után. ;)
Mert ez így van jól.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

Én már csak tudom, nálam szokott kikötni a párok egyik elégedetlen fele ;).

Miért? Te valami testi-lelki segélyszervezet vagy????:)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
nem tudom, engem is zavar, én is folyton vigyorognék még írásban is (vigyor)

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts

hmmm
ez megfordítható; mit tud egy 28 éves nõ nyújtani egy 18 éves férfinak? :)

Hát olyat kapsz, hogy nyulat fogsz :D

Amúgy a jó szex igen is fontos alappillére egy jó kapcsolatnak. Én már csak tudom, nálam szokott kikötni a párok egyik elégedetlen fele ;).

Fish: nem akarlak megsérteni, de lehet valami abban amit Ádám mondd (kacsint) Legalábbis szexuális téren nekem még nem jött be eléggé nálam fiatalabb pasi, de lehet, hogy csak rosszakatt választottam. Az tény, hogy határozottan változtak az ígényeim az elmúlt 10 évben (kacsint). És ebben a korban már valóban nem egy 1-2 éves együttélésre áhítozik egy nõci.

Mé csak 3 grimasz lehet egy postban???

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Na, hova lett a trend, h idõsebb nõk rulz, már csak dig áhitozik Cher után?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Fishi, megnyugtatlak, pesten is rendszeresen latni jobbnal jobb noket 30 felett is.
Azert egy jo kis 30 -as anyuci meg boven belefer :D

De ne altassuk magunkat, tartos parkapcsolatra azert nem nagyon szamithat az, akinel jelentos a korkulonbseg. 3-4 ev meg elmegy, de 5-10 az mar eleg sok.

nekem pl tök jól bevált a -10 év..../asszonnyal is, majdnem egy napom van a szülinapunk, csak van közte 10 év :) )
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts

Csak az a baj hogy ilyen fiatal fejjel már olyat keresek akivel lehet együtt élni (nem leélni az életem, csak élni, valameddig, ....). És ez még rátesz egy lapáttal arra hogy igen magasak az igényeim, és nem nagyon tudok leadni belõlük

Ez miért baj? Ezt szokták úgy definiálni (ha már... :D) hogy tartós kapcsolatra vágysz, nem? Ez meg csak úgy mûködik, hogy megtalálod azt akivel ez mûködik is. Megítélés kérdése, az én szememben pl. ez a normális... ;)
When the day is through, all I want to do is slow down...

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts
Nemtom, nekem eddig elég Poisson-eloszlásban voltak a nõim, azzal nincs "baj". Csak az a baj hogy ilyen fiatal fejjel már olyat keresek akivel lehet együtt élni (nem leélni az életem, csak élni, valameddig, ....). És ez még rátesz egy lapáttal arra hogy igen magasak az igényeim, és nem nagyon tudok leadni belõlük........könnyen találok nõt, mi? :D

De errõl oldalakat lehetne írni, hogy ki mikor mennyire érett............
Meguntam az aláírásom....

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Azért arra a kockázatra is figyelni kell, nehogy egy kapuzárási pánikot átélõ 30 körülit fogjon ki az ember, mer' abból gyerek lesz, és lehet menni melózni a gyárba'! :chin:
When the day is through, all I want to do is slow down...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Mondjuk ez nõföggõ, de egy 30 feletti nõ már egisztenciát is akar, meg esetleg családot.
Ha mondjuk ilyen "szingli" akkor simán mûködik, hogy koravén 18-20 évessel járjon, nem olyan ritka dolog ez.
Ja és koravén alatt, az érzelmi intelligenciát értem.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Fishi, megnyugtatlak, pesten is rendszeresen latni jobbnal jobb noket 30 felett is.
Azert egy jo kis 30 -as anyuci meg boven belefer :D

De ne altassuk magunkat, tartos parkapcsolatra azert nem nagyon szamithat az, akinel jelentos a korkulonbseg. 3-4 ev meg elmegy, de 5-10 az mar eleg sok.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nalátod hehee

na jó helyesbítek 23 még épp belefér:D
lehet hogy itt lent délen vannak jó állapotú anyukák.ma is hogy jobb idõ lett és minden csaj fölhúzta a a szar idõben árkádban vásárol nyári cuccait,volt pár olyan 2-3lurkós anyuka hogy gyõztem földolgozni a látottakat :D

jó ez a topic
végre valami ami érdekel... :D

hát lehet,próba cseresznye
de tény hogy nem az én esetem a velem egy korosztály.respect a kivételnek!!
de hogy én ebböl már kinõttem az tény

jha hát akárhányszor vagyok fönt,aztér forgatom a fejem eléggé rendesen

Dig nagyon beletalált!!!!!
fõleg tul van pár csalódáson esetleg váláson...
fõnyeremény heeheheh

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Nem gaz Fishi koma, majd kinovod ;) Nekem is rendre idosebb baratnoim voltak, aztan mostanaban kezd normalizalodni a dolog, par ev es mar johetnek a joval fiatalabb csajok :D

Bar, most hogy eszembe jutott a haverom, aki ra se nez 30 alatti nokre, lehet hogy megsem novod ki, majd meglatjuk :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
"Albertfish: nem akarlak megsérteni, de te mit tudsz 18 évesen egy 28 éves nõnek nyújtani? (A testi dolgok nem számítanak.)"

kágé,van valami bajod velem?nem elõször érzek ki kis negatív hátszelet postjaidbol...
hát több dolog miatt is
mivel nem ismerjük egymást,nem tudsz rólam semmmit,így nem is értheted mért nem vonz a saját korosztályom.

nem tom meddig lessz ez így,bár ma láttam pá csini kiscsajt,mikor érdeklõdés képp megkérdeztünk hogy háyn évesek mondták hogy 14...

most van nálunk ilyen hogy POST hát volt pár szögletes szemüveges jól karbantartott éretteb nõ:Dtod az a mûgyüjtõ típus vörös harisnyával :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Akkor ne mondj.;)