ne értsétek félre de nem muszály 20ével idõsebbnek lenni nálam,csak azt monodm hogy idõsebb csajokkal minidg jobban kijöttem,baráti köröm is a05+osokbol tevõdik össze.
Na mondjuk ki, szóval te tkp az öreg férfiakat kedveled:D
ne értsétek félre de nem muszály 20ével idõsebbnek lenni nálam,csak azt monodm hogy idõsebb csajokkal minidg jobban kijöttem,baráti köröm is a05+osokbol tevõdik össze.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Én már csak tudom, nálam szokott kikötni a párok egyik elégedetlen fele
.
hmmm
ez megfordítható; mit tud egy 28 éves nõ nyújtani egy 18 éves férfinak?
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
nekem pl tök jól bevált a -10 év..../asszonnyal is, majdnem egy napom van a szülinapunk, csak van közte 10 évFishi, megnyugtatlak, pesten is rendszeresen latni jobbnal jobb noket 30 felett is.
Azert egy jo kis 30 -as anyuci meg boven belefer
De ne altassuk magunkat, tartos parkapcsolatra azert nem nagyon szamithat az, akinel jelentos a korkulonbseg. 3-4 ev meg elmegy, de 5-10 az mar eleg sok.
Csak az a baj hogy ilyen fiatal fejjel már olyat keresek akivel lehet együtt élni (nem leélni az életem, csak élni, valameddig, ....). És ez még rátesz egy lapáttal arra hogy igen magasak az igényeim, és nem nagyon tudok leadni belõlük
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..