Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

Hagyjuk már ezt a hülyeséget. Azért fújjanak le egy versenyt, mert az elõrejelzés szerint esni fog? Ilyen alapon idén a legtöbb versenyt le lehetett volna fújni, itthon. Az Alpokról nem is beszélve. Ha lefújnak egy Bakony maratont, mert az utóbbi 40 év legkomolyabb pusztítása történt és veszélyes a vidék-rendben van. Lefújnak egy Salzot, mert közben bejött a rossz idõ és védik a versenyzõket- tiszta sor.
De, hogy egy ilyen versenyt lemondjanak, mert esni fog- badarság. Ráadásul egy biztonságos, jól biztosítható pályán (szintet alig tartalmazó). Igen kíváncsi lettem volna, ha lefújják a szervezõk egy ilyen indokkal, mi lett volna a résztvevõk reakciója- felháborodás, teljes joggal.
A "szervizek nagyot kaszálnak" mondatot meg nem is érdemes kommentálni. Aki elindul tudja, hogy ez benne van a pakliban. A szervizek kényszerítettek az indulásra bárkit is?

Hamarosan kiderül majd a hozzászólásokból, hogy mennyien osztják a véleményed. Viszont nem egy kis esõt jósoltak, hanem országosan nagy mennyiségût. Egyébként nem lefújni kellett volna, csak elnapolni. Tényleg te hány kört teljesítettél a pályán?

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
huh hát ez a 17 óra is kemény volt, még így csapatban is. külön respect a solo-soknak! egy külön mosót megérdemeltek volna...
http://teamzkse.hu/ A csapat!

High5 - szerintem

csr

csr

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Ilyet soha többet!
Viszont lenne egy kérésem aki elvitte vagy elrakta a Castelli piros-fehér Meridás Sparenbanken egybemezemet legyen kedves visszaszolgáltatni ugyanis úgysem tudja használni, mert az Országban csak ez az egy darab van az-az ha felveszi akkor nagyon feltûnõ lesz. A hotel zuhanyzójában hagytam 2 órára biztos véletlen volt, de jó lenne, ha visszakerülne. Köszi

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Hagyjuk már ezt a hülyeséget. Azért fújjanak le egy versenyt, mert az elõrejelzés szerint esni fog? Ilyen alapon idén a legtöbb versenyt le lehetett volna fújni, itthon. Az Alpokról nem is beszélve. Ha lefújnak egy Bakony maratont, mert az utóbbi 40 év legkomolyabb pusztítása történt és veszélyes a vidék-rendben van. Lefújnak egy Salzot, mert közben bejött a rossz idõ és védik a versenyzõket- tiszta sor.
De, hogy egy ilyen versenyt lemondjanak, mert esni fog- badarság. Ráadásul egy biztonságos, jól biztosítható pályán (szintet alig tartalmazó). Igen kíváncsi lettem volna, ha lefújják a szervezõk egy ilyen indokkal, mi lett volna a résztvevõk reakciója- felháborodás, teljes joggal.
A "szervizek nagyot kaszálnak" mondatot meg nem is érdemes kommentálni. Aki elindul tudja, hogy ez benne van a pakliban. A szervizek kényszerítettek az indulásra bárkit is?

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

ha ilyen kaotikus állapotok vannak, ezt tudták már pénteken, hogy bizony szombat estétõl újra esni fog, akkor ebben az esetben mértnem halasztották el 1 héttel???

penz

minden resztvevo elott meghajlok, hogy ilyen fos idoben is tekertetek!

lorandi

lorandi

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Eredmények: http://www.tempospor...ad/2010_24h.pdf

vége lett a 17 órásnak.

Soloban Papp Dénes, Baros Bálint, Németh Gábor lett a sorrend.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
vége lett a 17 órásnak.

Soloban Papp Dénes, Baros Bálint, Németh Gábor lett a sorrend.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás

Jól döntöttem, hogy nem szabad elindulni idén. Azt én sem értem, hogy ilyen körülmények közt miért nem lehetett halasztani egy hetet. Igaz azt sem értem miért ilyenkorra teszik, Mátramaratont is elõre hozták, augusztus végére pár éve, ezt meg éppen augusztusról tették el szeptember közepére.

Pontosan! Most még 1 héttel késõbb is van mint szokott. Ha egy balaton átúszást lehet halasztani hetekkel, ezt miért nem?! nevicceljünk már. Értem én hogy mtb, meg bennevan a sár, de ez azoknak a kereskedõknek lesz jó, akik szezon végén még jól megtudják szedni magukat egyszer, mert sejtem hogy mekkora amortizáció mehetett végbe. Amúgy akik ottvannak nekik biztos élmény, mert nemhiszem hogy kívánnak még több saras 24 órást valaha :D

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Jól döntöttem, hogy nem szabad elindulni idén. Azt én sem értem, hogy ilyen körülmények közt miért nem lehetett halasztani egy hetet. Igaz azt sem értem miért ilyenkorra teszik, Mátramaratont is elõre hozták, augusztus végére pár éve, ezt meg éppen augusztusról tették el szeptember közepére.

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
ha ilyen kaotikus állapotok vannak, ezt tudták már pénteken, hogy bizony szombat estétõl újra esni fog, akkor ebben az esetben mértnem halasztották el 1 héttel??? teljesen értelmetlen volt elindítani...ettõl függetlenük sajnálom, hogy nemvagyunk ott.

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás

24 órás helyzetjelentések:
Bringa: 24 órás: Élõ közvetítés a Bringahíradón! (2010. szeptember 18.)

Jól döntöttünk-egyben nagyon sajnálom is,hogy igy alakult.
Jobb helyen vagyok itt az ágyban,néha ilyen döntést is tudni kell meghozni.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

ez is több, mint a semmi

eredménylista sehol nincs? netet nem biztosítanak odakinn?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Hazaértünk mi is...
Bövebben holnap.
Kitartást a pályán levöknek!!!

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás
Az én képeim most vánszorognak felfele:
Picasa Webalbumok - Dávid - 2010.09.18. C...

itt találjátok a képeimet, még van egy 150db éjszakai, de az még memkártyán van, pár napon belül fenn lesznek azok is!

Zeke

Zeke

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
a pálya felülete leginkább a gyurmához hasonlítható. bár én nem tekertem rajta , de nem tûnik tekerhetetlennek , viszont elkezdett csepegni...

Sajnos az irodai gépre nem tudom feltenni a képeket , de holnap reggel feltolom , aztán lehet szörnyülködni :)
én vakuztam állványokról délután és kora este , csak az életlen vagy rossz képeket fogom kiválogatni , a többi mind megy netre , így akit lefotóztam és nézhetõ kép lett belõle az mind meg fogja találni.

Zek.

A morcos.

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
a legrosszabb, hogy nekünk a nevezésünk is bentvan és tegnap dõlt el hogy nemtudunk menni:( biztos kemény lesz az éjszakai helyzet de jólenne ottlenni:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

deurva éjszakájuk lesz, kb most ér oda az esõ, és holnapig nyomja...kár, hogy nemlehetünk ott, kitartást mindenkinek!!

jah én is sajnálom, hogy itthon vagyok a meleg szobában :)

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
deurva éjszakájuk lesz, kb most ér oda az esõ, és holnapig nyomja...kár, hogy nemlehetünk ott, kitartást mindenkinek!!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
igen, de hamarosan újra esni fog.

ha jól tudom soloban Baros Bálint van elõl, elitben a Bringabanda swat, a csajoknál meg 3 körrel megy a Bikeplanet csapat