Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Állítólag nem lesz nagy szint és nem is lesz olyan technikás,mint Csille...viszont hosszabb lesz,ami defekt vagy láncakadás miatt gáz lehet.
Team Heavy Pedál Szeged

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

Tiszteletem a szervezõknek, de valaki kozolük bringázza már végig a csapást egy kamerával, és tegye fel a szintadatokkal 1ütt!
Már a holdon is járt ember állítólag, ez is menni fog.
Vagy valaki aki a közelben lakik Tánco(s)lja körbe kérem edzésnek szintet mérve tisztelettel!
köszönöm

Nem hibáznak a rendezõk a Nasa nál dolgoznak semi infót nem szabad kiadni a verseny helyszine titkos útvonala is csoda hogy a dátum kint van :)
Áhh vicc az egész valamit kifirkanthatnának nehezükre esik egy nyanvad polár vagy graminal gégigurulni estleg egy nokia telefonal a sport Tracker programal utvonal is megvolna a szint rajz is és persze a teljes hosszi is
Vicc amit csinálnak de ez van sajnos várhatunk a sorunkra

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Elképzelhetõ,hogy 3 fõnek tudok szállást! 4700 fejenként...minden kõház állítólag elkelt a Táborban
Team Heavy Pedál Szeged

LustaTömzsi

LustaTömzsi

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás
Tiszteletem a szervezõknek, de valaki kozolük bringázza már végig a csapást egy kamerával, és tegye fel a szintadatokkal 1ütt!
Már a holdon is járt ember állítólag, ez is menni fog.
Vagy valaki aki a közelben lakik Tánco(s)lja körbe kérem edzésnek szintet mérve tisztelettel!
köszönöm

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
sziasztok!
3-4 ember jelentkezését várjuk 24 órás versenyre, eddig 2-en lennénk. a cél nem feltétlenül az, hogy elsõk legyünk, viszont ellazsálni sem szeretnénk a dolgot, nem kipihenten akarunk hazamenni. :)
Ha valaki(k) van(nak) csak õk is kevesen, kérem jelezzenek! :-)
köszönöm :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Azt mondják,hogy csillebérnél könnyebb.Mondjuk az se volt egy nehéz pálya.

De finoman fogalmaztál. :)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Azt mondják,hogy csillebérnél könnyebb.Mondjuk az se volt egy nehéz pálya.
Team Heavy Pedál Szeged

Zeke

Zeke

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
mapsource-ban néztem , de egyáltalán nem tudtam útvonalra helyezni. 130-160m közt változnak amúgy a szintvonalak

A morcos.

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás

Felkerült a pályatérkép! :)

Ott van valami hegy az erdsõs szakaszon vagy nincs? Mert én nem bírom a térképen szintben kihozni!

Zeke

Zeke

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Felkerült a pályatérkép! :)

A morcos.

Zeke

Zeke

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás

Engem is érdekelne nagyon némi info a pályáról már, mert újra duoban vállaltam be.

Már 2x be volt ígérve a pályatérkép , csak a weblapra nem nagyon kerül ki :confused:
Én is duozok , ráadásul az elsõ 24 órásom.

A morcos.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

hát a zánkai pályáról nem lenne rossz ötlet mihamarabb egy pálya térkép, vagy egy tapasztaltabb úriembertõl illetve hölgytõl némi információ:S elõször fogok soloban menni egy minden tekintetben merev géppel, kellemes szórakozást fog nyújtani.. csak ne essen, sajnálnám a bringát, ha koszos lenne:S

Ha hasonló minõségû lesz a Csillebércihez a pálya (olyan rázós lesz), nem fogod azt annyira élvezni soloban, nekem pár éve duoban, reggel már úgy fájt a kezem teloval (régi manitou sx-el) hogy a kormányt alig bírtam fogni.

Engem is érdekelne nagyon némi info a pályáról már, mert újra duoban vállaltam be.

moowoolf

moowoolf

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
hát a zánkai pályáról nem lenne rossz ötlet mihamarabb egy pálya térkép, vagy egy tapasztaltabb úriembertõl illetve hölgytõl némi információ:S elõször fogok soloban menni egy minden tekintetben merev géppel, kellemes szórakozást fog nyújtani.. csak ne essen, sajnálnám a bringát, ha koszos lenne:S

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
2010-esen kicsit gyanús is volt nekem az a nagy tömeg...5-600 ember abban a retekben simán lemészárolta volna egymást...:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Gabriel_MTB

Gabriel_MTB

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
Itt valaki tudathasadásos állapotban van? Dupla reg?
Kimy szövegértésbõl 5-ös, a többi hozzászólásról jót vagy semmit...
pedalfordulat.blog.hu
bekas-halas.hu

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

Nem neked írtam ha nem Gabriel MTBnek

Ja már nagyon este van :D

Kimy holnap pestre megyek a fékbetéteimért végre van:)
vasárnap a bringámat szétrobantjuk gabival hétfö kedd meg pasz
Sahy vagy Gyarmat kõr gyere te 180 at tekerni egyedül uncsi vagy hivom a petyát még ha gondolod csak szélárnyékoznod kéne a 2 gyagya mögött:D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Figyelmesen éne elolvasni a rajtról beszéletm aki a rajtba beál.
arra írtam 5-600 embert.
Elöször olvasd végig figyelmesen Gabriel utána a kritikát köszike.
Amúgy tisztába vagyok vele menyien vanak kint mert jó pár éve nyomom!
Ezért irtam a rajtra 5-600 fõt.Szép volna 2400 ember egyszere indulna másnap vasárnapig eyhejbe álnál?;) vagy mi:D
Ezt viccnek szántad vagy komolyan gondoltad ezt a hozzászólásodat?:D hogy 2400 rajtol egyszere :D

Nem neked írtam ha nem Gabriel MTBnek
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás

arra írtam 5-600 embert.
Ezért irtam a rajtra 5-600 fõt.Szép volna 2400 ember egyszere indulna másnap vasárnapig eyhejbe álnál?;) vagy mi:D
Ezt viccnek szántad vagy komolyan gondoltad ezt a hozzászólásodat?:D hogy 2400 rajtol egyszere :D

500-600 ember nincs pályán egyszerre, 2008ban 176 fõ, 2009 158 fõ lehetett maximum! Tavaly csak 145-150-en voltak a pályán, nem 3-400an. Imi néha már tépem a hajam, annyi hülyeséget írsz! :) Inkább gyere holnap tekerni velünk, hogy közelebb legyél az évi 35 ezredhez.... :P Arról már nem is beszélek, hogy gabriel arra utalt, ha 5-600 ember van a pályán, annak nagy része csapatban tolja, mondjuk 400, akkor 2400 NEVEZETT ember lenne csapatban!!!! Inkább Te olvasd el más mit ír! ;)

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

Pl.: 2009 adatai alapján maximum 158 versenyzõ lehetett a pályán egyszerre!

ez az
én egy has számot mondtam enm számolgadtam de 2010 be többen voltunk szerintem a rajtba 3-400 an tuti:D

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

Tényleg nem tudod.

arra írtam 5-600 embert.