Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

Harangot ismerve nem lesz azért az szerintem ennyire egyszerû. Gyanítom még õ sem tudja a pontos nyomvonalat. :D

Igen valami olyasmi az utolsó 10 percben áhh egy krétacsíkal modositja nem erre mentek srácok :)
De azért kössz a beszámolót

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

Jimmy-ék elmentek megnézni, remélem nem haragszik meg érte, ha beidézem ide amit a pályáról írt:

"Tegnap voltunk Zánkán, felmérni a terepet.

Pálya infó:
A sportaktív honlapján található térképet csak részben tudtuk beazonosítani, azért kaptunk képet, hogy mi is vár a résztvevõkre.
Nem lesz tumultus az tuti, szinte végig széles dózer és aszfaltozott út várja résztvevõket, néhány egy nyomtávos összekötõ úttal, amin szerintem lehet elõzni.
Amíg ott bóklásztunk megtettünk 12km-t s ez alatt 124m szint különbséget mentünk, tehát ha leosztjuk a felére akkor megkapjuk a körülbelüli eredményt. 60-70m szint/kör.
Nem találtunk szinte egyetlen technikásabb részt sem, igazi erõpálya.
Gumik tekintetébõl nem kell túl bütykös. Semi-slick-el simán teljesíthetõ.

Shalom
Jim"

Harangot ismerve nem lesz azért az szerintem ennyire egyszerû. Gyanítom még õ sem tudja a pontos nyomvonalat. :D

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás
Jimmy-ék elmentek megnézni, remélem nem haragszik meg érte, ha beidézem ide amit a pályáról írt:

"Tegnap voltunk Zánkán, felmérni a terepet.

Pálya infó:
A sportaktív honlapján található térképet csak részben tudtuk beazonosítani, azért kaptunk képet, hogy mi is vár a résztvevõkre.
Nem lesz tumultus az tuti, szinte végig széles dózer és aszfaltozott út várja résztvevõket, néhány egy nyomtávos összekötõ úttal, amin szerintem lehet elõzni.
Amíg ott bóklásztunk megtettünk 12km-t s ez alatt 124m szint különbséget mentünk, tehát ha leosztjuk a felére akkor megkapjuk a körülbelüli eredményt. 60-70m szint/kör.
Nem találtunk szinte egyetlen technikásabb részt sem, igazi erõpálya.
Gumik tekintetébõl nem kell túl bütykös. Semi-slick-el simán teljesíthetõ.

Shalom
Jim"

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

Szerintem jó esetben a verseny elõtti napra lesz meg a pálya. Ezt a rajzot meg csak úgy rajzolták meg, hogy kb valamerre arra megy majd a pálya.

Fõ a túl informáltság :)
Valami polar vagy garmin kütyüvel végig gurulhatnák és egy szint rajzot és útvonalat fölrakhatnának.
Remélem nem lesz igazad,és hamarabb fölraknak valamit ezen a rajzon kívül.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

24 órás pályáról még semi infó csak az az ákom bákom rajz és ennyi?

Szerintem jó esetben a verseny elõtti napra lesz meg a pálya. Ezt a rajzot meg csak úgy rajzolták meg, hogy kb valamerre arra megy majd a pálya.

A sebesség mindent megold.

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás
24 órás pályáról még semi infó csak az az ákom bákom rajz és ennyi?

Zeke

Zeke

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Jogos.
Én is gondolkozok rajta , hogy valami hasonló szankcionálást vezetek be (bár más szakágban , a bringa fotó csak hobbi szint). Sajnos sokan természetesnek veszik , hogy kép van róluk és még kuncsorognak is érte , sõt! Volt már aki azért szidott mert , hogy az elõtte levõt lefotóztam de bezzeg õt nem.... hát kösz , télen a mínuszokban elfagyott ujjaimmal az elõtte levõ volt az utolsó akit megfotóztam , de ez persze õt miért is érdekelte volna!? Na mindegy.
Szóval lényeg a lényeg , jogos , a jó képekért fizessenek ha nagyban szeretnék látni , viszont látható legyen a kép ahogy ott is írják , egyéni képeknél elég lehet a 640 , csoportos képeknél viszont 800-ig fel lehet tolni a méretet.
Ár tekintetében pedig versenyzõként szelektált csomag árat kellene kitalálni , valamint lehet egy csapat árat is számolni , bár arra nem tudom mekkora lenne az igény.

üdv,
Zek.

A morcos.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
az a minõség amit tõled kapunk megér ennyit
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Beidézem ide is, csak hogy ne legyen meglepetés.
http://forum.bikemag...tml#post1111768

peterufo

peterufo

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Hello!

Lehet érdekelne a dolog, és lehet tudok még egy embert hozni.
Hívj fel!
06302368994

Péter

peterufo

peterufo

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Hello!

Lehet érdekelne a dolog, és lehet tudok még egy embert hozni.
Hívj fel!
06302368994

Péter

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Sziasztok!
Barátom keresne csapatot. Olyat, akik komolyan fogják nyomni. Õ jelenleg Svédországban versenyzik, és többnyire dobogós XC-ben elitben. Ha valakinek hiányzik még egy bringás, vagy kiesne egy, kerssétek Gergõt!
Gergö Horvath | Facebook
Köszönöm!
Üdv:Thy

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Borzasztó,de így szoktunk meg Kokas Lackó! :)
Team Heavy Pedál Szeged

flyingroosters

flyingroosters

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás

Elképzelhetõ,hogy 3 fõnek tudok szállást! 4700 fejenként...minden kõház állítólag elkelt a Táborban

Milyen jó, nekem nem kell szállás...tekerek folyamatosan...:-))))))
kaklac

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás
Sziasztok!
Hobby csapatunkba keresünk 2-3 embert!
Balázs

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Profi vagy...Én minden körülmények közt boldogulok... :)
Team Heavy Pedál Szeged

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ott is teljesen mindegy....

Hiszek neked.
Eddig abban a hitben éltem, hogy szoktatok áttételt választani az adott pályára.

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

Annak számít aki mondjuk SS-sel megy vagy még olyanoknak, akiknek fontos, hogy milyen áttételt vigyenek.

Ott is teljesen mindegy....

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Most õszintén, nem teljesen mindegy, hogy 120, vagy 170 méter szint van egy körben ? Mennyiben változtat ez bármit is a felkészülésetekben ? Kimegyünk, meglátjuk, tekerünk. Pont.

Annak számít aki mondjuk SS-sel megy vagy még olyanoknak, akiknek fontos, hogy milyen áttételt vigyenek.

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás
Most õszintén, nem teljesen mindegy, hogy 120, vagy 170 méter szint van egy körben ? Mennyiben változtat ez bármit is a felkészülésetekben ? Kimegyünk, meglátjuk, tekerünk. Pont.