Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny | Zánka
Írta 2006. szeptember 18. - 16:13
Gratulálok a helyezésedhez. :clap:
Írta 2006. szeptember 18. - 16:11
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. szeptember 18. - 16:06
Nem tudom ezeket a büntiket mi alapján szabták ki, mert szerintem sem volt semmi értelme. Ugyanis "vagy észrevette vagy nem" alapon nem fair és nem is lehet büntetni. Mi például háromszor is rászolgáltunk volna... 1x bent a pályán "depóztunk" mert megsérült a társunk(végül is a kör nem lett rövidebb) 2x meg hajnalban jött vissza az emberkénk a sátorba defektel és ott cseréltünk.(bár a kört focipálya kijáratnál kezdtük újra, lehet hogy jobban járunk, ha végig sétált volna vele) Nem kaptunk semmi büntit, mert nem láttak???????????én csak nézõ voltam, de a páromék csapatából 3 embernek is volt defektje és abból csak egyet engedtek visszafordulni (detto elsõ 20 méteren...),a másik kettõ végigfutotta, ebbõl az egyik lány volt.
(elnézést kérek azoktól a csapatoktól akiket ez által megelõztünk, és igy a 326 helyen végezhettünk :-))
Írta 2006. szeptember 18. - 15:49
én csak nézõ voltam, de a páromék csapatából 3 embernek is volt defektje és abból csak egyet engedtek visszafordulni (detto elsõ 20 méteren...),a másik kettõ végigfutotta, ebbõl az egyik lány volt.
Wow. ez durva, errõl nem tudtam, hogy volt. Én is láttam egy srácot, aki az elsõ 100 méteren deffektelet el, miután megelõzött. n azt tanácsoltam neki, hogy inkább visszafelé menjen. Nem tom hogy döntött végül.
ami nagyon durva. Hajanlban utolértem egy srácot, vagy õ engem már nem tom pontosan, akinek láncszakadása volt. Az egy dolog, hogy lefelé majdnem gyorsabb volt, mint én, de hogy gyorsabban futott felfelé bringával, mint ahogy én tekerek, az azért nem sámli (no persze én marha lassú vagyok setétben ( is ).
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Írta 2006. szeptember 18. - 15:40
Írta 2006. szeptember 18. - 15:37
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
vendég_unit_*
Írta 2006. szeptember 18. - 15:32
Írta 2006. szeptember 18. - 15:31
Ez a cigi téma szépen megosztja a népet, de nem kellene általánosítani... nekem az egyik csapat társam pl, erõs dohányos, meg sörözik is, meg nagy a hangja is. Ráadásul csak "vagánykodásból meg divatból teker". néha tényleg rászóltam, hogy maradjon a cigijével a sátrunk alatt, viszont van egy érdekes tulajdonsága: keresi a lehetõséget, hogy segítsen másokon. Ha elesnél,Õ nem csak oda vakkant, hogy minden OK? hanem meg is áll és hakell-hanem ott lesz veled addíg amig újra el nem indulsz és odaadja neked a uccsó csepp vizét, ha a Tied elfolyt. Most például rányomta egy tök idegenre a saját sisakját mert azon 2 fejlámpa volt, a másiknak meg egy se...lehettél volna Te is... szóval egy kiálhatatlan bunkó cigis pasas, nem sportember, csak EMBER!!!!!Francinak igaza van, a cigi és a sport nem összeegyezhetõ nálam sem. Ha valaki szeret bringázni akkor az életformaként mûveli ezt, és akkor nem cigizik. Aki meg vagánykodásból vagy divatból, az meg pöfékel szerintem.
Ezt tényleg csak azért, hogy nem minden bagós fújja az arcunkba a füstöt.
Írta 2006. szeptember 18. - 15:27
Ezt tényleg túl gyorsan olvastam:) De sajna nem akarok elnézõbb lenni...és az egészséges emberek legnagyobb része sem...
Akkor én most szélsõségesen elítélõ leszek minden nem elég figyelmesen olvasóval .
Amúgy általában úgy hisszük, hogy az a többség, amihez mi magunk tartozunk. (sorry, hogy szakmázok (kacsint) ). No de legyünk végre ON .
Emlékszik még valak, hogy tavaly mikor kerültek fel az eredmények?
evvagyokén,
Írta 2006. szeptember 18. - 15:24
nincsen valakinek éjszakai képe az 56B versenyzõrõl??? fénycsíkokkal díszített volt a bicója. Láttam, hogy sokan fényképezték, de egyik albumban sem találtam olyan képet, ahol ez látszik. Ha találtok ilyet, akkor a
balinteva0616@yahoo.de
címre kérném!
köszi!
bocsi, de tényleg fontos, ha valaki emlékezne rá!
Írta 2006. szeptember 18. - 15:19
nem a magam fényezésére (én is dohányos vagyok), de én vagy a közönségnek fenntartott lelátón cigiztem, vagy a nõi zuhanyzónál, ahol messze vannak a bringások.
Írta 2006. szeptember 18. - 15:19
Ezt tényleg túl gyorsan olvastam:) De sajna nem akarok elnézõbb lenni...és az egészséges emberek legnagyobb része sem...Valóban alaphibát vétettél
A dohányzókra céloztam, mint MÁSokra
Írta 2006. szeptember 18. - 15:15
Ez az alap hiba...nem a nem dohányzók a MÁSAK....
Valóban alaphibát vétettél
A dohányzókra céloztam, mint MÁSokra
evvagyokén,
Írta 2006. szeptember 18. - 15:13
Ez az alap hiba...nem a nem dohányzók a MÁSAK....és tudom, hogy a korral hülyül az ember, de nem kell túlzásba vinni...Nem értek vele egyet, hogy csak életformaként lehet bringázni, és az öszes többi bringán ülõ kapja be. Persze ez a topik nem ennek a megvitatására való . De eljön majd a nap, amikor talán korosabbak és elnézõbbek lesztek a másságokkal . Talán nem jön el.
Írta 2006. szeptember 18. - 15:12
Francinak igaza van, a cigi és a sport nem összeegyezhetõ nálam sem. Ha valaki szeret bringázni akkor az életformaként mûveli ezt, és akkor nem cigizik. Aki meg vagánykodásból vagy divatból, az meg pöfékel szerintem.
Nem értek vele egyet, hogy csak életformaként lehet bringázni, és az öszes többi bringán ülõ kapja be. Persze ez a topik nem ennek a megvitatására való . De eljön majd a nap, amikor talán korosabbak és elnézõbbek lesztek a másságokkal . Talán nem jön el.
evvagyokén,
Írta 2006. szeptember 18. - 15:11
A stílusukra értem...dohányzás nagy hang...stb...5 csapatból 3 dobogós lett. Azok is olyanok?
Mégis milyenek?
Írta 2006. szeptember 18. - 15:05
De hát a darazsak úgy is olyanok amilyenek...
5 csapatból 3 dobogós lett. Azok is olyanok?
Mégis milyenek?
Írta 2006. szeptember 18. - 14:57
Ez így van, és nem szélsõség, ha valaki a saját egészségére akar vigyázni. Engem sem zavar, ha valaki az erdõ közepén hal bele a dohányzás ártalmaiba...de nekem ne kelljen már fõleg egy bringaversenyen ezt szagolni!Francinak igaza van, a cigi és a sport nem összeegyezhetõ nálam sem. Ha valaki szeret bringázni akkor az életformaként mûveli ezt, és akkor nem cigizik. Aki meg vagánykodásból vagy divatból, az meg pöfékel szerintem.
De hát a darazsak úgy is olyanok amilyenek...
Írta 2006. szeptember 18. - 14:57
balinteva0616@yahoo.de
címre kérném!
köszi!
Írta 2006. szeptember 18. - 14:55
Bár 1000-nél több kép átböngészése után azt hittem, hogy ott se voltam
Igaz, leghosszabb ideig, a kora hajnali szakadó esõben voltam a pályán
Fényképezett valaki 1-2 óra körül?
Vasárnap délelõtt 11 óra táján a köves lefelén egy perecelésrõl nem csinált véletlenül valaki egy képet?? Fájdalom díjnak jól jönne!
Hála Pinyo-nak, azért egyszer megtaláltam magam, létezésemrõl van dokument :bananadan