Én szûk 50 méter szintet mértem egy körre.
A "hosszú" emelkedõ ( )kb 37m szint volt.
OFF Bódog szülinapot! ON
Én szûk 50 méter szintet mértem egy körre.
A "hosszú" emelkedõ ( )kb 37m szint volt.
Ami nem tetszett : a néhány tömegben kószáló cigarettás , magát kerékpárosnak tartó egyén.
Ha az ember elmegy egy ilyen sportrendezvényre reméli hogy legalább itt nem lesznek "emberek" akik cigarettáznak a tömegben, vagy leglább veszik a fáradtságot és elvonulnak jó messzire.
Legnagyobb arányban talán sárga-fekete mezes rendkívül " ELIT-PROFI" csapatból tették ezt.
Nagyon szép látvány ,és rendkívül jó benyomást kelt a kerékpáros sörrel,cigarettával a kezében,csak gratulálni tudok hozzá.
Mert azt talán megszoktuk hogy szórakozóhelyen, vagy pl Tûzijáték alatt a bunkó ott pöfékel mellettem,na de egy kerékpárversenyen?
Minek jön el az ilyen ?
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Õ az?
1600x1200 a mérete ezért csak link fomájában dobom be.
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
elõször nem értettem a hozzászólást. dehát szia, és szivesen, én érzem magam megtisztelve h bevetettek.
eredménylistát láttad már?
http://www.championc...TB24hAbsKat.htm
9 helyet hoztunk a reggeli lemaradáson, jók voltunk a végén
ja a körhosszt 3720m-re saccolom saját mérés alapján
Köszi a segitségedet, Nélküled sehol sem lettünk volna:-)
ott nem figyeltem, de visszaosztva a köreim számával az én mûszerem olyan 45-50 méter szintet mért körönként, bár én 30 ra saccoltam volna érzésre.....Valaki nem tudja véletlenül a pontos körhosszt és körszintet?
Köszi. Miért haragudnék? Mint pozitívumra akartam felhívni erre a figyelmet. Nyilván mindenkinek volt ezer dolog, amire figyeljen, persze hogy egy-két dolog elkerüli az ember figyelmét.Szia Gyömröi!
Nem tudtam, hogy bemondta elég sok dologgal foglakoztunk nem minden bemondásra figyeltünk. Ne haragudj, hogy figyelmetlen voltam.
Jó egészséget: B. Atesz
volt vki aki a rámpa lejárónál fényképezett vakuval,nagy géppel, nem tudtok vmit azokról a képekrõl?
és azokról amiket a szervezõk nyomtak a monitoron reggel, éjszakai képek voltak, abban is láttam magam, azok hol vannak?
olvassák ezt a szervezõk?
Bemondta.Szia Zerge83!
Biztos fáradt voltál már és mi is szólhattunk volna Ádámnak, hogy mondja be, hogy átraktunk másik helyre az eredményeket.
Szia zerge83!
Mi a Championchip-pesek rakosgattuk 2 óránként lelkesen az eredményeket, hogy benneteket minnél sokoldalúbban kiszolgáljunk. A 22.00 órás adatok után Harang megkérte az adatok kitevõit, hogy a színpadhoz tegyük ki a következõ adatokat, ahol látják a sportolók mert a régi helyen már nem volt látható az éjszakai szürkülettõl. A plazma TV-n pedig követhetõek voltak az események, így a kitett eredmények és a kivetítõ által jött adatokból teljes képet lehetett kapni a verseny állásáról.
Gratulálok mindenkinek aki teljesítette a 24 órás versenyt. Gyönyörû volt a teljesítményetek.
Jó pihenést és jó egészséget kívánok minden forumozó részére. B. Atesz
ma 20:17