Sebaj, õsszel szervezünk valami lámpaépítõ projectet.
Jelentem, már õsz van!
Nem te voltál az egyetlen.
Ez akkor volt amikor kigurult egy kõ a kerekem alól?
(Döntöttem a kanyart a kövesen, és elment az eleje.)
Köszi Hozé, hogy éjjel 1 és 2 között mehettem kikapcsolt lámpával mögötted egy fél kört, amíg bírtam
edit! fogalmazzunk úgy, hogy bocsi, hogy ilyen pofátlan voltam
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Én estem egy elég nagyot, nekem urott ki a hátsó kerekem, valószínüleg azért, mert beleütödött valamibe a gyorszár és szépen lassan kilazult a rázós talajon. Szóval én megértem, hogy sokan percekre hajtanak, bár én sosem lennék ilyen, de tényleg ott álltam az út szélén és nagyon kellett a segítség. És mindenkit kértem, aki elhaladt mellettem, hogy "ne haragudj tudnál segíteni?" És vagy 10-15 ember ment el mellettem, holott nem arról volt szó, hogy nem tudtam volna kicserélni egy defektet, hanem hátul kissé tropára ment a bringa és férfieröre volt szükségem Végül egy fiú megállt, nagyon kedves volt és idöt nem sajnálva mindent megnézett, visszatette a kerekemet és olyan állapotba hozta a bringámat, hogy legalább hátsó fék nélkül, de menni tudtam vele. És bár megkérdeztem a nevét, sajnos nme emlékszem rá, amit a fejem beütésének tudok be De ezúton nagyon köszönöm neki, végtelenül hálás vagyok. Ja és hozzáteszem, hogy ahogy elnézem, ö is eléggé nyomta mielött megállt, tehát nem kirándulásnak, hanem versenynek fogta fel a dolgot, mégis segített. És bár nem tört el semmim, a legdurvább az, hogy amekkorát estem, még az is belefért volna, és a többiek akkor is elhaladtak volna mellettem.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Szóval nyélen menni vagy nyélen rakni neki az azt jelenti hogy ing-gatya, padlógáz, ami a csövön kifér, stb... ez amolyan kerékpáros szleng. Remélem sikerült érthetõen körülírnom.
xls-t csak excellel tudok megnyitni?
- Neveztem volna a versenyre, de sajnos az egyéni illetve a duó-ba nem volt már hely a csapat meg drága volt ahhoz hogy egyedül induljak. Nem is tudom hogy egyaltalán ildomos lett volna-e neveznem mondjuk egyénibe úgy hogy 12-tõl 21 óráig tekerek hazaugrok csicsikálni és mondjuk reggel 7-tõl 12-ig megint tekerek (ennél több szerintem nem ment volna). Jövõre nagyon valószinû hogy elmennék vagy szerzek társakat vagy a fenti kérdésemre ha válaszolnátok ildomos-e "light-os" hozzáállással nevezni soloba.
Voltam szombaton és vasárnap is versenyt nézni nagyon tetszett.
Kérdések :
- Mi az hogy nyélen rakni ?
- Neveztem volna a versenyre, de sajnos az egyéni illetve a duó-ba nem volt már hely a csapat meg drága volt ahhoz hogy egyedül induljak. Nem is tudom hogy egyaltalán ildomos lett volna-e neveznem mondjuk egyénibe úgy hogy 12-tõl 21 óráig tekerek hazaugrok csicsikálni és mondjuk reggel 7-tõl 12-ig megint tekerek (ennél több szerintem nem ment volna). Jövõre nagyon valószinû hogy elmennék vagy szerzek társakat vagy a fenti kérdésemre ha válaszolnátok ildomos-e "light-os" hozzáállással nevezni soloba.