Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

Thyb

Thyb

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás

Igen-igen, Tünde nagyon kedves és segítõkész volt. Szinte azonnal válaszolt mindegyik levelemre nekem is. Ez eddig nem volt megszokott a Sportaktívtól... :) Remélhetõleg így marad a jövõben is :)

Ezt én i alátámaszthatom. Tavaly, ha kaptam is levelet akkor az jó esetben 1-2 héttel késõbb jött. Most pedig ....

Meg is lepõdtem rendesen. :beer:

Respect !!!

tbalazs xc

tbalazs xc

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Össze tudja szedni valaki, hogy hol vannak képek?:)
www.spring.hu

zerge83

zerge83

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás

szerintem ez lesz az a "letörés" (a rönkvár után volt, de letörésnek semmiképp nem nevezném :))
http://www.merkaptse...ep.php?id=37201

pont videoztam itt amikor nagyon durvát esett egy srác, eltörte a kulcscsontját.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Kedves szervezõk! Tudom, hogy ti annyira nem örültetek neki, de mi NAGYON, hogy nem kellett idióta váltómezzel szenvedni. Fõleg a duósok voltak ezzel régen nagyon büntetve, hiszen csapatoknak annyira nem volt ez nagy gáz (bár szponzorszempontból meg igen), a szólósoknak meg eleve nem kellett. Éppen elég idõjárásra fel kell készülni egy ilyen menetre egy nylon váltómellény nélkül is, tehát szeretnénk, ha ez a mostani rendszer a jövõben is így lenne. Esetleg viszont, hogy felismerhetõk legyenek a ketegóriák, egy oúti verenyhez hasonló, hátra szerelhetõ rajtszámot még elképzelhetõnek tartok.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

Igen. Fejlõdnek. Az idén már e-mailra is válaszoltak.

Képzavarosan:
Leveleki Tünde friss szelet hozott a megkövült állapotok közé.
:)

Igen-igen, Tünde nagyon kedves és segítõkész volt. Szinte azonnal válaszolt mindegyik levelemre nekem is. Ez eddig nem volt megszokott a Sportaktívtól... :) Remélhetõleg így marad a jövõben is :)
...innentõl nyélen!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Találtam az indexen:
http://24h.vadusz262...ictureid/529398

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Mindig csodálkozom, hogy lehet egy ilyen csúnya embernek ennyire ari csemetéje.:D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

Szervezõk: köszi, hogy válaszolgattok nekünk, és figyelitek a fórumot!

Igen. Fejlõdnek. Az idén már e-mailra is válaszoltak.

Képzavarosan:
Leveleki Tünde friss szelet hozott a megkövült állapotok közé.
:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szegény Dénes...úgy látszik ez a gyomorprobléma elkerülhetetlen velejárója a túlterhelésnek. Sokszor panaszkodnak erre a solósok és kénytelenek is félbehagyni olykor. De maximális respect Dénesnek, ismerjük, hogy milyen tekerésekre képes.

Szegény süni! Akkor Era azt látta a pályán. :(

Szervezõk: köszi, hogy válaszolgattok nekünk, és figyelitek a fórumot!

UI: Sala! Örülök, hogy végre láthattam az utánpótlást, ari nagyon. :)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
áááá
lehet én is elindulok jövõre és akkor....... :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Akkor borítékolhatjuk a jövõ évi duó gyõztest.:D:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Jövõre én is indulok, duóban, ha a verseny szintén szezon után lesz. Dante, neked fix a párod? ;)

Ha Pite is úgy akarja, akkor részemrõl igen. De mintha játszana a szóló indulás gondolatával (hõs...) - nos, ezesetben, szívesen végigküldeném Veled. ;) (szóló nekem totál esélytelen lenne, bele is halnék :D )
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Zalaegerszegi, földim, naná hogy segít :D

szegények tényleg elfáradtak nagyon..

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás

Mégegyszer nagyon szívesen. :) Nem gondolom, hogy azon a másfél percen bármi is múlna egy 24 órás versenyen. Mondom ezt annak ellenére, hogy a 2. helyrõl 4 és 1/2 perccel csúsztunk le a végén. Duóban mentem, és igen, siettem. Viszont akkor nekem úgy tûnt, hogy akár még komolyabb bajod is lehet. Mondjuk nagyobb kihívás lett volna, amikor az utolsó órában még mindent beleadva próbáltam javítani a pozíciónkon, hogy akkor is megálltam-e volna :) Bízom benne, hogy igen. Szerintem itt is csak az jön ki az emberekbõl, amilyenek az életben is. Aki itt össze-vissza anyázik meg ordibál, az a hétköznapi életben is olyan, hozzáteszem a nagyon túlnyomó többség teljesen normálisan viselkedett. Most voltam elõször ezen a versenyen (remélem nem utoljára), és összességében nagyon tetszett.

Oh, akkor én meg méegegyszer köszönöm ;) Föleg, hogy tudom, hogy duoban mentél és tényleg nem tévedtem, amikor azt láttam, hogy nem csak úgy tekergésztél az ösvényen harkályokat nézegetve :D
Ja és hozzáteszem, hogy te nem is láttad, amikor elestem, mégis megálltál, pedig gondolhattad volna azt is, hogy csak defektem volt. Szóval éljenek a segítökész emberek!!! Kösziiiiiiiiii és GRATULA a helyezéshez!

Egyébként a pályabejáráson nem estem, csak akkor a verseny alatt, úgyhogy sem a piros nadrágos, sem a térdreesös lány nem én vagyok :) De jobbulást nekik is! (ja és tudok helyesen írni, csak nincs hosszú ö, meg ü betüm, behalt a gépem :D)
Jónást várják a halban!

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás

Keiko: Én láttalak, de szerintem másra gondolsz az Alattomos izomláz csapatból. Magas fekete hosszabb hajú srác, 1 hölgy, barna hosszú hajú srác, barna rövid hajú BB-s mezben; kivel ismerkedtél? :-)

Rövid barna haja volt :) A mezére nem emlékszem...
Jónást várják a halban!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Érdekes, nekem a futófényre nem szólt senki; míg elöttem a villogóra meg szóltak (engem is megelõzött az aki a villogóra szólt). Jövõre elolvasok minden plakátot/szöveget, nem gondoltam hogy ennyi embert zavar a nem folyamatos fény...

Még1× bocsi azoktól akiket zavart, hogy ilyen süket/vak állat voltam :(

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Gratulálok mindenkinek, aki végignyomta, de legfõképp Xle-nek és Sányinak, a 2 zkse-s csapattársnak :)

Jövõre én is indulok, duóban, ha a verseny szintén szezon után lesz. Dante, neked fix a párod? ;)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

info@sportaktiv.hu

info@sportaktiv.hu

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Sziasztok!

Megint csak pár reakció!

Örülünk, hogy azért a nagy többségnek tetszett a verseny, szerencsére most már rendezõi szempontból is majdnem automatikusan ment szinte minden, a rajt után kevés dologba kellett beavatkozni.

Papp Dénes: valóban gyomorgondjai voltak, meg azt mondta, család és munka mellett, elõzõ két hétvégén is versenyezve (Mátra Maraton hosszú táv, x) most "csak" ennyi tellett tõle.

Kisállathatározó: tollak több helyen is voltak már a verseny elõtt, azok nem az éjszaka áldozatait mutatták. Ellenben egy szegény kis süninek látszó tárggyal valahol a pálya második felében, no, "õ" valóban a futam hõsi halottjának tekintheti magát, reméljük, legalább defektet kapott, aki elõször áthajtott rajta!

Szilánkok: Ezt a szerencsétlen csillebérci erdõt évtizedek óta szeméttelepnek tekintik az ott "nyaralók", az üvegcserepek 95%-a valóban a föld alól kerül elõ, ahogy egyre több kerék errodálja a földet, tavaly volt olyan, hogy pár perc rugdosás után meguntuk, hogy újabb és újabb törmelék kerül elõ, inkább visszatemettük az egészet. Az persze lehetséges, hogy néhány hülyegyerek azzal szórakozott, hogy friss "akadálypályát" létesítsen, de ezt sajnos nehéz kivédeni. Mint ahogy azt is, hogy szombat reggelre az elõzõ éjszaka kiszalagozott pályarészek jelentõs részét letépkedték, kezdhettük elõrõl az egészet. Valami globalizációellenes tüntetõk lehettek egyébként a tettesek, mert csak a t-mobilos szalag nem tetszett, nekik, aranyszínû lakfilccel némelyikre még rá is írták a magentával kapcsolatos véleményüket. Meg leginkább a paintball-pálya környékén történtek ilyenek...

Fény az éjszakában: tényleg többször bemondattuk Ádámmal, ami a versenyszabályzatban is szerepelt, hogy csak folyamatos fényt adó hátsó lámpával lehet a pályára kimenni, a versenybíró is többször szólt ezért, de sokan becsukták a fülüket. Jövõre keményebbek leszünk!
(Egy megbocsátható beszólás Bogár Gábortól, mikor szóvátettük, hogy elég halovány a hátsó lámpája: "-Remélem, senki nem fog utolérni!" :-) )
Volt néhány bátor ember azért éjszaka, akiknek az elsõ lámpája még hátulra is kevés lett volna. :-)

Sportaktív Team
www.sportaktiv.hu

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
szerintem ez lesz az a "letörés" (a rönkvár után volt, de letörésnek semmiképp nem nevezném :))
http://www.merkaptse...ep.php?id=37201

tbalazs xc

tbalazs xc

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Dénes azt mondta, hogy szarul lett, gyomrával volt valami, reggel is hulla volt még nagyon...
www.spring.hu