Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
De azél nézni jobb, mint ól'lasni!

Zsiráfököl, fotonököl, oda csap, ahova köll :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ezt nem lehet eleget idézni! :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Off
- Ó! És dobjuk megint a padlóla? - készségeskedett a centurió, nagy
igyekezettel alkalmazkodva gazdája beszédstílusához.
- Mi? - kérdezte a gazda.
- Dobjuk megint a p a d l ó l a?
- Ó, igen. Dobjátok a padlóla kéllek.
Puff.
- Na. Londa zsidó gazembel.
Brájen érezte, hogy most dõlnek el a dolgok.
- Nem vagyok zsidó - mondta-, római vagyok!
- Lómai?
- Nem, nem, rrrómai.
Pofon.

A teljes szöveg.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Van erre a célra valamilyen speciális fotós cucc, nem? Tavaly 5 órát voltam kint éjszaka és nem vakuztak szembe.
Egyébként szimplán megöljük. :)

nekünk szimplán olyan lámpánk lesz hogy a fotosok fognak sokáig foltokat látni:)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Engem vakuztak le tavaly. Nem túl kellemes. A "szimplán megöljük" tetszik.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

És mit csináljunk a fotósokkal, akik egy kanyarban hirtelen szembevakuznak?

:D Az már tényleg elég kellemetlen.

Van erre a célra valamilyen speciális fotós cucc, nem? Tavaly 5 órát voltam kint éjszaka és nem vakuztak szembe.
Egyébként szimplán megöljük. :)

A sebesség mindent megold.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
És mit csináljunk a fotósokkal, akik egy kanyarban hirtelen szembevakuznak?

:D Az már tényleg elég kellemetlen.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Villogó hátsólámpáért járjon fellökés (kizárás nélkül).
(egyébként teljesen felesleges a hátsólámpa, elég egy fényvisszaverõcsík)

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én viszem az ipari lézert is, majd azzal vakítunk. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

...de a stroboszkópként villogó hátsólámpákért is!

Azért csak simán helyben lincselés :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Magyarul, kell egy két beépített (lánynak öltözött) kaszkadõr, akit "felkenhet" (majd direkt satufékeket nyomnak "bizonyos emberek" elõtt) a kompetencia, s majd Nati jól bejelenti, így mindenki más diszkvalifikálva lesz, mi meg sétatempóban nyerünk. :)

Félretéve a hülyeséget, egyetértek, DQ járjon a lökdösõdésért, de a stroboszkópként villogó hátsólámpákért is!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

De ez nem azt jelenti, hogy agresszívan félre kell az ilyet taszítani.

Hanem "ledobni a földle"!
:D

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Sziasztok! A tavalyi esetekbõl okulva most a verseny elõtt is fel szeretnénk hívni a kedves résztvevõk figyelmét arra, hogy vigyázzanak embertársaikra a versenyen.
Gondolok itt arra, hogy amikor elõzünk, akkor nem lökjük föl a gyengébb nemet és nem hagyjuk ott a földön fetrengve. Idén erre nagyobb figyelmet fordít a rendezõség is (meg néhányan, akik összefogunk az ügy érdekében és kint leszünk a pályán figyelni, s ha valaki ilyet mûvel, azt egybõl jelentjük a szervezõség felé), úgyhogy légyszi, aki így szokott közlekedni, az legyen megfontoltabb ezen a versenyen.
Idén is rengetegen leszünk kint a pályán, és ebbõl lesz egy csomó gyengén menõ emberke. De ez nem azt jelenti, hogy agresszívan félre kell az ilyet taszítani.

Szóval légyszi FIGYELJETEK MAJD!!!

Köszi

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Ja, arra... de ez csak vicc volt. Mondom, még mielõtt MSONAJ is lehülyéz :)))
...innentõl nyélen!

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Nem tudom mi a nevük, csak az egyik hozzászólásában megjegyezte hogy "nyélen rakjuk". Nekünk az volt a csapatnevünk tavaly, azért viccelõdtem csak vele.

Van olyan csapatnév, hogy "Nyélen" vszinû rájuk gondoltál.

Amúgy:
http://www.sportakti...=24hour&lang=hu

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Nemtom Szabi mit szervezett, de mivel Õ is és akkor valószinûleg a csapat többi tagja is ZKSE-s /licenc-el rendelkezõ/ ember lett volna, tuti hogy nem hobbiba neveztünk volna. Aki szándékosan csal a csapatban, nézhet más klub után /értem ezt minden téren/.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

Nem tudok róla hogy tavaly neveztem volna a 24órásra. Úgy volt hogy segítem (itatom/etetem/biztatom), a duós csapatunkat de még az sem jött össze mivel nem volt ki felvigyen.

Hülyeséget ne beszélj légy szíves.

Ezt megkaptam... na mindegy, egy darabig tervben volt hogy Te is tagja leszel a csapatnak úgy tudom... Szabolcs mondta, meg még a neved is szerepelt a várólistások között ha jól emlékszem, de aztán Szabolcsék mariborba mentek világkupa futamra nézelõdni, így a csapatotok nem indult. Vagy rosszul tudom?
...innentõl nyélen!

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

Így van, ha valaki licensszel hobby katergóriába nevez azt meg kell óvni. Mint ahogy tavaly Matyi Te is simán beneveztél hobby csapatba a 24 órásra :) :) :)
Szerencséd hogy nem indultál, mert szét óvtunk volna Titeket :D :D

Nem tudok róla hogy tavaly neveztem volna a 24órásra. Úgy volt hogy segítem (itatom/etetem/biztatom), a duós csapatunkat de még az sem jött össze mivel nem volt ki felvigyen.

Hülyeséget ne beszélj légy szíves.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

Amugy se lenne itt ovás az eliteknek mert nem hinném h bárkinek lenne ezért több 10 000 ft ja erröl csak ennyit !
Spiltyu- hol nyulták le ? nem is az a nevük

Nem tudom mi a nevük, csak az egyik hozzászólásában megjegyezte hogy "nyélen rakjuk". Nekünk az volt a csapatnevünk tavaly, azért viccelõdtem csak vele.
...innentõl nyélen!

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
Amugy se lenne itt ovás az eliteknek mert nem hinném h bárkinek lenne ezért több 10 000 ft ja erröl csak ennyit !
Spiltyu- hol nyulták le ? nem is az a nevük

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."

www.szksc.hu