Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Offtopic ON
Nagy Moog "buherátor" volt anno a Tangerine Dream is.
Offtopic OFF

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
A Moog "szintetizátorról" én is olvastam már. Amennyire tudom, elég ritka hangszernek számít és a megszólaltatása sem egyszerû tudomány. Kell hozzá egy pontos fül. Nem egy hagyományos hangszer, az biztos.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

no akkor aki nem ismeri, ezt csekkolja, és forogjon, hogy mekkora zene!

eddig nem ismertem annyira a Pink Floydot, de ez valami fantasztikus....:)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
no akkor aki nem ismeri, ezt csekkolja, és forogjon, hogy mekkora zene!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Hú, atyaég.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás

Sajnálom. A Beatles tagjain kívül senkit nem ismerek névszerint, azt is csak véletlenül tudom. Gilmour-ról egy jégkorongozó ugrik be.

...ki vagy rúgva...mindenhonnan :)

...nos a PinkFloyd Gilmour Dávid...

...életem legfontosabb pillanata , h megismertem Õt...s a HANGOT...mely egész életemben végígkísér...

...ezért lettem hagszerész, hegedû-gitár-zongora készítõ, ezért vannak hangszerboltjaim, ezért építek gitárokat, és ezért kezdtem el zenélni...ezért van Fender Stratom...is...

...ezért vagyok mély érzésû, ezért látom mi a hold fényesebbik oldala, ezért vagyok hüje, és ezért tanítok a Liszt Ferenc Zenemûv. Egyetemen (mint gyak.mester) ....

...ezért nincs BMW-ém, ezért nincs pénzem, s ezért van sok barátom...és talán ellenségem is...remélem...mert nem lehet több jóóó mint rossz... :)

...ezért van abszolút hallásom, ezért van hangosításom, ezért imádom az erdõt a természetet...bringával-motorral, avagy csak úgy...

...ezért pont amit emlegettek ( két-három ??? évvel ezelõtt) ..amikor "le mertem játszani" :) hajnali fél 4-kor egy Floydot...ahol pont egy Moog orgona (szinti) szólt ...( Robert A. Moog az elsõ szintetizátor_ akkor még analóg _ megalkotója- aszerk. :) ) ...a Floyd volt az egyik naaagy felhasználó és rajongó ( és pölö möszijõõ Michaell Jarr ) ...

...nos, akkor hajnal, egy olyan érzésem volt, hogy a fenyõfák mögött lassan felereszkedõ zöldes-kék hajnal, ott a hegy tetején, olyan amit csak sajnos kevesen ...( ti kik a pályán avagy a pálya szélén tapasztaltatok) ...élhettetek-élhettünk álltal, arra inspirált, hogy lejátszam eme bizonyos, albumot...

...most itt X-szem közt tudnotok kell, amikor lejátszottam, s néztem az eget...a fenyõket...a csillagokat...a színeket, könnyek szöktek a szemembe...amikor itt a fórumon olvastam, többek hozzászólását, hogy mennyire jól eltaláltam a hangulatot akkor ott, mert ugyi egy ilyen avagy ehhez hasonló versenyen nem játszanak ilyen zenét...többen megköszönték...akkor talán sírtam is...olyan jóól esett...

...nos ezek után, nem tudok beszámolni ( féfijasságom tilja ) arról az érzésrõl, amikor a verseny után 3 héttel, sajnos, hirlevélben megkaptam, hogy meghalt Robert A. Moog...akkor, magyar idõ szerint 3.36-kor...

...nincsenk szavak, nincsen semmi..

...csak a zene van, s az érzések, még akkor is ha mérföldekkel, a bolygó másik oldalán vagy...

...csak érezz...

...sory hosszú és szentimentális lett...a korral jár...de ha már szóbajött...

...én is titeket...Flolydosok...

:)
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ez azért csúnya volt.:( Mondom Hozé helyett, mert õ nyaral.
Egy õs Pink Floyd tagot - fõleg õt - nem ártana ismerni.:)

Sajnálom. A Beatles tagjain kívül senkit nem ismerek névszerint, azt is csak véletlenül tudom. Gilmour-ról egy jégkorongozó ugrik be.

A sebesség mindent megold.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Mégis ott lesz a rajt-cél terület ahol tavaly volt.

Szóval zenész.

Ez azért csúnya volt.:( Mondom Hozé helyett, mert õ nyaral.
Egy õs Pink Floyd tagot - fõleg õt - nem ártana ismerni.:)

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

Szóval zenész.

Ja-ja, nem is akármilyen! Bár a fénykora pár évtizede volt már...
...innentõl nyélen!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

( http://hu.wikipedia....i/David_Gilmour )

Szóval zenész.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Az meg ki?

( http://hu.wikipedia....i/David_Gilmour )

(vintage: szemhéj a szó, amit keresel :-) )

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
eghhh...akik teknóón nõttek fel :)

...BabbaRózsaszín Malac lesz...sok...

ui: ösmered a 2 évvel ezelõtti képtelen történetet???

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

aki a hold árnyékos felét , egy örûlt gyémánt ragyogásában szokta volt megénekelni

Aha.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Az meg ki?

aki a hold árnyékos felét , egy örûlt gyémánt ragyogásában szokta volt megénekelni
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Javallom hogy honlapra nagybetûvel, helyszínen pár helyen kirakva szintén nagybetûvel tüntessétek fel a villogós részt, tavaly sok olyannal találkoztam akik errõl nem hallottak!
(bár hátsó lámpát én is fölösnek tartom)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Azt csinálsz amit akarsz, csak Gilm Úr legyen hajnalban.
Me' az jó.

Az meg ki?

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Azt csinálsz amit akarsz, csak Gilm Úr legyen hajnalban.
Me' az jó.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás

Magyarul, kell egy két beépített (lánynak öltözött) kaszkadõr, akit "felkenhet" (majd direkt satufékeket nyomnak "bizonyos emberek" elõtt) a kompetencia, s majd Nati jól bejelenti, így mindenki más diszkvalifikálva lesz, mi meg sétatempóban nyerünk. :)

Félretéve a hülyeséget, egyetértek, DQ járjon a lökdösõdésért, de a stroboszkópként villogó hátsólámpákért is!

....kizárt, h idén is ribinek öltözzek... :)

+van 1500w-os stróbom, aki villog, vagy villant azt kikötjük és egy szemhélyhoroggal rögzítjük a szemét, majd egy prodigi és feketePákó keverék kiséretében, agyonvillogjuk...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Van erre a célra valamilyen speciális fotós cucc, nem? Tavaly 5 órát voltam kint éjszaka és nem vakuztak szembe.
Egyébként szimplán megöljük. :)

Oldalról/ferdén vakuzás; ami ha addigra megjavíttatik akkor lesz idén is :)
lájkdisz

Majd ha jön Anna veszek fel heggesztõszemüveget jól; amúgy meg Boostot nyomok ha én megyek fotós fele :D

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Igen, mert közben az arcokat is kell látni. :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.