Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny | Zánka
Írta 2008. augusztus 20. - 15:37
Nagy Moog "buherátor" volt anno a Tangerine Dream is.
Offtopic OFF
Írta 2008. augusztus 20. - 15:28
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2008. augusztus 20. - 15:08
no akkor aki nem ismeri, ezt csekkolja, és forogjon, hogy mekkora zene!
eddig nem ismertem annyira a Pink Floydot, de ez valami fantasztikus....
Írta 2008. augusztus 20. - 05:15
Írta 2008. augusztus 19. - 23:35
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2008. augusztus 19. - 23:29
Sajnálom. A Beatles tagjain kívül senkit nem ismerek névszerint, azt is csak véletlenül tudom. Gilmour-ról egy jégkorongozó ugrik be.
...ki vagy rúgva...mindenhonnan
...nos a PinkFloyd Gilmour Dávid...
...életem legfontosabb pillanata , h megismertem Õt...s a HANGOT...mely egész életemben végígkísér...
...ezért lettem hagszerész, hegedû-gitár-zongora készítõ, ezért vannak hangszerboltjaim, ezért építek gitárokat, és ezért kezdtem el zenélni...ezért van Fender Stratom...is...
...ezért vagyok mély érzésû, ezért látom mi a hold fényesebbik oldala, ezért vagyok hüje, és ezért tanítok a Liszt Ferenc Zenemûv. Egyetemen (mint gyak.mester) ....
...ezért nincs BMW-ém, ezért nincs pénzem, s ezért van sok barátom...és talán ellenségem is...remélem...mert nem lehet több jóóó mint rossz...
...ezért van abszolút hallásom, ezért van hangosításom, ezért imádom az erdõt a természetet...bringával-motorral, avagy csak úgy...
...ezért pont amit emlegettek ( két-három ??? évvel ezelõtt) ..amikor "le mertem játszani" hajnali fél 4-kor egy Floydot...ahol pont egy Moog orgona (szinti) szólt ...( Robert A. Moog az elsõ szintetizátor_ akkor még analóg _ megalkotója- aszerk. ) ...a Floyd volt az egyik naaagy felhasználó és rajongó ( és pölö möszijõõ Michaell Jarr ) ...
...nos, akkor hajnal, egy olyan érzésem volt, hogy a fenyõfák mögött lassan felereszkedõ zöldes-kék hajnal, ott a hegy tetején, olyan amit csak sajnos kevesen ...( ti kik a pályán avagy a pálya szélén tapasztaltatok) ...élhettetek-élhettünk álltal, arra inspirált, hogy lejátszam eme bizonyos, albumot...
...most itt X-szem közt tudnotok kell, amikor lejátszottam, s néztem az eget...a fenyõket...a csillagokat...a színeket, könnyek szöktek a szemembe...amikor itt a fórumon olvastam, többek hozzászólását, hogy mennyire jól eltaláltam a hangulatot akkor ott, mert ugyi egy ilyen avagy ehhez hasonló versenyen nem játszanak ilyen zenét...többen megköszönték...akkor talán sírtam is...olyan jóól esett...
...nos ezek után, nem tudok beszámolni ( féfijasságom tilja ) arról az érzésrõl, amikor a verseny után 3 héttel, sajnos, hirlevélben megkaptam, hogy meghalt Robert A. Moog...akkor, magyar idõ szerint 3.36-kor...
...nincsenk szavak, nincsen semmi..
...csak a zene van, s az érzések, még akkor is ha mérföldekkel, a bolygó másik oldalán vagy...
...csak érezz...
...sory hosszú és szentimentális lett...a korral jár...de ha már szóbajött...
...én is titeket...Flolydosok...
Írta 2008. augusztus 19. - 21:45
Ez azért csúnya volt. Mondom Hozé helyett, mert õ nyaral.
Egy õs Pink Floyd tagot - fõleg õt - nem ártana ismerni.
Sajnálom. A Beatles tagjain kívül senkit nem ismerek névszerint, azt is csak véletlenül tudom. Gilmour-ról egy jégkorongozó ugrik be.
A sebesség mindent megold.
Írta 2008. augusztus 19. - 18:38
Ez azért csúnya volt. Mondom Hozé helyett, mert õ nyaral.Mégis ott lesz a rajt-cél terület ahol tavaly volt.
Szóval zenész.
Egy õs Pink Floyd tagot - fõleg õt - nem ártana ismerni.
Írta 2008. augusztus 19. - 12:55
Mégis ott lesz a rajt-cél terület ahol tavaly volt.
Szóval zenész.
Ja-ja, nem is akármilyen! Bár a fénykora pár évtizede volt már...
Írta 2008. augusztus 19. - 09:14
Szóval zenész.
Írta 2008. augusztus 19. - 01:25
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2008. augusztus 19. - 01:20
...BabbaRózsaszín Malac lesz...sok...
ui: ösmered a 2 évvel ezelõtti képtelen történetet???
Írta 2008. augusztus 17. - 21:59
aki a hold árnyékos felét , egy örûlt gyémánt ragyogásában szokta volt megénekelni
Aha.
Írta 2008. augusztus 17. - 20:57
aki a hold árnyékos felét , egy örûlt gyémánt ragyogásában szokta volt megénekelniAz meg ki?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. augusztus 17. - 20:47
(bár hátsó lámpát én is fölösnek tartom)
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2008. augusztus 17. - 19:47
Azt csinálsz amit akarsz, csak Gilm Úr legyen hajnalban.
Me' az jó.
Az meg ki?
Írta 2008. augusztus 17. - 18:11
Me' az jó.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2008. augusztus 17. - 16:22
Magyarul, kell egy két beépített (lánynak öltözött) kaszkadõr, akit "felkenhet" (majd direkt satufékeket nyomnak "bizonyos emberek" elõtt) a kompetencia, s majd Nati jól bejelenti, így mindenki más diszkvalifikálva lesz, mi meg sétatempóban nyerünk.
Félretéve a hülyeséget, egyetértek, DQ járjon a lökdösõdésért, de a stroboszkópként villogó hátsólámpákért is!
....kizárt, h idén is ribinek öltözzek...
+van 1500w-os stróbom, aki villog, vagy villant azt kikötjük és egy szemhélyhoroggal rögzítjük a szemét, majd egy prodigi és feketePákó keverék kiséretében, agyonvillogjuk...
Írta 2008. augusztus 13. - 15:40
Van erre a célra valamilyen speciális fotós cucc, nem? Tavaly 5 órát voltam kint éjszaka és nem vakuztak szembe.
Egyébként szimplán megöljük.
Oldalról/ferdén vakuzás; ami ha addigra megjavíttatik akkor lesz idén is
lájkdisz
Majd ha jön Anna veszek fel heggesztõszemüveget jól; amúgy meg Boostot nyomok ha én megyek fotós fele
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám