Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny | Zánka
Posted 2009. September 03. - 14:25
Posted 2009. September 03. - 14:15
Amúgy a TB lehet, hogy állja az egészségügyi ellátásodat, de a biciklidben, s más biciklijében okozott kár már (nyilván) nem. Azaz ha belédrongyolnak, maximum polgári peres úton tudsz érvényt szerezni a törött vázadnak, mert a versenyrendezõség ilyen esetben nem vállal felelõsséget.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2009. September 03. - 14:04
Pont azt akartam kifejezni, hogy tanulva a tavalyi gondokból nem viszünk mikrót és semmi kicsit is több energiát használó elektromos dolgot. Cserkészek módjára élünk 24 órát.
Azér' ne vigyétek túlzásba, egy vízforraló mondjuk még jól jöhet, tábortûzön vízforralás helyett.
Posted 2009. September 03. - 14:03
Posted 2009. September 03. - 13:59
tiszta és fair kommunikációt
nem olyat, ahol jönnek a nem egyértelmû levelek, mert a helyesbítések, hogy adminisztrációs hiba miatt mégsem 2010ig érvényes (mindez 1 nappal azután, hogy elkezdõdött a hercehurca)...
Ez érdekes, a tavaly kötött biztosításról azt írják, hogy nem érvényes mégsem 2010-ig? A levélben írják ugyan, hogy mostanság járnak le, de ez kamu. Megnézem a biztosítási kötvényt, amit elküldtek, ha azon is rajta van - rajta kell lennie -, hogy 2010. szept. 11-én jár le, akkor ezen nem változtat egy e-mail, viszont kimeríti a szándékos megtévesztést...
Röfike: Ha mindenki kivisz csak egy ilyen kis gyengécske mikrót, összeomlik az egész rendszer...
Posted 2009. September 03. - 13:53
Posted 2009. September 03. - 13:46
Az jobb, ha nem építik bele a nevezési díjba és választhatsz, mert pl. a tavalyi csapatban vki már 2008 év elején kötött biztosítást, aztán a 24h-s nevezési díjában kvázi még egyszer befizette ugye, mert a nevezési díjba a biztosítás be volt építve.
Egész egyszerûen nehezen tudom elhinni, hogy amikor 40 éves az internet, akkor problémát kellene hogy jelentsen az, hogy aki akar az köt, aki meg nem, az nem köt. És mindezt megoldani esetleg digitális úton. Szóval azért na
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2009. September 03. - 13:44
Nem tudom, hol és mikor kellett volna felvetni ezt a problémát. Ez a fórum adott, így itt került elõ. Szívesen megbeszélem veled személyesen is, bár ez messze nem kettõnk ügye.
Válaszod két fontos kérdés alapkérdést nem érint:
1. Miért csak utólag derült ki az árukapcsolás? Ez egy jogi nonszensz, nem is megyünk bele. Kifizettünk egy szolgáltatást, amelynek körülményei akkor azok voltak, amik. Ehhez utólag már semmi plusz feltételt és költséget ne tegyetek hozzá, ez az arab bazárokban mûködik, Európában nem.
2. Miért is fontos ez a biztosítás? Légy úrrá a döbbeneteden, de én szeretem megválogatni, hogy mire költöm a pénzem és azt a terméket TELJESEN FELESLEGESNEK és üresnek érzem, nincs mögötte semmi elõny. Az, hogy csak két sör árába kerül, demagógia. Nyilván nem errõl van szó, hanem hogy nem szeretjük, ha hülyének néznek, kötelezõ jelleggel, egy utólagos módosítással lenyomnak a torkomon valamit, amit nem kérek.
A 24 órás egy jó termék. Felfuttattátok az évek alatt, megérdemelten népszerû. De az ilyen húzások biztos, hogy nagyon sokat ártanak neki, nem hiszem, hogy érdeketek, hogy a verseny nevéhez mindenki az állandó balhét és az anyagi lehúzást társítsa. Még nem késõ, bár már tavaly is azt hittem, megértettétek, hogy civilizált üzleti kultúrában ilyet nem csinál az ember.
Ha van egy szponzorotok, az örvendetes. Hogy ki akarjátok szolgálni az érthetõ. Ha ez a biztosítás egy lehetõség, amit nagyon ajánlotok, akkor egy szavam sincs. De így, utólag, kötelezõen bevezetni nem lehet. Javaslom, hogy nyomatékosítsátok a résztvevõkben, hogy a biztosítás FAKULTATÍV. Ez az egyetlen megoldás.
Még egyszer, ha csak a kommunikáció formája taszít, állok rendelkezésedre személyesen is, de itt a fórumon már csak elvbõl sem írok ki IRL nevet. Nem szoktam. Elérsz a butchcas@gmail.com címen.
Posted 2009. September 03. - 13:30
Most tulajdonképpen mit szeretnétek? (ha van rajta sapka azért, ha nincs akkor meg azért?)
tiszta és fair kommunikációt
nem olyat, ahol jönnek a nem egyértelmû levelek, mert a helyesbítések, hogy adminisztrációs hiba miatt mégsem 2010ig érvényes (mindez 1 nappal azután, hogy elkezdõdött a hercehurca)...
Kötelezõ-e a biztosítás a 24h versenyen indulóknak, és ha igen, akkor hol találom meg ezt az információt, ami már a nevezéskor rendelkezésre állt?
ha nem kötelezõ, akkor persze felesleges az egész szájtépés, de nekem még mindig nem egyértelmû a dolog
Posted 2009. September 03. - 13:22
Az jobb, ha nem építik bele a nevezési díjba és választhatsz, mert pl. a tavalyi csapatban vki már 2008 év elején kötött biztosítást, aztán a 24h-s nevezési díjában kvázi még egyszer befizette ugye, mert a nevezési díjba a biztosítás be volt építve.... Miért nem lehetett ezt elõre leírni, ne adj isten beleépíteni a nevezési díjba?...
Posted 2009. September 03. - 13:18
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2009. September 03. - 13:01
andris: akkor viszont a kérdés, ha nekem nincs ilyen biztosításom (vagy akármilyen más), akkor miért ellenõrzik a számát, ha ez fakultatív? Ha ellenõrzik és nem lesz, akkor nem engednek indulni? Akkor mi lesz a nevezési díjammal? Meg úgy egyébként is, ha már úgy alakult, ahogy Harangvölgyi Úr írta és sok ember miatt lett ez a dolog visszavonva, okulva a tavalyi versenybõl, miért MOST, a nevezés lezárta UTÁN pár nappal derül ki ez? Nem vagyok szervezõ, de szerintem ezt már jó korán lehetett tudni. Miért nem lehetett ezt elõre leírni, ne adj isten beleépíteni a nevezési díjba? Ezek után az embereknek valahol jogosan indul meg a fantáziája és reagál úgy, ahogy.
mert miután sokan elküldték a nevezési díjat...úgyis kifizetik az 500 ft-ot ,mert nem akarnak szívni! Viszont nem korrekt a dolog az tény....Rafinált ,de nem korrekt...
Posted 2009. September 03. - 12:59
Azt azért nem kéne erõltetni mert ha leveri az áramot, akkor mindenki szív, nem csak te.
Tavaly is elment párszor a szufla, mert néhány idióta még olajradiátort is beüzemelt, ahelyett, hogy felöltözött volna rendesen.
Gondolom este mindenki bekapcsolta egyszerre a radiátort, azért nem volt áram. De ha mi délben elkezdünk fõzni, akkor még nem mennek a radiátorok. Ergo lesz elég áram. Nem!? Ja, és nyilván nem fog egész nap menni a "rezsó".
Posted 2009. September 03. - 12:54
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2009. September 03. - 12:30
Posted 2009. September 03. - 12:21
ezt nem olvastam
ez alapján írtam:
"Ezek után felvetõdik a kérdés. 1. Miért van valaki felháborodva azon, hogy fakultatív megköthet egy extra kedvezményes biztosítást a saját érdekében egy pár virsli áráért? (korsó sör, 1 doboz redbull, egy pár zokni)?"
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2009. September 03. - 12:17
Nem tisztem bárki más nevében nyilatkozni, ezért csak a magaméban teszem és nem "álnéven", hanem nicknéven, ami egy fórumon meglehetõsen elfogadott megjelenési mód.
A szándék nemes, a konstrukcióval is csak kisebb gondok vannak. Ha elõre szerepelt volna a kiírásban, hogy _lehet_ biztosítást kötni ilyen és ilyen feltételekkel és módon, azzal a világon semmi gondom nem lenne. Így viszont egyrészt rejtett költségként (és nem az összeg a gond, hanem az elv), csak a nevezést követõen ráadásul _kötelezõen elõírt_ dolog lett a biztosítás (idézet a mailbõl: Idén is a tavalyihoz hasonlóan, rajtszám átvételkor ellenõrizni fogjuk, hogy rendelkeztek-e bringaversenyre érvényes balesetbiztosítással.). Egy olyan versenyen, ahol mindenki a saját felelõsségére vesz részt - emlékeim szerint ez szerepel is a honlapon -, mindenki saját maga lerendezi, ha kárt okozna másnak, hiszen ezt jelenti a saját felelõsségre történõ részvétel.
Az Odin nevezésnél (tudom, ez más cég) és a Sportaktív honlapon egyaránt megjelenõ teljes hozzájárulás a reklámanyagok küldéséhez hasonló eset, illene ilyenkor a feliratkozást választhatóként feltüntetni, vagy legalább a leiratkozást lehetõvé tenni, és errõl tájékoztatni, mert azért hadd legyen ennyi döntési szabadságom a saját adataim versenyen túli felhasználásában.
Ariadne
Posted 2009. September 03. - 12:13
Kedves Sporttársak!
Idén is a tavalyihoz hasonlóan, rajtszám átvételkor ellen?rizni fogjuk, hogy rendelkeztek-e bringaversenyre érvényes balesetbiztosítással. Ha igen, akkor hozzátok magatokkal a kötvényt. Ha nem, akkor kétféle megoldást tudunk javasolni.
(természetesen, ha rosszul értelmezem, akkor elnézést Harangvölgyi Andrástól és nem szóltam)
Posted 2009. September 03. - 12:12
ha jól értelmezem, ez a biztosítás csak fakultatív. nem köteleznek rá
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2009. September 03. - 12:08