TB egyaltalan nem fizet semmiert, csak ellatast biztosit es a tappenzt.A TB nem fizet extrém sportok közben szerzett sérülésekért.
Hogy a hegyikerékpár annak számít-e most, ezt a huzavonát én már nem tudtam követni, utána kéne nézni a törvénynek.
Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny | Zánka
Írta 2009. szeptember 02. - 21:47
(. . )
. ° .
Írta 2009. szeptember 02. - 21:12
nem.Durva. Gratulálok Neki!
A hazai 24 órás versenyt bevállalja ezek után két héttel?
ha jól tudom erre az osztrák versenyre készült
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. szeptember 02. - 21:07
A hazai 24 órás versenyt bevállalja ezek után két héttel?
Írta 2009. szeptember 02. - 21:01
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. szeptember 02. - 20:58
Egyik nap kaptam Ziptõl egy xls. fájlt, amiben a nevezések voltak. Köztük nevezett Bogár Gábor, Csóka Gergõ, stb.. Õk nem azok a kifejezett hobbysták, akiknek nincs liszenszük. Márpedig ez megkötés, hogy nem lehet, úgyhogy én annyira ettõl nem félek. Tavaly mi elég jó helyen mentünk aztán egyszer csak lánszakadás, egyszer meg egy defekt. Körbe kellett szaladnunk a KIJELÖLT pályán, nem úgy mint az egyik sporttárs, aki mellett eltekertem, mert valami technikai gondja volt, aztán egyszer csak megint elõttem termett. :s Sikerült visszakapaszkodnunk a 4. helyig, de egy fél körrel lemaradtunk a dobogóról A tavalyi volt az elsõ 24h-nk, a csapatunk erõsödött, tapasztaltabbak lettünk, szerintem van esélyünk a dobogóra.
Nekünk is az elsõ 24h-volt....de kíváncsi vagyoka a Bogárkára....de szerintem elitbe mennek....tavaly is nyertek,nem hiszem,hogy hobbyba neveznének...
Írta 2009. szeptember 02. - 20:22
Egyik nap kaptam Ziptõl egy xls. fájlt, amiben a nevezések voltak. Köztük nevezett Bogár Gábor, Csóka Gergõ, stb.. Õk nem azok a kifejezett hobbysták, akiknek nincs liszenszük. Márpedig ez megkötés, hogy nem lehet, úgyhogy én annyira ettõl nem félek. Tavaly mi elég jó helyen mentünk aztán egyszer csak lánszakadás, egyszer meg egy defekt. Körbe kellett szaladnunk a KIJELÖLT pályán, nem úgy mint az egyik sporttárs, aki mellett eltekertem, mert valami technikai gondja volt, aztán egyszer csak megint elõttem termett. :s Sikerült visszakapaszkodnunk a 4. helyig, de egy fél körrel lemaradtunk a dobogóról A tavalyi volt az elsõ 24h-nk, a csapatunk erõsödött, tapasztaltabbak lettünk, szerintem van esélyünk a dobogóra.Haj!
Akkor erõs csapatotok lehet...
Mi 151-200 között...de 3 csapattal megyünk hobbyba. Lesz egy csapatunk a 150 év alattiba is meg a 201-250 között is...minden csapat dobogós reményekkel....(muszáj így indulni)
Viszont visszafogom én is magam,mert látok egy két profit is a hobbysták közözött amit nemértek,de mindegy....Éjszaka úgyse tudják,hogy melyik csapatban ki megy....Bármelyik csapathoz be tudna állni egy "profi" észre se vennénk....Nyilván hobbyról beszélek..akik erõsek lehetnek, azok a Biondósok....a Merida maradéka a Kellys-es csapat....Zsiráfok és a Csabaiak...Meg lehet meglepetés is,de mi mindent megpróbálunk...hiszen fekszik a pálya nekünk...nincsennek nagy mászások....hasonló a boszorkányszigetünkhöz...tavaly 3.-ak lettünk,úgy hogy bulira vettük...
Írta 2009. szeptember 02. - 20:02
Írta 2009. szeptember 02. - 19:54
Érdekes, nekünk is.:chin:
Mondjuk mi meg tudtuk reklamálni, mert vezettem egy papíron, hogy ki hány kört ment és azt is, ha valami gebasz volt egy adott körben, pl defekt. Utána számoltak és így látták az idõmérõk, hogy nem kamuzunk és az a kettõ 25 perces kör az igazából 4db 12 és fél perc körüli, csak nem érzékelte a kapu az áthaladást. És plusz egy körünk még így is véleményes, de azt nem adták meg. Aki tudni akarja mennyi köre van valójában, az vezeti a köröket és egy rajtnál indított stopperrõl a rajt óta letelt idõt is a váltásoknál. Így van esélyed óvni a mérést, ha szerinted nem egyezik.
aza baj,hogy úgy se lett volna meg a 2. hely kellett volna még 2 kör..
Írta 2009. szeptember 02. - 19:51
Írta 2009. szeptember 02. - 19:51
Nekünk tavaly 2 körünket nem mérték,úgy hogy ugyanott volt a chip.... bár nem mintha bármit jelentett volna,de mégis....esélyünk sem volt panaszkodni....
Érdekes, nekünk is.:chin:
Mondjuk mi meg tudtuk reklamálni, mert vezettem egy papíron, hogy ki hány kört ment és azt is, ha valami gebasz volt egy adott körben, pl defekt. Utána számoltak és így látták az idõmérõk, hogy nem kamuzunk és az a kettõ 25 perces kör az igazából 4db 12 és fél perc körüli, csak nem érzékelte a kapu az áthaladást. És plusz egy körünk még így is véleményes, de azt nem adták meg. Aki tudni akarja mennyi köre van valójában, az vezeti a köröket és egy rajtnál indított stopperrõl a rajt óta letelt idõt is a váltásoknál. Így van esélyed óvni a mérést, ha szerinted nem egyezik.
Írta 2009. szeptember 02. - 19:23
Tenni kell nagy ívben a biztosításra. Nekem nem lesz. Azt adja nekik az isten, hogy belekössenek...Ez biztos?? mert az szupi lenne
ez a biztosításos dolog, mindenkinek kötelezõ, vagy aki szeretné?. Ezt azért kérdem,mert a jelenlegi csapatomban van olyan emberke aki tavaly nem volt 24 h.
Ezzel tavaly is bepróbálkoztak, akkor is elsöpörte a népharag.
Írta 2009. szeptember 02. - 19:15
Ha már így indul az egész megette a fene...
Remélem az ilyen és hasonló simlikre idén már kitalálnak valamit a szervezõk.
De most komolyan...hát nem????
Nekünk tavaly 2 körünket nem mérték,úgy hogy ugyanott volt a chip.... bár nem mintha bármit jelentett volna,de mégis....esélyünk sem volt panaszkodni....
Írta 2009. szeptember 02. - 18:32
....Éjszaka úgyse tudják,hogy melyik csapatban ki megy....Bármelyik csapathoz be tudna állni egy "profi" észre se vennénk...
Ha már így indul az egész megette a fene...
Remélem az ilyen és hasonló simlikre idén már kitalálnak valamit a szervezõk.
Írta 2009. szeptember 02. - 18:11
Na jó, lehet kicsit elhamarkodott kijelentés volt, de majd meglátjuk. Amatõr 150 év alattiban indulunk, a tagok: Enté, Zip, Lecsa, Lengyel Laci, Mocsári Gusztáv, és én. Ha ez így mond neked valamit Mi leszünk a Red Hot Chili Sport Trekkers. Ti miben indultok?
Haj!
Akkor erõs csapatotok lehet...
Mi 151-200 között...de 3 csapattal megyünk hobbyba. Lesz egy csapatunk a 150 év alattiba is meg a 201-250 között is...minden csapat dobogós reményekkel....(muszáj így indulni)
Viszont visszafogom én is magam,mert látok egy két profit is a hobbysták közözött amit nemértek,de mindegy....Éjszaka úgyse tudják,hogy melyik csapatban ki megy....Bármelyik csapathoz be tudna állni egy "profi" észre se vennénk....Nyilván hobbyról beszélek..akik erõsek lehetnek, azok a Biondósok....a Merida maradéka a Kellys-es csapat....Zsiráfok és a Csabaiak...Meg lehet meglepetés is,de mi mindent megpróbálunk...hiszen fekszik a pálya nekünk...nincsennek nagy mászások....hasonló a boszorkányszigetünkhöz...tavaly 3.-ak lettünk,úgy hogy bulira vettük...
Írta 2009. szeptember 02. - 17:06
Ez biztos?? mert az szupi lenneA Biztositásról csak annyi, hogy én megnéztem a kötvényt aki tavaly kötötte annak csak 2010.09.1én jár le elvileg!
ez a biztosításos dolog, mindenkinek kötelezõ, vagy aki szeretné?. Ezt azért kérdem,mert a jelenlegi csapatomban van olyan emberke aki tavaly nem volt 24 h.
Írta 2009. szeptember 02. - 16:40
Na jó, lehet kicsit elhamarkodott kijelentés volt, de majd meglátjuk. Amatõr 150 év alattiban indulunk, a tagok: Enté, Zip, Lecsa, Lengyel Laci, Mocsári Gusztáv, és én. Ha ez így mond neked valamit Mi leszünk a Red Hot Chili Sport Trekkers. Ti miben indultok?Milyen csapattal? Tagok?
Írta 2009. szeptember 02. - 16:13
Fogyasztóvédelem?
De egy Homár poszt is hatásos lehet.
Írta 2009. szeptember 02. - 15:46
De ezt kötelezõ jelleggel bevezetni nem lehet, ha mégis így próbálják eladni, az tisztességtelen üzleti magatartás.
Nincs valakinek haverja a PSZÁF-nál? Kéne nekik szólni...
Írta 2009. szeptember 02. - 15:45
De ezt kötelezõ jelleggel bevezetni nem lehet, ha mégis így próbálják eladni, az tisztességtelen üzleti magatartás.
Írta 2009. szeptember 02. - 15:35
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_